καλησπέρα σε όλους θα ήθελα τη γνώμη σας για το θέμα του ψαξίματος των μηνυμάτων κ των mail....θα ήθελα να μάθω πως θα αντιδρούσατε αν η κοπέλα/το αγόρι σας,έψαχνε το κινητό ή τα mail σας....ευχαριστώ πολύ...!!!!!
Printable View
καλησπέρα σε όλους θα ήθελα τη γνώμη σας για το θέμα του ψαξίματος των μηνυμάτων κ των mail....θα ήθελα να μάθω πως θα αντιδρούσατε αν η κοπέλα/το αγόρι σας,έψαχνε το κινητό ή τα mail σας....ευχαριστώ πολύ...!!!!!
Για να ελεγξει οπως λες καποιος τα μηνυματα και τα mail παει να πει οτι δεν μου εχει εμπιστοσυνη και οτι ειναι ανασφαλης/ζηλιαρης.
Μαλλον η σχεση θα τελειωνε εκει.
ακόμα κ αν ήξερες ότι ουσιαστικά εσύ ήσουν ο φτέχτης???? ότι εσύ είχες κάτι πονηρό μέσα στα μηνύματα?????αν αγαπούσες όμως???αν δεν σου είχε ξαναδώσει ποτέ τέτοιο δικαίωμα???? τότε τι θα έκανες????θα σταύρωνες έτσι κάποιον????θα σταύρωνες έτσι τον άνθρωπό σου????χωρίς μια ευκαιρία?????
εμενα παντως δε μου εδωσε καμια ευκαιρια και ας μεναμε στο ιδιο σπιτι και λιγο πριν τον αρραβωνα.τοσο ασχημα το πηρε....
αααα τέλεια....δεν είναι όμως άδικο αυτό????δεν μπορώ να καταλάβω????δηλαδή την απιστία θα την συγχωρούσε πιο εύκολα???εσύ είχες βρει κάτι ή απλά σε έπιασε????
Ναι μπορει να ακουγεται σκληρο αλλα ναι,θα χωριζα.Αν ειχε υποψιες θα μπορουσε να με ρωτησει και οχι να ψαχνει στα κρυφα
Εβιτακι ειναι αλλη περιπτωση να εχετε σχεση και να χτυπαει για παραδειγμα το κινητο του και να το σηκωνεις ή να ανοιγεις τα μηνυματα ή τα mail του εν γνωση του,και αλλο να ψαχνεις εσκεμμενα για να βρεις αιτιες και αφορμες.Εγω μιλησα για το ψαξιμο το οποιο θεωρω αιτια χωρισμου.
ναι κ εσύ θα το παραδεχόσουν αμέσως.....(χωρίς παρεξήγηση)δεν νομίζω κανένας από εμάς να παραδεχόταν ότι έχει λερωμένη τη φωλιά του εφόσον βέβαια ήθελε να κρατήσει αυτή τη σχέση...!!!!για μένα εκτός από σκληρό είναι πολύ εγωιστικό κ απάνθρωπο....μου έχει τύχει κάτι παρόμοιο αλλά δεν χώρισα προσπάθησα να καταλάβω που ήμουν εγώ λάθος κ έφτασε σε αυτό το σημείο....όταν αγαπάς αληθινά κάτι τέτοιο στα μάτια σου φαίνεται μικρό ασήμαντο....κ ειδικά αν δεν έχεις κάτι ν κρύψεις τότε δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα.....εγώ εκτός από το γεγονός ότι δεν χώρισα δεν έκανα καν τον κόπο να αλλάξω τους κωδικούς....αλλά πραγματικά θα ήθελα να ακούσω τη γνώμη των αντρών να δω πως το σκέφτεστε κ στην τελική πως το αντιλαμβάνεστε....!!!!
οπως λεει και betelgeuse η δικη μου περιπτωση ειναι καπως διαφορετικη.και στη τελικα δεν ανακαλυψα κατι.νομιζα οτι ανακαλυψα και οταν το καταλαβα ηταν αργα για μενα.παντως δεν εχω ψαχουλεψει ποτε σε σχεση μου.σαυτη τη τελευταια μονο το εκανα και εφαγα τα μουτρα μου.δε θα το ξανακανω να σου πω την αληθεια.αν αγαπας καποιον καλυτερα μη μπενεις σε αυτη τη διαδικασια γιατι μονο στεναχωρια θα σου φερει.
το ξέρω.....κ πλέον είμαι της άποψης αν γίνεται κάτι καλύτερα να μην το μάθεις ποτέ....έτσι θα είσαι κ θα νιώθεις καλύτερα....!!!!!
έτσι είναι....ακριβώς έτσι....ίσως με τα χρόνια όχι μόνο να ξενοκοιτάξουν αλλά.....το θέμα είναι ότι πάλι σε "εσένα" θα γυρίσουν....εκεί που είναι το λιμάνι τους....η σιγουριά τους....ο άνθρωπός τους...!!!!!!
Αλλαξαμε θεμα.Απο το ψαξιμο πηγαμε στην απιστια.Η απιστια ειναι κατι τελειως διαφορετικο.Μικροαπιστιες πιστευω πως σχεδον ολοι κανουμε στις σχεσεις μας.Εγω θα ειχα προβλημα αν γινοταν συστηματικα ή υπηρχε παραλληλη σχεση.
Απλη διαπιστωση εκανα,οχι παρατηρηση.
Παντως το θεμα το βρισκω ενδιαφερον και θα ηθελα και εγω να ακουσω τις αποψεις των αντρων πανω στο θεμα.
