πρίν 10 μέρες πέθανε το σκυλάκι μου,ήταν 18 χρονών ,δεν είχε άλλη ζωή το ξέρω
ωστόσο ο πόνος είναι μεγάλος ,δεν μπορώ να δεχτώ ότι χάθηκε για πάντα .................
Printable View
πρίν 10 μέρες πέθανε το σκυλάκι μου,ήταν 18 χρονών ,δεν είχε άλλη ζωή το ξέρω
ωστόσο ο πόνος είναι μεγάλος ,δεν μπορώ να δεχτώ ότι χάθηκε για πάντα .................
λυπαμαι πολυ!εχω και εγω σκυλακι και μπορω να καταλαβω πως νοιωθεις.
πραγματικά Λάμπρο έχασα ενα μέλος της οικογενείας μου ,όταν τον πήρα ήταν 40 ημερών δεν μπορούσα να φανταστώ το τέλος ,
ότι τα σκυλιά γερνανε όπως και ο άνθρωπος ,παθαίνουν ότι παθαίνει ο άνθρωπος.
ήταν πολύ οδυνηρό να τον βλέπω μέρα με την μέρα να πλησιάζει στο τέλος ...........
σε ευχαριστώ evitaki
λυπαμαι πολυ,τουλαχιστον τον χαρηκες και τον φροντισες πολλα χρονια....καπου σε μια γωνια του παραδεισου θα σε περιμενει πιστα να σου κουνισει την ουριτσα του περα δωθε και να σου πατησει μια γλυψια στα μουτρα........η πραγματικη αγαπη δεν πεθαινει ποτε..
..αυτος ειναι κι ο δικος μου παραδεισος,πως πεθαινω κι ολα τα ζωακια που χω χασει και θα χασω κι εχω αγαπησει κι οσα γνωρισα για λιγο,με περιμενουν στην αλλη ακρη σε μια μεγαλη αγκαλια,ευτυχισμενα χωρις πονο και παιζουμε και κυλιομαστε χαμω,για παντα μονο για παρτη μας....αυτο ειναι ευτυχια.....
Δεν ξέρω τι να πω σε αυτές τις περιπτώσεις..........σίγουρα είναι πολύ κρίμα να χάνονται αθώες ψυχούλες......αλλά τι να κάνεις από την άλλη, να τα βάψεις μαύρα; Πρέπει να προσπαθήσεις να το ξεχάσεις το ξέρω είναι δύσκολο, αλλά να κάτσεις και να στενοχωριέσαι πάλι δε λέει.........
λυπάμαι πολύ, νοιωθω τον πονο σου. αυτα παθαίνουμε όλοι εμείς που συνδεόμαστε με τα ζωα.
....το έχω περάσει δυο φορές και τις δύο έκανα το ίδιο για να μη φρικάρω..:ΡΡ
Πήρα ακριβώς την ίδια ράτσα και του έβγαλα και το ίδιο όνομα..:)
Πίστεψε με είναι η καλύτερη λύση παρηγοριάς...