καλημερα .σορυ για το θεμα που εβαλα αν δημιουργησε εντασεις.θελω να πω ενα δικο μου θεμα που με απασχολει και εχω τρελαθει.εδω και λιγες μερες εχω γνωρισει ενα παιδι αλλα μεσω ιντερνετ.αλλαξαμε τηλεφωνα μιλαμε καθε μερα.ειναι βεβαια απο αθηνα εγω απο θεσσαλονικη οποτε δεν τον εχω δει ακομα.το θεμα ειναι οτι εχω κολλησει πολυ ασχημα.το μονο που κανω ειναι να περιμενω να τον ακουσω .τιποτα αλλο δε με νοιαζει.πως γινεται να ειμαι τοσο ενθουσιασμενη αφου δεν τον ειδα?δεν ερωτευομαι συχνα .τι εχω παθει?μονο οταν του μιλαω νιωθω χαρουμενη.ειπαμε να βρεθουμε, μονο που το σκεφτομαι τα χανω.ολη μερα σκεφτομαι αυτον.ειναι ανετος με κανει να νιωθω ωραια εστω κι απο το τηλεφωνο.αλλα ειναι πολυ απελευθερωμενος στα θεματα του σεξ.και φοβαμαι μηπως θελει μονο αυτο.δε μου μιλαει μονο γι αυτο αλλα δινει πολλη βαση σε αυτο τον τομεα.αλλα απο την αλλη κρατα επαφη επιδιωκει να μιλαμε καθε μερα.εχω μπερδευτει.το ξερω οτι ειναι πολυ νωρις αλλα δε το ελεγχω.παντως ακουγεται αρκετα ειλικρινης.εχω καποιες αποριες,απο τη στιγμη που βρηκε εμενα τοσο ευκολα δε μπορει να βρει και αλλες?μηπως θελει μονο σεξ?αλλα τοτε γιατι επιδιωκει την καθημερινη επαφη?αν τον δω λογικα θα κανουμε κατι μηπως παρει αυτο που θελει και φυγει ο ενθουσιασμος του?φαινεται αστειο και παιδικο αλλα εχω τρελαθει..εχω γνωρισει κι αλλους με αυτον τον τροπο αλλα πρωτη φορα νιωθω ετσι..