λυπάμαι πολύ γιαυτό....όντως η συζήτηση πήγε αλλού....θα μπορούσες batelgeuse να μου εξηγήσεις γιατί αυτή η αρνητική στάση απέναντι στο ψάξιμο???δηλαδή καταστρέφουμε έτσι τα πάντα για ένα λάθος????κ αν δεν το μάθεις ποτέ????που μπορεί να σε βλάψει μια τέτοια κίνηση????κ για να καταφύγει η άλλη σε κάτι τέτοιο κάτι δεν θα της έχεις πει καλά!!!!
Μινα το ειπα και στην αρχη.Θεωρω πως το ψαξιμο δειχνει ελλειψη εμπιστοσυνης και ζηλεια.Και για εμενα η εμπιστοσυνη ειναι το πιο βασικο σε μια σχεση.
Επισης επειδη ποτε δεν εχω μπει στην διαδικασια να ψαξω μηνυματα και λοιπα ουτε καν τα συρταρια στο σπιτι(παρολο που μενουμε μαζι),δεν μπορω να καταλαβω γιατι καποιος κανει κατι τετοιο αντι να αρχισει μια συζητηση.Αν επιανα τον συντροφο μου να ψαχνει τα πραγματα μου θα αντιδρουσα σιγουρα πολυ ασχημα και σιγουρα ενα μερος της εκτιμησης που του ειχα θα χανοταν.
Ισως να ειμαι και απολυτη,αλλα ετσι βλεπω τα πραγματα.
κοίτα από τη μια δεν έχεις κ τελείως άδικο...σίγουρα βέβαια ο καθένας έχει τη δική του γνώμη πάνω στο θέμα...απλά το βρίσκω υπερβολικό....για μένα μεγαλύτερη βάση έχει η προδοσία η απάτη παρά αυτό....το θεωρώ τόσο μικρό που δεν θα με επηρέαζε εμένα τουλάχιστον γιατί για τους άντρες δεν μπορώ να πω....το μόνο που μπορώ να φέρω ως παράδειγμα είναι μια φίλη μου που έψαξε το λογαριασμό (facebook) του συντρόφου της είδε κάτι περίεργο κ έκανε ολόκληρη φασαρία κ το μόνο που έγινε ήταν να τσακωθούν κ αυτός απλά να αλλάξει κωδικούς....!!!!!
Εγω εχω ενα φιλο που την βρισκει με κατι τετοια σκηνικα γιατι οπως λεει γουσταρει να εχει τις γυναικες στο τρεξιμο.Περι ορεξεως κολοκυθοπιτα δηλαδη...
Η μονη περιπτωση στην οποια θα το ανεχομουν ή θα εψαχνα θα ηταν μονο αν ημουν σιγουρη και ο αλλος δεν παραδεχοταν τιποτα και με εβγαζε τρελη αλλα και παλι θα εξαντλουσα καθε αλλο μεσο πρωτα.
mina πρεπει να σεβεσαι το συντροφο σου οσο και αν σε καιει τι γινετε με το κινητο σου.γιατι αν σπασει το γυαλι μετα δε ξανακολλαει.
Ενταξει τοτε ισως να υπαρχει μια δικαιολογια,αλλα και παλι το βρισκω ακραιο.
................
Λοιπον,θα σας διηγηθω ενα πραγματικο περιστατικο....πριν πολλα χρονια στην αρχη της σχεσης μου....
ανοιξα μια μερα κι αρχισα να ψαχνω το κινητο του......
βρισκω λοιπον ενα μυνημα μεσα με καποιο αριθμο που δεν γνωριζα να γραφει....μωρο μου..μπλα..μπλα..σ'αγαπαω.....
.δεν περιγραφω το σοκ αλλα και την ενδομυχη ικανοποιηση του οτι επιτελους σ'επιασα.....
τρεχω λοιπον στην αυλη με το αποδειχτiκο στοιχειο ανα χειρας και φωναζω....σ'επιασα...πoια ειναι αυτη που σε λεει μωρο της!
κι ενα υφος....της χιλιοκερατωμενης....αυτος περνει απορημενος το κινητο το κοιταει...και μου λεει....μωρο μου το μυνημα ειναι δικο σου και ειναι ο καινουργιος σου αριθμος που ακομα δεν τον εχω καταχωρησει με ονομα.....
καταλαβαινετε βεβαια σε τι θεση βρεγμενης γατας βρεθηκα......απο τοτε παντως δεν ξαναεψασα......(ναι..ειμαι φυσικη ξανθια..αλλα τουλαχιστον βαμμενη καστανη.....)
Προσωπικά, δε με πειράζει κάτι τέτοιο εκτός αν γίνεται συστηματικά. Άλλωστε από τη στιγμή που δεν έχω κάτι να κρύψω, ας το δει να είναι και πιο ήσυχη. Απλά αν γίνεται συστηματικά, εκνευρίζομαι διότι αισθάνομαι ότι εισβάλει σε ένα δικό μου προσωπικό χώρο. Το ίδιο ισχύει και με το facebook. Έμπαινε για να παίζει παιχνίδια από το δικό μου προφίλ και κατά καιρούς κοιτούσε και κανένα μήνυμα ή με ρωτούσε 'ο τάδε σε κάλεσε στην τάδε εκδήλωση? θα πας? τι να πατήσω?'. Ώσπου εκνευρίστηκα και της είπα να μην μπαίνει γιατί είναι προσωπικό και θα απαντήσω εγώ όποτε θέλω. Της είπα ότι δεν έχω κάτι να κρύψω αλλά αν είναι να το διαχειρίζεται εκείνη το προφίλ μου, τότε να το κλείσω το λογαριασμό αφού δεν έχει νόημα.!