Συναντηση-Συγκεντρωση για ατομα με χαμηλη αυτοπεποιθηση,κοινωνικη φοβια...
Καλησπερα ειχα την ιδεα να κανω καποια μορφης συγκεντρωση στην αθηνα για εμας τα ατομα που πασχουμε απο ανασφαλιες,χαμηλη αυτοπεποιθηση για ατομα που νιωθουν μονοι, πιο πολυ για νεαρες ηλικιες σχολικες και φοιτητικες, αγορια και κοπελες.Και μιας και ηθελα να γινω ψυχολογος και να βοηθαω ανθρωπους ισως ειναι και αυτος ενας τροπος!Η ιδεα μου ειναι να μαζευομαστε ατομα και να πηγαινουμε καπου σε καποια πλατεια, για καφε και να λεμε τι μας απασχολει τι προβληματα αντιμετωπιζουμε και να κανουμε συζητηση και γενικα να βοηθιομαστε,δεν εχω ξαναδει να γινεται κατι τετοιο στην Ελλαδα τουλαχιστον, το σκεφτομαι σαν group therapy χωρις ψυχολογο βεβαια και χωρις λεφτα.Ξερω οτι γινονται και αλλες συναντησεις αλλα θα ηθελα να δημιουργησω μια για ατομα σαν και εμενα που εχουν ιδια προβληματα και γενικα πιο μικρης ηλικιας.Αν με καποιο τροπο οι υπεθυνοι του site και αλλα μελη μπορουν και θελουν να βοηθησουν θα χαρω πολυ.Επισης αν ξερετε καποιο ιδιο ειδος συναντησης να μου το πειτε.Αμα μπουρουσε και το site να φτιαξει κατι τετοιο σαν θεμα στο φορουμ, ετσι ωστε οποιος εμπαινε μελος η μη μελος να το εβλεπε δεν θα ηταν κακο νομιζω θα βοηθουσαμε πολλα ατομα!Το φανταζεστε?
Θα ηθελα πολυ να συνεισφερω καπως και να αποκτησω και εγω αυτοπεποιθηση κανοντας κατι καλο,βεβαια δεν ξερω αν καποιος θα ενδιαφερθει παντως εγω την εκανα την προσπαθεια!Οποιος θελει ας κανει ενα κομεντ να πει αν ενδιαφερεται!Αμα μαζευτουμε 2-3 ατομα τουλαχιστον για αρχη ειμαστε οκ!Περιμενω!!!