Σιγουρα ακουγετε σαν θεμα κουτσομπολιστικου περιοδικου αλλα πραγματικα θα ηθελα να ακουσω τι θεωρει μια γυναικα σεξυ σε εναν αντρα
τι την ελκυει?θα ηθελα να ακουσω αποψεις!!!
Printable View
Σιγουρα ακουγετε σαν θεμα κουτσομπολιστικου περιοδικου αλλα πραγματικα θα ηθελα να ακουσω τι θεωρει μια γυναικα σεξυ σε εναν αντρα
τι την ελκυει?θα ηθελα να ακουσω αποψεις!!!
δεν ξερεις?
αυτοκινητο πορτοφολι ... καταντια...
εχουν γινει τοσο ασχημα λες τα πραγματα?
Bloodykate, άντρας ή γυναικα εισαι;
Μάλλον γυναικα πρέπει να σαι και απορω με τις απαντησεις που δινεις
γυναικαρα με τα ολα της ειμαι ...
αυτα που βλεπω λεω
Δε γουσταρεις το χαρακτήρα των γυναικών; Στο έγραψα και στο άλλο ποστ, δε βλέπω καθολου δικαιολογητική σταση απέναντι τους. Τις λιθοβολεις ανελέητα όταν λες "πορτοφολι, αυτοκινητο".
Καθε άνθρωπος θέλει το καλύτερο για τον εαυτό του με σκοπό την καλοπέραση. Γιατι οι άντρες δεν θέλουν γυναικα με πορτοφολι και αυτοκινητο; Μια χαρα τους πέφτει για να μην οδηγουν κιολας. 18 χρονια οδηγω, εγω όλο τους κανω τον σωφερ. Επίσης έχει γεμισει ο κοσμος προικοθήρες, ιδιαιτερα τωρα με τη κριση. Να μου πεις ότι οι άνθρωποι, άντρες-γυναικες, ειναι γενικά συμφεροντολόγοι να το παραδεχτώ. Αλλά συ τα ριχνεις στις γυναικες. Ειναι άδικο.
ειμαι ολος αυτια και πολυ περιεργος να ακουσω αποψεις.τωρα οσο αφορα τα λεφτα και την καταντια νομιζω πως κοπελα που ελκυετε απο αυτο δε εχει γνωρισει και τιποτα καλο στη ζωη της και ειναι κριμα.και αντρας που νομιζει οτι ετσι θα κερδισει γκομενα σε πιο σοβαρο επιπεδο περα απο μια βραδια η για διασκεδαση γελασμενος.γνωμη μου
κοιτα απο τι μια εχεις δικιο ΒloodyKate απα την αλλη φταινε και οι αντρες που εχουν γινει χεστηδες και δε πατανε ποδι και αφησαν πολυ αερα.δε ενοω τον αντρα βαρυ πεπονι και βαρυμαγκα αλλα σε μερικα θελει να δειχνεις χαρακτηρα.(αυτο προυποθετει να εχεις βεβαια).οταν απο φοβο μην χασεις μια γκομενα χανεις την αξιοπρεπεια σου πως να μην παρει αερα η γυναικα?οταν ενδειδεις σε ψυχολογηκες απειλες πως να μην το εκμεταλευτη?ειναι γυναικες και σιγουρα με δυο τρια παιχνιδακια κερδιζουν οποιον θελουν.εκει ακριβος ενας αντρας πρεπει να βρει εναν τροπο να ξεχωρισει
το θεμα ειναι τι βρισκεται ελκυστηκο και σεξυ σε εναν αντρα εμφανισιακα και ψυχολογικα .δε χρειαζονται κοντρες παρα μονο αποψεις :)περα παο πορτοφολια και λεφτα δε εχετε να προσθεσεται κατι αλλο?
εμφανισιακα, μπορω να αρχισω να παραθετω φωτογραφιες σεξυ αντρων, φοβαμαι ομως οτι θα ξημερωσουμε :p
ψυχολογικα, να εχει αυτοπεποιθηση, να ειναι δυναμικος, δημιουργικος, ανεξαρτητος, να μην κολλαει/δειλιαζει, να εχει χιουμορ και μυαλο, και να αγαπαει με παθος και αφοσιωση, κι οτι λεει να μην το ξελεει, να εχει μπεσα. Να ειναι αντρας με λιγα λογια. Αυτα βρισκω σεξυ.
Πρεπει να ανοιξουμε ενα θεμα να δουμε τι βρισκετε και εσεις οι αντρες σεξυ σε μια γυναικα, περα απο την εμφανιση! Κανε τον κοπο :p
λεπτομεριες θελω!!!αυτα ειναι σαν να σου λεω εγω ψηλη ξανθια και να μαγειρευει!:P
λεπτομερειες ειναι, ποσο λιανα να κανεις την αυτοπεποιθηση? Οποιος καταλαβε καταλαβε! Μετα περιγραφεις ανρθωπο.
Τι εχει η ψηλη ξανθια δλδ, πως πρεπει να μου την περιγραψεις? ξανθο μελι ανοιχτο αποχρωση 136 λορεαλ με ανταυγειες πλατινε μηκος μεχρι τον ωμο κυματιστο με φραντζα, υψος 1,76?
yeap ok :)
Εγω πριν πολλα χρονια ειχα ζητησει απο το καλο συμπαν εναν αντρα ψηλο,μελαχροινο,απλο,με καλη καρδια,να αγαπαει τα ζωα και να ακουει καλη μουσικη,επισης τον ειχα ζητησει και ορφανο για να μην εχω πεθερα......προς μεγαλη μου εκπληξη τον βρηκα ακριβως ετσι και ειμαστε τωρα 11 χρονια μαζι κι αγαπημενοι......(τωρα με την οικονομικη κριση σκεφτομαι μηπως επρεπε να ζητησω να εχει και λεφτα...χε χε)
Ευχαριστω Λαμπρο ευχομαι και την πραγματοποιηση των δικων σου ονειρων.....και πιστευω πως ετσι θα γινει.
