ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΥΓΕΙΑΣ ΧΩΡΙΣ ΛΥΣΗ!
Καλημερα σε ολους.Ειμαι ο Μ. 38 ετων κ θα ηθελα να μοιραστω μαζι σας ενα χρονιο προβλημα υγειας που εχω αλλα κανενας γιατρος ποτε δεν μπορεσε να με βοηθησει!....απο τα 23 μου ανακαλυψα οτι εχω υπερταση.....υπερταση ομως χωρις μεγαλα νουμερα ....αλλα με μεγαλα ασχημα συπτωματα....δηλαδη....να το εξηγησω....ειμαι 183 80 κιλα περιπου....δεν μπορω να φαω φυσιολογικα οτι θελω κ ζω σε μονιμη διαιτα κ μονιμη αθληση!ζω με οτιδηποτε δεν εχει λιπαρα σε μικρες ποσοτητες, αν δεν το κανω τοτε τα συπτωματα ειναι πολυ ασχημα.....πονοκεφαλος,δυσφο ριες ,δυσπνοιες,νευρα κ πολλα αλλα που δεν τα εχει ουτε καρδιοπαθεις.....τα εχω ψαξει ολα κ οι γιατροι μου λενε δεν εχω τιποτα....χα χα ας γελασω....μονο ενας γιατρος μου ειχε πει στα 24....μονιμη σκληρη διαιτα κ δεν θα εχεις προβλημα!τοτε ειχα πει ,τι λεει αυτος ρε??τελικα ειχε δικιο ....τα συπτωματα ειναι πολυ ασχημα!πριν 2 χρονια επαιρνα καποια χαπια πιεσης κ ειχα νιωσει λιγο εως πολυ καλυτερα κ ετωγα κ πιο φυσιολογικα κ ημουνα ευχαριστημενος....ομως μια μερα επαθα κατι το οποιο με τρομοκρατησε...(παρεπιπτωντ ος εχω μαλλον κ ευερεθστο εντερο αν κ μετα πο πολλες εξετασεις δεν ειχα ξεκαθαρη απαντηση απο τους γιατρους ,το βλεπω οταν τρωο λαχανικα ,γιαουτρια κ τετοια) ....ενα βραδυ επεσα να κοιμηθω φαγωμενος κ οταν εκλεισα τα ματια μου ενιωσα οτι θα πεθανω!οτι θα σβησω.....οτι κατι δεν λειτουργουσε καλα.....ενιωσα οτι αν προσπαθησω να κοιμηθω θα πεθανω!!τρομερο....απο τοτε το νιωθω παντα οταν πεσω για υπνο με γεματο στομαχι.....αντιθετα αμα κοιμηθω με αδειο στομαχχι....δεν το αισθανομαι!!!γιανα μην σας κουραζω αλλο......μηπως καποιος εχει νιωσει κατι ιδιο??εχει καποιος να πει κατι αναλογο να με βοηθησει??κ μην μου πειτε κρισεις πανικου κ τετοια?τα συπτωματα ειναι παντα μα παντα μετα απο φαγητο!!!!καλημερα κ ευχαριστω....ΧΡΙΣΤΟς ΑΝΕΣΤΗ