Παιδια καλησπερα!!!Ειμαι ερωτευμενη με καποιον που μαλλον δεν με θελει...Αλλα εγω τον σκεφτομαι συνεχεια....τι να κανω???????/
Printable View
Παιδια καλησπερα!!!Ειμαι ερωτευμενη με καποιον που μαλλον δεν με θελει...Αλλα εγω τον σκεφτομαι συνεχεια....τι να κανω???????/
Καλησπέρα, αυτή που περνάς είναι πολύ δύσκολη κατάσταση και την έχω περάσει κι εγώ. Ή θα κάνεις υπομονή μήπως σε θέλει στο μέλλον, ή θα προσπαθήσεις να κάνεις κάτι για να σε θέλει όπως να αλλάξεις εμφάνιση να είσαι πιο δυναμική και πιο δραστήρια, ή θα πρέπει να πας παρακάτω! Δυστυχώς έτσι είναι τα πράγματα........Κουράγιο
σε νιώθω η κοπέλα που θέλω είναι με άλλον και δεν με θέλει. κουράγιο μόνο αυτό εχω να πω.
Μια κοπέλα μου είπε ότι μπορεί ο άλλος(η) ενώ θέλει άλλη(ον) ξαφνικά να θελήσει εσένα, όλα γίνονται, αρκεί να έχεις υπομονή! Αλλά το καλύτερο από την άλλη είναι να μην χάνεις τα χρόνια σου με το να θέλεις κάποιον που δεν σε θέλει τι να πω δεν ξέρω. :(
μην ανησυχεις ουτε και μενα με θελει πια.
Κουραγιο φιλη μου!Νομιζω πρεπει να του μιλισεις!
μην αλλαξεις τιποτα..αν σε θελει, θα σε θελει οπως ακριβως εισαι...αυτο ειναι το νοημα! διοτι καποιες φορες προκειμενου να μας θελει ο αλλος, προσπαθουμε να γινουμε αρεστοι και τελικα χανουμε τον εαυτο μας..μην μπεις σε αυτο το τρυπακι..
θα σ λεγα να κοιταξεισ για αλλου...αλλα ξερω πσο δυσκολο ειναι....συνεπωσ το μονο που σου λεω ειναι καλη δυναμη και πολυ πολυ κουραγιο...
να ειστε καλα παιδια σας ευχαριστω για τις συμβουλες σας!!!εγω θα κανω την προσπαθεια...
Πολλές φορές μας τυφλώνει ο έρωτας, ώστε να νομίζουμε ότι το αντικείμενο του πόθου μας είναι αναντικατάστατο. Οπότε ξεπέρνα το κόλλημα και κοίτα για κάποιον άλλον. Στη θέση σου αυτή τη συμβουλή θα ήθελα να μου δώσουν.
καλησπερα αθανασουδακι!!!
το ξερεις σιγουρα πως δεν σε θελει?
του εχεις δειξει κατι?
αυτα στα ζαρια παιζονται φιλη!
η το ρισκαρεις η το ξεχνας και μενεις με ερωτηματικα ;)
Άμα ένας άντρας από την αρχή σου δείχνει ότι δε σε γουστάρει, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου σπανίου να συμβεί, ξέχασε το, εκτός κι αν πρόκειται για ατομο που κάνει συμβιβασμούς οπότε να ελπίζεις να σε δεχτει σαν συμβιβασμό και να προχωρήσει μαζι σου.
Μείωσε την ένταση της σκέψης σου γι αυτον, μην τον αναμοχλευεις στο νου σου και ξεκίνα να κατευθύνεις τη σκέψη σου και αλλού και όπως σου ειπαν και άλλα μελη όσο γινεται βελτίωσε την εμφάνιση σου και τη συμπεριφορά σου κλπ ώστε να σου προκύψουν προτάσεις.
Καλημέρα. Αααχχ... Νομίζω ότι πολλοί θα σε καταλάβουν. Εγώ είμαι ερωτευμένη με κάποιον κ δε μπορώ να του το πω από φόβο γιατί δε ξέρω αν κ αυτός είναι... Το έχεις σιγουρέψει? Μήπως φοβάται να το πει ή να το δείξει όπως εγώ? Γιατί κ εμένα μου λέει ότι δε δείχνω το ενδιαφέρον μου, ενω εγώ λιώνω όποτε τον βλέπω!
Μα καλά....ο γιατρός το μεγαλοκοπέλι τί απέγινε;;;;
Τί έγινε και ενώ δεν τον ήθελες στην αρχή και σε ήθελε αυτός τώρα τον θέλεις εσύ και δεν σε θέλει αυτός???
Να του το δείξεις, δεν έχεις να χάσεις και τίποτα! Και πάντα με αξιοπρέπεια!