10χαρακτηρες και 4 emoticons :p:p:p:p
Printable View
10χαρακτηρες και 4 emoticons :p:p:p:p
Από τη μια μαλακία στην άλλη.
τι περιμενες ακριβως να νιωσεις με μια *****? πρωτον δεν ενιωθες τιποτα γι αυτην και δευτερον sorry κ ολας αλλα υποθετω πως με τοσους που πανε καθε μερα ε, δεν εχουν κ τον πιο σφιχτο κολπο!! (Χριστε μου τι λεω!!) το σεξ δεν ειναι μονο σεξ... πρεπει να υπαρχει και εγκεφαλικη επικοινωνια με τον αλλο, να νιωθεις κατι..να υπαρχει παιχνιδι, ποθος, παθος... ενταξει για τους αντρες μπορει να μην ειναι παντα ετσι και να μπορουν να κανουν πιο ευκολα ωμο σεξ χωρις να νιωθουν το οτιδηποτε, αλλα τουλαχιστον με μια κοπελα που εχουν επιλεξει καπου, που τους εχει αρεσει, τους εχει κανει ενα κλικ η εστω εχει υπαρξει ενα παιχνιδι!!! τι να πω... αν δεν βρεις κοπελα κ δεν ερωτευτεις δεν θα καταλαβεις...
Η ευχαριστηση με γυναικα ειναι πως νιωθεις ποθητος,νιωθεις αντρας, με την ***** τι να νιωσεις - το μακακα που του τα πηρανε?
φιλε δεν εισουν τερμα "σηκωμενος" γιαυτο δεν ενιωθες ευχαριστηση και δεν τελειωσες.ειναι απο το αγχος που ειναι λογικο δεν ειναι τιποτα.
το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση όρων χρήσης
Για να λεμε του στραβου το δικιο του την ειπατε πολυ ασχημα, δεν μπηκε για να συζητησει το θεμα της πορνειας, (πορνες υπαρχουν κ καποιοι ανθρωποι πηγαινουν κ την "βρισκουν" ετσι), αλλα για να συζητησει το δικο του θεμα.
Εγω κακες λεξούλες δεν είπα,αν καποιος προσβλήθηκε τι να πω,admine άσε το σβηστήρι και διεγραψε εντελως το θέμα
Απο τις απαντησεις που πηρε, οι μισες ηταν κοροιδευτικες, κ οι αλλες μισες απλως βλακειες.
Οταν δεν εχω κατι ουσιαστικο να γραψω... δεν το κανω, δοκιμαστε το ιδιο.
Για το θεμα τωρα: Οπως σου ειπα φιλαρακο, δεν γνωριζω ατομο που πηγε ΠΡΩΤΗ φορα σε μπουρδελο, κ καταφερε να κανει την δουλεια του 100%.
Για πρωτη φορα ισως ειναι "κατι" το μπουρδελο (αν τα καταφερεις με το αγχος που θα εχεις), αλλα το μονο σιγουρο ειναι οτι δεν θα το ευχαριστηθεις, απλως θα εχεις στο μυαλο σου.. οτι δεν εισαι πλεον παρθενος, κ αυτο μετραει στο υποσυνειδητο σου ωστε να ξεκολησεις την ταμπελα της "χρονιας μαλακιας" που εχεις βαλει στον εαυτο σου..
κι εγώ να πω πως μ' αυτό το δικαίωμα που έχει ένας θεματοθέτης να προσαρμόζει το αρχικό post (ιδίως όταν γίνεται "γιατί έτσι"), όλοι εμείς που απαντάμε με βάση το αρχικό, μοιάζουμε, στην καλύτερη περίπτωση, ντιπ για ντιπ ανιοσόρροποι. να το προσέξεις αυτό κυρ-Admin, γιατί κάποια μέλη καταχρώνται τα δικαιώματα που, καλή τη πίστη, τους δίνει το σύστημα! :D
Να προσθεσω κατι ακομα, εφ οσον εγινε η πραξη, πλεον δεν εισαι παρθενος. Σκεψου το αυτο. Δεν χρειαζεται να ξανα πας. Δεν υπαρχει λογος.
Υγ. Θα ηθελα να επαναφερεις το θεμα οπως ηταν γιατι κ εμενα με τσαντισε αυτο. Να σεβαστεις τουλαχιστον εμενα κ ακομα μερικους που ασχοληθηκαν εστω :)
ποια απόρριψη? τη δουλειά τους δεν κάνανε και οι δύο? εκτός αν την είχε εκ των προτέρων ερωτευτεί και πήγε επί τούτου. δηλαδή επί τούτου πήγε, αλλά και επί του άλλου... και μετά μπλέχτηκε το τούτο και το άλλο και γενικά γίνανε σκατά. αλλά δεν θα το συνεχίσω γιατί νομίζω πως ξεφεύγω από το θέμα που είναι (που ήταν μάλλον) τι καταφέρνει ένας άντρας (παρθένος?) όταν πηγαίνει σε τέτοια μέρη για να βρει την τύχη του (λέμε τώρα...). :D
Randomguy μην απογοητεύεσαι!
