Quote:
Originally posted by Sorrow
Xana xilia sygnwmi pou sas ekana na xodepsete to xrono sas gia mena...kai elpizw na eimai pio sigrathmenos se osa lew apo kai pera...exete oloi ta problimata sas...oi prosthetes skotoures den einai kati pou thelw na sas prosferw...
Αν και δε μου αρεσε αυτο το καταλαβαινω γιατι το λεω κι εγω απο μέσα μου οταν \"κοπιαζω\" τους αλλους να δώσουν μια απαντηση, μια βοήθεια. Οι προσθετες σκοτουρες οπως λες είναι για εναν ανθρωπο, μια ζωη. Για μενα και για τους υπολοιπους πιστευω ειναι η σημαντικοτερη σκοτουρα, παρά κάτι άλλο που μπορει να αφορα στοχους, ελπιδες, δουλεια, κοινωνικοτητα. Ενας ανθρωπος είναι οτι πιο σημαντικο. Ολοι περναμε δυσκολα και απογοητευομαστε μ ενα μεγαλο \"down\". Κι εγω το ιδιο. Ενω ξερω πως θα ξανασηκωθω, οι σκεψεις μου ειναι μοιρολογικες και γεματες θλιψη. Οτι και να μου λενε, δεν αλλαζω. Τι λειπει? Η πιστη. Αν υπηρχε η πιστη θα ειμασταν πιο δυνατοι. Ξερω, δεν ειναι ενα κουμπακι που το πατας για να την εχεις, αλλά πριν καταδικασουμε μια ζωή που δεν ειναι δική μας, ας κοιταξουμε και διπλα. Αξίζει να τερματισουμε για μία, δύο, τρεις η και παραπανω δυσκολιες, ΜΙΑ ΖΩΗ???