".....´´.........´´´´´¨.
Printable View
".....´´.........´´´´´¨.
πες μας λιγο γιατι αλλαξε ετσι η συμπεριφορα της?
τι συνεβει?
...........................
........?............
λαμπρο μου κανουμε μια σχεση για να περναμε καλα.ουτε για να φοβομαστε ουτε για να πληγωνομαστε.εχετε συζητηση για τη συμπεριφορα της?τι εννοεις δε μπορεσα να την ικανοποιησω?
........´.............
λαμπρο ακομα και ετσι να ειναι δεν εχει δικαιωμα να σου φερετε ετσι.πως να την ικανοποιησεις αν σου φερετε ετσι?νομιζω δε πρεπει να τα βαζεις με τον εαυτο σου.βρες τη χαμενη σου δυναμη και αυτοπεποιθηση και μετα βρες τη φταιει και σου φερετε ετσι....ποσο καιρο ειστε μαζι?μπορει οντως να εχει καποια προβληματα αλλα γιατι ξεσπαει σε σενα με τοσα νευρα?εσυ μεχρι ποτε δηλαδη εχεις σκοπο να τα ανεχεσαι ολα αυτα?
ρε συ Λαμπρο με εχεις μπερδεψει λιγο
καταρχας εισαστε μαζι περιπου ενα χρονο,και ξαφνικα αλλαξε?? ο λογος ηταν οτι μια φορα εσυ δεν την ικανοποιησες στο σεξ? η γενικα δεν την ικανοποιεις??
και εαν ειναι αυτος ο λογος τοτε γιατι καθετε μαζι σου αμα δεν κανετε καλο σεξ?? μην μου πεις γιατι σε αγαπαει γιατι αν σε αγαπαγε δεν θα σου συμπεριφεροταν με αυτον το τροπο και ισα ισα που θα προσπαθουσε μαζι με εσενα να βρητε μια λυση
Απο την αλλη μπορεις να μου πεις τι φοβασε εσυ????γιατι ολο το λες φοβαμαι και φοβαμαι
.?.................
πριν δεν ειπες οτι ο λογος ειναι οτι δεν την ικανοποιησες στο ερωτικο κοματι??
τον λογο ψαχνω να βρω που απο μια χαρα που εισαστε αρχησαν τα προβληματα δεν εχω καταλαβει ακομα την φοβια σου .......τι φοβασε απο αυτην
γιατι δεν κοιτας το κινητο??
κατι αλλο ειναι εγω πιστευω το οποιο δεν μας εχεις δωσει να καταλαβουμε ακομα
..................
εγω καταλαβα οτι η κοπελα εχει μονιμα αυτη τη σταση το τελευταιο καιρο.λαμπρο κανω λαθος?η το ερωτικο ηταν η αφορμη για την ασχημη συμπεριφορα?
μηπως η σχεση δεν παει αλλο και της βγαινουν νευρα?
..........."........?
.....................
..........
αφου λες στην αρχη ηταν πολυ καλη μαζι σου .
...............
...................
..............
αρα μηπως δεν την ικανοποιει η σχεση?
................
οχι βεβαια.ανθρωπος εισαι..δεν ξερω ισως εχει προβληματα η ιδια και ξεσπαει πανω σου αλλα παλι αυτο δεν ειναι αγαπη.κοιτα να δεις μερικες φορες ανεχομαστε πραγματα και φταιμε εμεις.μηπως σε θεωρει δεδομενο?εγω κατι τετοιο καταλαβαινω.βαλε ορια λαμπρο.δειξε οτι εισαι εκει να τη βοηθησεις αν εχει καποιοιο προβλημα αλλα οχι να εισαι σακος του μποξ! εσυ θα επιλεξεις πως θα σου φερεται
συμφωνω με αυτα που λεει το evitaki στο πρωτο μηνυμα.δειξε λιγο δυναμη αλλιως δε θα σε σεβαστει..
...............?
.................
Λαμπρο ποσο χρονων εισαι εσυ και ποσο η φιλη σου?
τα αντιθετα απο αυτα που κανεις.να μη δειχνεις τοσο αδυναμος!λες να μη καταλαβαινει οτι την θες?εκτος αν ειναι χαζηη..οταν σου λεει ασχημα λογια νεα της πεις οτι δεν ειναι σωστο γιατι εσυ εισαι ενταξει.τι αλλο να κανεις?μη γινεσαι θυσια πια.μερικες φορες οι ανθρωποι το εκμεταλλευονται.αν δεν τα εκτιμα ολα αυτα που εκανες τι να κανουμε..δεν αξιζει να χαλιεσαι γι αυτην.ειναι πολυ απλο.τσαμπουκαλεψου λιγο ρε παιδι μου.μια γυναικα δε θελει εναν αντρα τοσο αδυναμο..σορυ που στο λεω ετσι αλλα ειναι η αληθεια. εσυ επιλεγεις.
..............
εχει δικιο η Kaity Λαμπρο
μηπως πρεπει να αντιστρεψεις τους ρολους ??
μηπως να ξεπερασεις τις φοβιες σου και να τις πεις να το κοψει γιατι δεν το αντεχεις αλλο και να το εννοεις ομως????
Πες της την επομενη φορα που θα αντιδρασει ετσι τελος ουτε τηλεφωνα θα σηκωνεις ουτε θα απαντας στα σμς
....................
δεν ειναι αργα καθολου.φοβασαι αυτην, φοβασαι τι θα πει ,φοβασαι να μιλησεις φοβασαι να χωρισεις...ανοιξε το τηλεφωνο και και πες της οτι δε μπορεις να σου φερεται σα σκουπιδι αλλιως κατσε με τον φοβο σου να κλαις ..μπορει να επιλεξεις και αυτο
Λαμπρο εω πιστευω μεσα σου να ψαξεις να δεις γιατι τα ανεχεσε ολα αυτα απο μια γυναικα ,στο κατω κατω ενα χρονο την ξερεις γιατι ρε παιδι μου δεν γυρνας να τις ριξεις κανενα μπινελικι ???
Μεσα σου δεν νευριαζεις δεν θυμωνεις????
Βγαλτο εξω σου ολο αυτο που νιωθεις και πες τις να παει στο καλο
ε ναι σχεση ειναι αυτη?αυτο ειναι βασανο.θα καθεστε σε λιγο και θα κλαιτε μαζι.τι ωραια!!λαμπρο μιλα της καθαρα και αντρικα.παρτην και τωρα ακομα.μη το κρατας μεσα σου
................
.................
οχι μην ακουω τετοια,ποτε δεν ειναι αργα να δειξεις δυναμη ΜΑ ΠΟΤΕ!απο τη στιγμη που δε καταλαβενω τη συμπεριφορα της δε ξερω τι αλλο να πω.τελος,λυπαμε πολυ για το δρομο που πηρε τελικα η σχεση σας...
ρε Λαμπρο πες της να παει να @@ αλλα αστο να βγει απο μεσα σου ασε να βγει ο θυμος σου και στειλτην στον διαολο
............