Εμπιστοσύνη-Σεξουαλικότητα
Καλησπέρα σε όλους τους σεβαστούς αναγνώστες αυτού του φόρουμ,
Είμαι μια νέα κοπέλα και στην δυσάρεστη να διαπιστώνω αν και κοντεύω να πατήσω τα 26 ότι δεν χαίρω καμμιάς εμπιστοσύνης από την οικογένεια μου για τις επιλογές της προσωπικής μου ζωής.
Πιο συγκεκριμένα και όσο πιο περιληπτικά και περιεκτικά μπορέσω:
Από τα 14 μου αισθάνθηκα πως μόνο κορίτσια μονοπωλούν το ερωτικό μου ενδιαφέρον, δοκίμασα μήπως έκανα λάθος και με κάποια αγόρια αλλά μάταιο. Μου πήρε χρόνια σχεδόν 10 να το συνειδητοποιήσω οτι έτσι θα πορευτώ χωρίς να αισθάνομαι βρώμικη ή άρρωστη.
Είχα ανέκαθεν πρόβλημα με τις παρέες λόγω συχνής αλλαγής σχολείων και δυσκολεύτηκα να έχω πραγματικές φίλες, υπήρξαν και άσχημες εμπειρίες, στα 22 μου τα κατάφερα και ευτυχώς με αποδέχτηκαν! Κ στην πορεία προστέθηκαν και άλλες..
Ευτυχώς πήγα φοιτήτρια σε άλλη πόλη και ένιωσα δυνατή και υπεύθυνη..
Βλέποντας οι γονείς μου αυτή την πορεία ανησύχησαν και θεώρησαν οτι κάνω λάθος επιλογές που δεν ενέκριναν και τους στεναχωρούν πλέον πάρα πολύ. "Θα μείνω μόνη χωρίς άντρα παιδιά, δεν θα τους κάνω εγγόνια να χαρούν, θα αντιμετωπίσω σκληρό κοινωνικό αποκλεισμό.κτλ.." Όλα τα δεινά θα μου συμβούν δλδ.
Και καταλήγω ότι αυτό δεν το αντέχω πλέον στη ζωή μου, να έχω τους γονείς μου να με κάνουν να αισθάνομαι αποτυχημένη στα προσωπικά, να αισθάνομαι ότι τους απογοητεύω και για μένα να είμαι πάντα στη μέση και να μην ευχαριστιέμαι τίποτα.
Σίγουρα με το πως με μεγάλωσαν είμαι απέραντα ευγνώμων όμως δεν μου έδωσαν την απαραίτητη αυτοπεποίθηση ποτέ ούτε την αίσθηση πως με στηρίζουν ότι και να γίνει και έχουν εμπιστοσύνη ότι θα τα καταφέρω. Σκοπός που δεν είναι να απομακρυνθώ από αυτούς και έτσι μακριά και αγαπημένοι, είναι έσχατη λύση! Θα ήθελα να νιώσω ότι τους έχω και με έχουν σε βάθος και ουσία.. έχω κουραστεί να είμαστε 2 στρατόπεδα. Να επιλέγω ανάμεσα ή σε προσωπική ευχαρίστηση και δική τους στεναχώρια ή δικός τους εφησυχασμός και δική έλλειψη προσωπικής ζωής. Ψάχνω την ουσιαστική, εποικοδομητική σχέση μαζί τους..
ΥΓ: δυστυχώς αισθάνομαι να ξεχειλίζω από θυμό και αγανάκτηση πλέον που πορεύτηκα μέχρι τώρα έτσι στη ζωή μου, που έχω περάσει πιο πολλές ώρες από ότι αναπνέω, ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ατελείωτα, να στριμώχνω άγρια τον εαυτό μου να τον βρίζω να τον γεμίζω τύψεις, να τον μειώνω, να τον θεωρώ ανίκανο της αποδοχής και της εμπιστοσύνης τους...και ακόμη να τα βρω με τον εαυτό μου εξαιτίας αυτής της κατάστασης. Τόσο πολύ με επηρεάζει και θέλω απεγνωσμένα να αλλάξει ΟΛΟ αυτό. Με εμποδίζει και πρακτικά να ζήσω διότι δεν μπορώ να συγκεντρωθώ σε μια συζήτηση, ξεχνάω τι θέλω να πω, δεν θυμάμαι τι μου έχουν πει γιατί δεν προσέχω ουσιαστικά, μόνο ΣΚΕΨΗ,ΣΚΕΨΗ,ΣΚΕΨΗ να με λιώνει. Αυτό το πράγμα που με τρώει από μέσα δεν θα μου αφήσει ζωή να χαρώ και να ζήσω στο τέλος...
Οποιαδήποτε συμβουλή είναι ευπρόσδεκτη!
Φιλικά
Curie
(Female)