Originally Posted by
giorgos panou
Ama υπαρχει κατι στραβο στο πρωτο μην. - τωρα που το ειδα ξανα - ειναι για το ,,λασκαρε η βιδα- , αν υπαρχει καποιος που εχει προβλημα με την ψυχικη του υγεια κι τον ενοχλησαι αυτο , η καποιο αλλο του ζητω συγνωμη , και δεν ηταν επιτηδες , δλδη να τον προσβαλω , ηταν λογο χαβαλε κι μονο! Αμα περνα ως ρατσιστικο το να λεω την λεξη "τρελος" το γραφω μονο κι μονο για να μπω στο κλιμα ττης ομιλιας των πολλων ανθρωπων εκει εξω, που ετσι λενε, δεν ειχα σκοπο να πικρανω κανενα παιδι που η κοινωνια το λεει τρελο!
ΚΕΕΠ., Δεν σε καταλαβαινω , μια λες ο.κ. , παραδεχεσαι οτι με παρεξιγησες και αλλα καλα που δειχνουν οτι μετνιωσες για τα ωραια που με εβριζες κι μια θες παλυ να μου την πεις?
Αν σου ειναι τοσο δυσκολο, να παραδεχτεις κατι λαθος που εκανες, αν σου ειναι τοσο δυσκολο να σταματησεις να την λες σε αλλους , δεν ξερω τι να σου πω , σε εσενα βλεπω πισμα , και κανεις σαν τα μικρα παιδια που δεν κανουν πισω με τιποτα!
Αληθεια για πες ? συνεχιζεις δλδη να θες να μου την πεις? το οτι μου ειπες να το λυξουμε , το ειδες οτι εκανες πισω? εγω παντως νομιζω οτι αυτο που ειπες , να το λυξουμε δλδη ειναι το μαγκικο σου εδω μεσα δεν ειναι ντροπη!! να δειχνεις ηρεμια και να λυγεις εναν τσακομο .
Τωρα πες μου γτ. δεν σε καταλαβαινω , θες να λυξει και να μηλαμε σαν ανθρωποι , με πολιτισμενες διαφωνιες η να γυνομαστε ρεζιλι και να τσακονομαστε σαν του δρομου?
Προσωπικα προτιμω το πρωτο ,σαν ανθρωποι πολυτισμενοι ! και δεν νομιζω να ειμαι "κοτα" που το λεω αυτο!