Πώς μπορούμε να ξεφύγουμε από......
....Γνώρισε κάποια άλλη ή καλύτερα το παρελθόν του ξαναχτύπησε την πόρτα και πήγε πίσω σ αυτό..
Είμασταν και συνεχίζουμε να είμαστε συνάδελφοι, αναγκάζομαι κατ' επέκταση να τον βλέπω καθημερινά.
Είναι στη σχέση του , σεξ μεταξύ μας ποτέ δεν υπήρξε, σίγουρα κάτι παραπάνω από φλερτ όμως αφού βρεθήκαμε πολλές φορές..
αυτό που μας πονάει και η κοινή λογική προστάζει να διώξουμε μακριά???
Οταν έμαθα για την σχέση του (το ανακάλυψα με ένα πονηρό τρόπο σχεδόν) μαλώσαμε, κάτι όμως δεν μ άφηνε να φύγω...Μετά από 5 μήνες που ξέρω και αφού έπιασα απλά τον απόλυτο πάτο παρακαλώντας τον σχεδόν πυ δήλωσε πως πρέπει να φύγω καλύτερα από αυτόν γτ μου κάνει κακό, πως αν είναι μια μέρα να είμαστε μαζί θα ψάξει να με βρει ενώ μια φράση του "Δεν έχεις κουράσει εμένα, αλλά έχεις ξεκάνει τον εαυτό σου" ήρθε να ταράξει συθέμελα το μέσα μου..
Ξέρω πως αν ήμουν κάποια άλλη που σκέφτομαι απλά να περνάω καλά δεν θα είχε πρόβλημα να είναι και μαζί μου, ξέρει όμως 1,5 χρόνο τώρα που με ζει πως δεν είμαι έτσι..
Ξέρω πως θέλει να μιλάμε αλλά δεν αντέχει άλλο τις γκρίνιες, τις σκηνές και τις σπασμωδικές κινήσεις που κάνω...
Ξέρω πως μέλλον δεν υπάρχει με τον άνθρωπο αυτό και νομίζω πως δεν το θελω πλέον με όσα έχω βιώσει μήνες τώρα....Εκανα το μεγαλύτερο κακό που θα μπορούσα στον εαυτό μου...Εδώ και 4 μέρες δεν μιλάμε παρά μόνο ένα Γεια και νιώθω καλύτερα....Φοβάμαι εμένα όμως μην ξανακυλήσω και του μιλήσω, αφού όποτε το κάνω, τρώω απλά τα μούτρα μου..
Η λέξη αξιοπρέπεια φαντάζει άγνωστη σε μένα στην περίπτωση αυτή..
Θέλω τόσο πολύ να αποκοπώ από όλο αυτό...Να μην υπάρχει στη σκέψη μου καν και να μπορέσω να κρατηθώ να μην γυρίσω να μην πονέσω ξανά...
Υπήρξε ποτέ κανείς στη θέση μου?Να ξέρει πως "επιβάλλεται" να φύγει από κάπου και να τον δένει κάτι που δεν ξέρει?Ισως η συνήθεια ή καλύτερα ο μαζοχισμός?
Και υπάρχει άραγε κανείς που να μπόρεσε να ξεφύγει από το "μαρτύριο" αυτό?
Κάθε αρχή και δύσκολη λένε...Ισως είμαι ακόμα στην αρχή και στενοχωριέμαι, ίσως το ότι αναγκάζομαι καθημερινά να τον βλέπω με καταρρακώνει ψυχολογικά, ίσως πάλι και χωρίς λόγο να θυματοποιούμαι...
Κάθε άποψη ευπρόσδεκτη..
Με εκτίμηση,