Δε μπορω να ξεπερασω το παρελθον του.
Χρειαζομαι βοηθεια για κατι που ισως σας φανει χαζο. Αλλα εγω ταλαιπωρουμε ψυχολογικα και βασανιζομαι χρονια τωρα και δεν μπορω να το ξεπερασω. Και θελω την γνωμη σας.
Εχω μια σχεση πολλα χρονια και με τον ανθρωπο αυτο συγκατοικουμε. Εγω ειμαι συντηρητικη σε καποιες αποψεις μου οσων αφορα το εφημερο σεξ. Ειμαι παλιομοδιτισσα. Και σε πολλους εκανε εντυπωση αυτο και με κοιτουσαν περιεργα ή μου ειπαν μια φορα " σε ποιο κοσμο ζεις". Ποτε δεν εχω παει με καποιον για μια βραδια αν και μου δοθηκαν ευκαιριες εγω δεν ενιωθα καλα να το κανω. Ουσιαστικα ειχα μονο δυο μακροχρονιες σχεσεις. Γενικα λειτουργω συναισθηματικα και πρεπει να εχω σχεση για να παω με καποιον. Αυτες οι αντιληψεις μου, δε μπορω να πω οτι μου βγηκαν σε καλο γιατι ουσιαστικα αυτο που εγω θεωρω τιμη μου και καμαρι μου, τελικα αν δεν σκεφτομουν ετσι θα ειχα χαρει περισσοτερο τη ζωη μου. Ισως ετσι με μαθαν οι γονεις μου. Τελος παντων ετσι νιωθω και ετσι κανω.
Ο συντροφος μου ομως πριν απο μενα ειχε παει με παρα πολλες!! Μπορει και με 100!! Οταν γνωριστηκαμε ηταν πολυ ειλικρινης μαζι μου. Σπουδασε στην Ρωσια και μετα απο μια σχεση με ελληνιδα που δεν ειχαν επαφη, οταν χωρισε ξεδινε με οποια εβρισκε, ρωσσιδες και αλλες ξενες και δε ηθελε δεσμευσεις. Απο τι μου πε, αυτες ειναι πολυ ευκολες. Εζησε πολλα χρονια εκει.
Το προβλημα ειναι οτι εγω απο την αρχη που μου τα πε, δε μου αρεσαν αυτα. Δε μπορουσα να καταλαβω πως πηγαινε με οποια εβρισκε και σκεφτομουν οτι αν εκανα σχεση μαζι του θα υπεφερα. Ειχαμε τελειως διαφορετικες ζωες και αντιληψεις. Φυσικα ξερω οτι οι αντρες πηγαινουν με πολλες αλλα επειδη δεν ηθελα να βαλω τον εαυτο μου σε ζηλια και συγκριση, φοβομουν να κανουμε σχεση. Τελος παντων, με κυνηγησε πολυ, με ερωτευτηκε και μπηκα σε σχεση μαζι του. Το προβλημα ομως που φοβομουν εμφανιστηκε αμεσως, γιατι παρολο που ετρεχε απο πισω μου, οποτε μιλουσε για την Ρωσια, χωρις να το κανει σκοπιμα αλλα απο αφελεια, περιεγραφε πως τα περνουσε με τις ρωσσιδες, οτι ηταν πολυ ομορφες, ανετες, σεξουαλικες, απελευθερωμενες, ευγενικες και πολλα αλλα και ειδικα για κανα δυο απο αυτες που περασε καποιους μηνες μαζι τους ειπε πολλα που εγω οσο τα ακουγα τοσο αρχισα να ζηλευω και να ενοχλουμε. Αυτα ειπωθηκαν στην αρχη της σχεσης, τοτε που ο καθενας ελεγε για την ζωη του και η αληθεια ειναι οτι και γω απο περιεργεια ρωτουσα. Αλλα με πειραζε που ενω με ηθελε τοσο, μου μιλουσε για αλλες με τοσο ενθουσιασμο. Ενω για τις ελληνιδες που τα ειχε, δεν ειχε και κατι σπουδαιο να πει. Και βασικα πιστευε οτι οι ελληνιδες δεν κανουν σεξ.
