Quote:
Originally posted by Alterego
....Σημερα ο καιρος
..ειναι ο αγαπημενοσ μου καιροσ..... μεσα στα συννεφα κι εγω...
Ξυπνησα καπως αλλιωτικα σημερα,ξυπνησα με μια μικρη μελαγχολια,ενα μικρο αισθημα φυγης.
...αυτο το μικρο αισυθημα φυγης σχεδον μια μοονιμη κατασταση μου.......παντα θα θελω να φευγω .. να εχω ησυχεια φυρω μου.... υσυχεια και φυση....
τετοιεσ μερεσ εχω την εντυπωση πωσ η φυση ειναι πιο κοντα μασ....
Οσο για τον προορισμο αγνωστο.
..αυτο ειναι τρο μαχτικο η οχι???
Κανει κρυο εξω,βρεχει και επιτελους μια χειμωνιατικη ημερα.Στηνεται εξω ενα σκηνικο που εχω πεθυμησει αρκετα,κι ας μου προκαλει μελαγχολια.Μου αρεσει η μελαγχολια μερικες φορες...ειναι τοσο οικια πια σε μενα που την εχω αγαπησει.
...το καλητερο μου....
Ρωταω συνεχως τον εαυτο μου σημερα τι θελει να κανουμε σημερα.Δεν βρισκω κατι,αν και θα θελα να κανω οτιδηποτα,απλα να μην βρισκομαι μεσα στο σπιτι.Οταν βρεχει,θελω να βγω εξω,να νιωσω την βροχη στο πετσι μου,να με καθαρισει,να με χαιδεψει..Παντα τετοιες ωρες θελω να γραφω,να γραφω οτιδηποτε,φτανει να ικανοποιω αυτη την αναγκη μου.Γιατι να μην γινεται να συνυπαρχουμε ολοι μας οπως θελουμε;Να ζω και να υπαρχω οπως επιθυμω..Γιατι δεν βλεπουμε τον εαυτο μας και ασχολουμαστε τοσο πολυ για τους αλλους;Γιατι να υπαρχει τοσος φθονος,τοση αδικια;...οι αλλαγες του καιρου..
οι αλλαγες στις αναγκες μας..Καποτε μας αρκουσε ενα πιατο φαι,τωρα θελουμε τρια.Καποτε μας αρκουσε ενα παντελονι,τωρα θελουμε κι αλλα...κι αλλα....Σαν ζωα παλευουμε..να φαμε ο ενας τον αλλον...
ημαστε επιθυμηντικες μηχανεσ.. γι αυτο .. το ειπε και ο Σωκρατησ..... αχ καλε μου η φιλοσοφια θα σου δωσει πολλεσ απαντησεισ........ εμπιστευσου με....
...οσο για το γραψιμο.. γραψε.... γραψε,,,,οσο μπορεισ....
...εγω ειχα εξεταστικη και σημερα...... τα 7 παρακαλω ξυπνητηρια (χεχε) που εχουμε... τα κλεισαμε και με πηρε ο υπνοσ αργησα στο πρωτο μαθημα και δεν με αφησανε να γραψω ...:( τουταχιστον εγραψα καλα στο δευτερο...
Κουραστηκα να ειμαι σπιτι.......πρεπει να βγω...καλη σας ημερα!
....βρεϊ ...κατσε να τελειωσει η εξετσατικη και θα παμε βολτα μαζι...:P
..στισ παραλειεσ θα σε παω να αναπνευσεισ οξυγονο ... να περπατησεισ διπλα σε θαλασσεσ....
φιλια.....