Προβλημα με τον αλητη φιλο της αδελφης μου.
Καλησπερα σας,
Καταρχιν θα ηθελα να σας ευχαριστησω απο καρδιας που θα απασχολησω λιγο απο τον πολυτιμο χρονο σας.
Ειμαι 31 ετων και κατοικω μονη μου στον δευτερο οροφο της διπλοκατοικιας του πατερα μου. Εδω και 4 μηνες η αδελφη μου 28 ετων ηρθε να μεινει με τον φιλο της με τον οποιο εχει σχεση 2 χρονια, στον πρωτο οροφο , δηλαδη απο κατω μου.
Λοιπον τα προβληματα ξεκινησαν αμεσως...μαθαινω λοιπον οτι ο φιλος της αδελφης μου ειναι 30 ετων, ανεργος τα τελευταια 3 χρονια, και εχει και ενα στεγαστικο δανειο 150.000 ευρω...... Απο τοτε δεν εχει ξαναδουλεψει...αν ειναι δυνατον .Τον συντηρει η αδελφη μου η οποια δουλευει πωλητρια ολη την μερα.
Τελικα ανακαλυψα οτι εχει σχεση με ναρκωτικα. Καθημερινα λοιπον καπνιζει μαριχουανα σ ενα καναπε απο το πρωι μεχρι το βραδυ,μαζευει και δυο τρεις αλλους και περα απο αυτο ο "ανθρωπος" αυτος ειναι ενα κτηνος, ενας αλητης ενα υπουλο φιδι, στους τροπους του ,στο φερσιμο του ,σε ολα του!
Λοιπον μιλησα στην αδελφη μου , αλλα εκεινη δεν δεχεται κουβεντα... μαλιστα του ειπε οτι της ειπα γι αυτον ...και ο αξεστος επειτα για να μ εκδηκηθει, επιασε τον φιλο μου και του ειπε διαφορα ασχημα ψεματα για μενα... .
Λοιπον εξοργισμένη του ειπα να σηκωθει και να φυγει απο το σπιτι μας, αλλα η αδελφη μου αντιδραει εντονα και παιρνει το μερος του παντα.
Ειναι φως φαναρι οτι το καθαρμα εκμεταλευετε την αδελφη μου, και συνεχως τον ακουω να αναφερει το σπιτι απο κατω ως "σπιτι του". Απο τοτε στεναχωριεμαι συνεχεια δεν ξερω τι να κανω.. οι γονεις μου ειναι μεγαλοι σε ηλικια και δεν θελω να τους επιβαρυνω , μ αυτα. Εχω σκεφτει να τον καταγγειλω στην αστυνομια... αλλα δεν ειμαι σιγουρη...Δεν ξερω πως μπορω να τον χωρισω με την αδελφη μου ,την οποια την κανει οτι θελει!
Οποια συμβουλη σας θα μου φανει πολυ χρησιμη ....Σας ευχαριστω πολυ εκ των προτερων!!