...διπλογράφτηκε.....
Ακουει το συμπαν! Χωρις πλακα, κι εγω πριν δυο χρονια ειπα οτι θελω εναν αντρα να εχει ενα και μοναδικο χαρακτηριστικο, και μου ηρθε, αν το ηξερα θα ειχα κανει μια λιστα :p :p
κωστα εγω θα απαντήσω με βάση εμένα μόνο, γιατί με βάση τη πλειοψηφία, δε ξερω :\
Εμένα με ελκύει ο χαρακτήρας του άλλου, η προσπάθειά του να με κατακτήσει κ να με 'κυνηγήσει' με ελκύει, με ιντριγκάρει! κ νομίζω είναι βασικό στοιχείο για μενα..
Τουλάχιστον με αυτούς τους άντρες κολλάω απ'οτι εχω καταλάβει.
Δε ξέρω αν όντως υπάρχουν τόσες πολλές κοπέλες που κοιτάνε το χρήμα, αλλά για να'χω αυτη την αποψη εγώ φαντάζομαι πως θα υπάρχουν κ άλλες κοπέλες. Αυτο το λεω γι'αυτους που λενε οτι οι γυναικες κοιτανε πλεον μονο το χρημα.
Και σου λεω κ γω... καποια στιγμη (ισως κ αυριο , ποτε δε ξερεις) θα πεθάνουμε! Τι να τα κανω τα χρυσα ρολογια κ ολα τα αλλα ακριβα πραγματα? θα τα παρω στο ταφο μου?!
συμφωνω. τι μας νοιαζει το πορτοφολι αν ο αλλος δε σε εξιταρει δε σε κυνηγαει...εκει τρελαινεσαι, ειναι ο μοναδικος.αλλα λιγοι το κανουν.αν δεν τους κατσεις πανε σε αλλη
οταν ομως γινεται απο εσας δηλαδη σε κηνηγανε νιωθεις ασφαλεια και ξαφνου επειδει κατα κορον πολιορκεισαι παρατας αυτο που εχεις απλα για κατι νεο ετσι δε ειναι?γιατι για εσας να ειναι τοσο βολικα παντα?εχεται το ατου να βρισκεται και εμεις να κυνηγαμε(συνηθως).
Καλημέρα Kosta , μεγάλο θέμα έχεις ανοίξει , νομίζω πως υπάρχει ένας αμέτρητος αριθμός διαφορετικών απαντήσεων , αν λάβουμε υπόψη μας την διαφορετικότητα τον ανθρώπων , την εξατομικευμένη και υποκειμενική αντίληψη του όμορφου , του ιδανικού , του sexy , της επιρροές του γονεϊκού προτύπου , και τον ανασφαλειών υπεροχής - επιβεβαίωσης !
Η επικρατούσα τάση πλειοψηφίας ( όπως την αντιλαμβάνομαι ο ίδιος ) είναι από την μια ο τύπος άντρα Σάκη Ρουβά , και από την άλλη ο πακετομένος !
Η τάση που θα έπρεπε να είναι κατά την γνώμη μου η επικρατέστερη : O άντρας που εκπέμπει σιγουριά ξέρει ποιος είναι , τι θέλει , και δεν διστάζει να το διεκδικήσει !
Δεν γίνεται για την επιβεβαιωση Κώστα! Απλά είναι το πάθος και η θέληση που έχεις για μια γυναίκα και αυτο θέλουν κάποιες να το έχουν αλλά απο αυτον που θέλουν. Τι μας νοιάζουν οι άλλοι? Και εμένα μου την πεφτουν όλη την ώρα αλλά αδιαφορώ γιατι δεν με ενδιαφερει να παίρνω τιποτα απο αυτους...
Υπαρχουν δυο κατηγοριες αντρων, αυτοι που τους αρεσει το κυνηγι, αλλα ειναι και χαλαροι αν τους την πεσει καποια, και αυτοι που γκρινιαζουν επειδη δε θελουν να κυνηγανε για χ ψ λογους και τα θελουν ολα ετοιμα και ευκολα. Ξεχασα να πω οτι σεξυ βρισκω την πρωτη κατηγορια. Ο φιλος μου δεν εχει γκρνιαξει ποτε επειδη επερεπε να προσπαθησει για να κατακτησει καποιες, ισα ισα του αρεσει και παινευεται, ουτε που απο μερικες εφαγε χυλοπιτες! Θα ηταν πολυ ξενερωτικο!
Εμένα μου αρέσουν οι αληθινοι άντρες, με ελκύουν οι αντρες με την σημασια του άντρα και όχι του ζώου. Να έχει αξίες.. Να είναι μεγαλόψυχος! Να ξέρει να φέρεται σε μια γυναίκα..
Άποψή μου είναι πως θέλουμε έναν σύντροφο, που να είναι επιθυμητός.., που νάχεις μαζί του καλή επικοινωνία και κοινά ενδιαφέροντα.
Μ' άλλα λόγια απαραίτητος ως πραγματικός φίλος πρώτα, αλλά κι ο εραστής, που παρέχει ασφάλεια από τη μια και παράλληλα είναι
τρυφερός, στοργικός και με φροντίδα. ;)