Originally Posted by
KENO
egg di parmezana. το γραψα και το πρωι στο τι σκεφτεστε. αλλα οκ και τωρα με τη κριση ξερεις ο κοσμος πειναει, λογικο ειναι να ονειρευεται καρβελια. δεν εχει λεφτα και διαθεση να κυκλοφορησει κι ολας, κι ετσι μαλακιζεται σπιτι του. κατα τ'αλλα ειμαι κλικα σου, και την ειπαμε και στη μαρκελα χτες, hell yeah!
τωρα γενικοτερα ο καθενας χανει τον χρονο του οπως θελει. ετσι κι εδω μεσα, μπορει να θελει να μπει καποιος να τσαταρει και να μαλακιστει. και δωστου νησιωτακι μου, και αχ πριγκιπεσουλα μου, και αχ βαχ.
παντως δε γινεται να γραφουμε καθε μερα με το ιδιο mood, ειναι ανθρωπινος αδυνατο, και λογικα αφου εδω ειναι και φορουμ ψυχολογιας, συχναζουν πιο ευαισθητοι ανθρωποι, που ισως εχουν κι αναγκη απο επικοινωνια.
σημασια εχει εσυ τι χρηση κανεις, και που χαλας το χρονο σου, και σε τι θεματα και χρηστες απαντας. εγω προσωπικα εκτος απ'το παρεϊνι που πλεον εχει σχηματιστει (στο οποιο δε νιωθω πως ανηκω, αφου δε παταω ουτε καν στις συναντησεις τους), περισσοτερο για να διαβαζω καμια ενδιαφερον αποψη παραπανω το εχω, μηπως και καλυτερεψει η ζωουλα μου. τουλαχιστον καλυτερευει η διαθεση μου συχνα πυκνα, αφου ειναι σαν να με ακουει (ή καλυτερα διαβαζει) και να μου δινει σημασια ενας ανθρωπος, ο οποιος επρεπε να υπαρχει κι εκει εξω, αλλα δυστυχως δεν υπαρχει. κι ετσι τα λεμε ολοι πισω απ'τους υπολογιστες, ξεσπαμε κι ολας, και ειμαστε καλυτεροι μετα χωρις παραπανω υποχρεωσεις ή να νοιαζομαστε.