φαντάσου να είχες πρόβλημα στύσης (βλπ θέμα κολλητής Καιτης) και να μην κατάφερνες τελικά "να της τον καρφώσεις ανελέητα".
όπως και να έχει, η ειρωνία πήγαινε στον τρόπο με τον οποίο τοποθετήθηκες εσύ στο θέμα σου και όχι στο περιεχόμενό του.
Θέλει συζήτηση αυτό που σου συμβαίνει. Έχω ένα πολύ γνωστό μου πρόσωπο το οποίο είναι αντίστοιχη περίπτωση με τη δική σου. Στα 30 κατάφερε να κάνει μια σχέση στην οποία τουλάχιστον δείχνει ότι περνάει μια χαρά.
Συμβαίνει αυτό σε πολλούς άντρες.
Αλλά εγώ στη θέση σου δε θα γυρνούσα το βλέμμα αλλού. Θα το αντιμετώπιζα. Τουλάχιστον για να βρω την αιτία που το έχει προκαλέσει...ϊσως κάποια αυταρχική μάνα?ένας πατέρας όχι τόσο "στιβαρός" σαν παρουσία στο σπίτι?
ένα τραύμα στην παιδική ηλικία που έχει λειτουργήσει ανασταλτικά στις σχέσεις σου με τις γυναίκες?
Έχεις χιούμορ και καλά κάνεις, να μη σε παίρνει από κάτω αλλά οκ...ψάξτο λίγο. Είσαι μεγάλος άντρας πια. Δε γίνεται να κάνεις μόνο αυτό για να ικανοποείσαι. πρέπει να κοινωνικοποιηθείς σεξουαλικά λιγουλάκι..:-)
ελπίζω να κάνεις πλάκα τώρα! τι περίμενε από μία *****? να τον πάρει αγκαλίτσα και να τον πνίξει στα φιλιά? εξάλλου αυτός πρώτος δεν την σεβάστηκε. το ομολόγησε με τις περιγραφές του άλλωστε. γιατί εγώ θυμάμαι τι είχε γράψει. αλλά, ας είναι καλά ο κυρ-Admin που του επέτρεψε να τα σβήσει και άντε τώρα να αποδείξεις ότι δεν είσαι ελέφαντας!!!
Ο τιτλος του νηματος τα σπαει
ναι! αφού ήθελα να του ζητήσω, αν υπάρξει και Part 3, να μας δείξει trailer!
Στο part3 θα περιγραφει πως βιασε καποια, γιατι για νορμαλ σχεση δεν το κοβω..
...και που να βλεπες τι έσβησε η Ιντέλα....
Σάτυρε, το να διαφωνώ με τον τρόπο που απευθύνεται κάποιος σε ενα δημόσιο χώρο που συμμετέχω είναι δικαίωμα μου, όπως και όλων μας.
Μου κάνει εντύπωση που δικαιολογείς αυτά που έγραψε καθώς τα είδες και έβριζε με τα χειρότερα λόγια όχι μόνο οσους συμμετείχαν, αλλά όλο το φόρουμ.
Νταξει, αντι να του πουμε ενα ευχαριστώ του ανθρώπου που μας έκανε να γελάσουμε και λιγο τον κράζουμε κιόλας. Πάντως αυτή η περιγραφή =>
πάει για νομπελ, μου φυγε ο καφες απο τα χέρια οταν το διάβασα.Quote:
Παρόλο που ημουν "όρθιος" και της τον καρφωνα ανελέητα :p ,
Περιμένω με αγωνία το επόμενο σεκουελ.
...Γιάννη-εντάξει-είχε πλάκα, αλλά μου φαίνεται και λίγο αγενές να μιλάει κάποιος έτσι σε ένα δημόσιο χώρο.
Λίγο ευγένεια δεν έβλαψε ποτέ κανένα...:)
Λοιπον
@σάτυρε>για μενα δεν σημαινει κατι αν ειμαι ή δεν ειμαι παρθενος,δηλαδη γιατι πηγα?Για να μην ειμαι πλεον παρθενος?Όχι,ακομα έχω διψα,και θα ξαναπάω εφόσον μονο εκει βρισκω το σιγουρ το πραγμα που θα δεχτει να κανει σεξ.Όσο για το θεμα,βαριεμαι να το ξαναγράψω...;p
@αxl>δεν καταλαβαινω τι εννοεις ως απόρριψη,επειδη με περιμενε να τελειωσω και δεν τα καταφερα?Δεν πειραζω,θα ξαναπαω και θα της δειξω!!!Ναι,δεν ήταν και ότι το καλυτερο το ότι δεν με γνωριζει η κοπελα και δεν με θελει,αλλα τι να κανουμε?
