Καλησπέρα!
Έχω έναν φίλο ο οποίος βαρέθηκε να ζει άλλο σε αυτόν τον κόσμο. Ζει πολύ καιρό με λίγη βοήθεια οικονομική από τους γονείς του και τώρα είναι καιρό άνεργος και δεν μπορεί να τα βγάλει πέρα. Γενικά κουράστηκε τους ανθρώπους, την υποκρισία και όλα τα σκατά που βλέπει γύρω του. Μένει σε ένα σπίτι και πάει μέχρι το σούπερμάρκετ στην γωνία να πάρει μακαρόνια, το μόνο που μπορούσε να αγοράσει, εδώ και καιρό. Δεν βλέπει ήλιο γιατί κλείνει το παντζούρι να μην μπάζει, γιατί δεν έχει θέρμανση. Τώρα δεν έχει καθόλου λεφτά. Του πήγα φαγητό και του είπα να τον βοηθήσω, για ένα μήνα και αν δεν βρει δουλειά τότε, να τον βοηθήσω να φύγει πίσω στο πατρικό του, που είναι σε άλλη πόλη. Και δεν θέλει, ούτε να γυρίσει πίσω, ούτε να φάει το φαγητό μου. Και γενικώς βαρέθηκε, θέλει να πεθάνει.. Απλά δεν θα φάει και κάποια στιγμή θα πεθάνει.. Τι να κάνω?? Επίσης του πρότεινα το συσσίτιο και δεν θέλει γιατί είναι κατάντια και ποιός ο λόγος να ζει με αυτόν τον τρόπο..? Θέλει να φύγει να ησυχάσει.... Τί να κάνω? Πριν δύο μέρες δεν είχε να φάει τίποτα, χθες του πήγα φαγητό και έφαγε το απόγευμα λίγα κορν φλέικς με γάλα και σήμερα δεν θέλει να φάει και δεν έχει φάει. Δεν θέλει να τον βοηθήσω, δεν θέλει να ασχοληθώ άλλο μαζί του..
Υπόψιν δεν είναι ότι ντρέπεται να τον βοηθήσω, γιατί παλιά τα είχαμε για 4,5 χρόνια και τώρα έχουμε μια καλή επικοινωνία.
Πείτε μου τί μπορώ να κάνω??
Επίσης δεν ήταν ποτέ αδύναμος, δηλαδή πάντα τα κατάφερνε πολύ δυναμικά..