Του ειπα και γω για την δικη μου χαλια προηγουμενη σχεση και οτι το σεξ στη ζωη μου δεν το ειχα χαρει γιατι ο πρωην μου δεν ηθελε.
Και αυτος απορουσε πως ανεχομουν σχεση χωρις σεξουαλικη ζωη. Και επισης απορουσε πως εβρησκα ασχημο που πηγε με πολλες.
Τουλαχιστον σκεφτομουν οτι αφου πηγε με τοσες αρα του αρεσει το σεξ και οτι δε θα χω προβληματα ελλειψης οπως με τον πρωην μου.
Ομως εγω το οτι πηγε με πολλες ρωσιδες δεν μπορεσα να το χωνεψω και ζηλευα. Σκεφτομουν οτι ειμαι λιγη,οτι δεν ημουν πολυ ομορφη οπως αυτες που πηγαινε , οτι δε θα του αρεσει το σεξ και γενικα γεμισα ανασφαλειες και επεσε η αυτοπεποιθηση μου. Αν ειχα να συγκριθω με ελληνιδες θα ταν πιο ευκολο αλλα ολοι ξερουμε οτι οι ρωσσιδες ειναι ομορφες και διαφορετικες απο μας.
Και η ζηλια μου χειροτερεψε οταν λιγους μηνες μετα την γνωριμια μας, εκει που ειχαμε συχνη επαφη και γω ημουν επιτελους χαρουμενη που ειχα νορμαλ αντρα, εγινε κατι και αυτος επαψε να θελει να χουμε επαφη σε τετοιο τραγικο σημειο που χρονια τωρα που ειμαστε μαζι παλευω για να το κανουμε. Με αγαπαει, δε με χει κερατωσει ποτε και ειμαι απολυτα σιγουρη γιαυτο. Αλλα με πειραζει παρα πολυ που για δευτερη φορα στη ζωη μου, κατεληξα παλι με καποιον που δε περιμενα ποτε οτι θα παψει να θελει σεξ. Και υποφερω πραγματικα απο αυτη την κατασταση.
Ειδικα τα πρωτα χρονια που εγω καιγομουν να χουμε επαφη και αυτος δεν ηθελε, ολο με το παρελθον του τα εβαζα. Σκεφτομουν οτι επειδη συνηθισε να αλλαζει γυναικες, εμενα με βαρεθηκε γρηγορα. Του λεγα οτι αν ημουν ρωσσιδα θα σκεφτοταν περισσοτερο τις αναγκες μου και δε θα με αφηνε να "πειναω".Οτι δε με υπολογιζει επειδη ειμαι ελληνιδα. Γενικα με εκνευριζει πολυ που επειδη τον βολευει, μου κανει αυτο που δε θα του αρεζε ποτε να του κανουν. Μαλλωνουμε αφανταστα για το οτι δεν εχουμε επαφη. Μου λεει χαζομαρες του τυπου "το σεξ δεν ειναι και πολυ σημαντικο" αυτος που στη ζωη του του παραηταν σημαντικο!!! Εχει επηρεαστει πολυ η ζωη μας απο αυτο το προβλημα. Απο το να μαλλωνουμε δεν βγαινουμε και χανουμε ολες τις αργιες και τις ωραιες μερες μεσα στο σπιτι. Εχασα την αυτοεκτιμηση μου, παρατησα τον εαυτο μου, ειμαι ασχημα και με νευρα συνεχως,ειμαι θλιμμενη, καπνιζω πολυ, δε κοιμαμαι , δεν εχω διαθεση ουτε το σπιτι να συμμαζεψω και γενικα νιωθω οτι η ζωη μου χανετε αδικα και κανω κακο στην υγεια μου. Θα ειμασταν πολυ καλα αν δεν υπηρχε αυτο το προβλημα με το σεξ.
Βασικα αυτο που ρωταω ειναι αν εσας θα σας επηρεαζε αν ο συντροφος σας ειχε παει με τοσες πολλες. Το βλεπω εγω στραβα επειδη εχω συντηρητικες αποψεις η οποιαδηποτε γυναικα θα την ενοχλουσε ?