@void>ακριβως αυτο φοβόμουν και γω,και μαλιστα φοβόμουν μην τελειωσω στα 10 δευτερα!!!!Αυτο το ψυχολογικο υποβαθρο που ψαχνεις δεν καταλαβαινω τι σχεση έχει,πατερα δεν ειχα,αυταρχικη δεν ηταν η μάνα,δεν λειτουργω ανασταλτικα με τις γυναικες,θελω να πω,δεν εχω προβλημα αυτοπεποίθησης όταν τις μιλω,το θεμα ειναι ότι δεν γνωριζω καθόλου γυναικες :(
@goofy>όταν λεω ότι δεν ενιωσα καθόλου ευχαριστηση,δεν εννοω συναισθηματικη ικανοποιηση,το ξερω άλλωστε,απο μια ***** αγαπη δεν θα επαιρνα,εννοουσα ικανοποιηση στο πεος,ηδονη,πως να το πω βρε παιδι μου?
@καλοπιστι>δεν θα βιαζα ποτε διότι καταρχας λεφτα για πορνες εχω και άλλωστε δεν θα το επέτρεπαν οι αρχες μου
@θεοφανία>δεν καταλαβαίνω τι εγραψα που σας ενόχλησε.Αυτο το "καρφωσα ανελέητα" σας πειραξε?Απλα ηθελα να σας δωσω να καταλαβετε ότι το σεξ ηταν εντονο και παρόλα αυτα δεν το απόλαυσα,ήθελα να το γραψω όμως με μια δόση χιουμορ που εσεις παρεξηγήσατε.Και όσο για αυτο που ειπα αργοτερα,τι να πω,όταν βλέπω όλοι να επιτιθενται χωρις λόγο,μονο τρελοι ειναι,διοτι εγω δεν την είπα σε κανεναν,εκτος και αν όλοι οι αμάμητοι εδω μεσα ξαφνικα ζηλέψαν μια φορα που μάμησα εγω και μου επιτεθηκαν.
Δε σου έχει αρέσει ποτέ κάποια κοπέλα?
Ε βρε παιδί και συ, ουρανοκατέβατες θαρρείς θα σου έρθουν?
πρέπει να πιάσεις κουβέντα..να ζητήσεις τηλέφωνο.
Κάπου ανέφερες ότι πας γυμναστήριο. Τα γυμναστήρια είναι κατεξοχήν γκομενοπαγίδες.
πας κάνεις βάρη και φέυγεις?καμμια κουβέντα δεν πιάνεις?
Αγοροπαρέα υπάρχει?
γιατί η αλήθεια είναι ότι οι αντρες που ξέρω εγώ λειτουργούν πολύ καλύτερα στα ερωτικά τους όταν έχουν παρεάκι.
Βγαίνουν όλοι μαζί, φλερτάρουν πιο εύκολα..
Ε δε θα το κάνεις ακριβώς έτσι...
αν και πιστεύω έχεις χιούμορ..οπότε γιατί να δυσκολεύεσαι να πλησιάσεις κάποια?
Αγοροπαρέα πως και δεν υπάρχει?
Είσαι κλειστός χαρακτήρας και με τους άντρες?
Αυτο που με προβληματιζει κυριως ειναι το γεγονος οτι προκειται για εντελως ξενη,δηλαδη πως και με τι δικαιολογια θα την πλησιάσω?
Όσο για αντρες,τι να τους κανω????Άλλωστε απο προσωπικες εμπειριες απο παρεες στο παρελθον εχω καταληξει στο συμπερασμα οτι η πλειοψηφια των αντρων μου τη σπανε,δεν τους μπορω καθόλου...
Ε για αρχή κοιτάς κοιτάει, κοιτάς κοιτάει...ε και μετά μιλάς. :-)
Δε θέλει δικαιολογία.
Είσαι π.χ. στο γυμναστήριο, και βλέπεις μια κοπέλα να προσπαθεί να βάλει μπροστά κάποιο όργανο.
Εκεί ας πούμε μπορείς να προμυθοποιηθείς να βοηθήσεις. Ή στο πανεπιστήμιο για παράδειγμα, μπορείς να δώσεις ή να πάρεις σημειώσεις.
Μου κάνει εντύπωση πάντως που λες ότι σου τη σπάει η πλειοψηφία των ανδρών..συνήθως τα παιδιά στην ηλικία σου λειτουργούν σαν αγέλες.
Σίγουρα όμως υπάρχουν άτομα ενδιαφέροντα να κάνεις παρέα..
Τι κάνεις κατά τη διάρκεια της μέρας? έχεις αδέλφια?