παιδια ειμαι νεος στο φορουμ...μπαινω στο θεμα γιατι φοβαμαι..ακουστε...αυριο θα γραψω εξετασεις κειμενα και 2 παιδια απο την προηγουμενη φορα που ειχα δειρει ενα παιδι αλλα εφταιγε αυτο το παιδι..μου ειπαν πως αυριο θα με δειρουνε...τι να κανω;;
Printable View
παιδια ειμαι νεος στο φορουμ...μπαινω στο θεμα γιατι φοβαμαι..ακουστε...αυριο θα γραψω εξετασεις κειμενα και 2 παιδια απο την προηγουμενη φορα που ειχα δειρει ενα παιδι αλλα εφταιγε αυτο το παιδι..μου ειπαν πως αυριο θα με δειρουνε...τι να κανω;;
δαρμενα κειμενα δηλαδη.....ε αμα δερνεις...σε δερνουν κιολας....
εε..και τι να κανωω;;;σας παρακαλω πειτε μου....
ρε παιδια δε εδειρα αυτους που θα με δειρουν....εδειρα εναν φιλο τους αλλα οχι πολυ και επιπλεον εφτιαγε αυτοσ οχι εγω......?
ημουνα σε ενα νετ και ημουν οριος στον παγκο και μ λεει κανε στην ακρη με ενοχλεις...λεω οκ κανω μισο μετρο πιο κει..μετα απο λιγο λεει κανε στην ακρη με ενοχλεισ....του λεω σιγα ρε φιλε εχεις ποσο χωρο να πουμε....σηκωνεται ορθιος...και λεει κανε πιο κει....του λεω τι θες ρε;;με σπρωχνει μετα μια παω πιο κει εγω και μετα του κοβω ενα μπουκετο και βρεθηκε ανασκελα.....δεν εφταιγα εγω..
Παντου αλλα ειδικα στο σχολειο ισχυει το δικαιο του ισχυροτερου αγαπητε φιλε.
Αν δεν μπορεις να τους αντιμετωπισεις και στη πεσουνε προσπαθησε να τους καλμαρεις, ζητα συγνωμη και ΙΣΩΣ γλιτωσεις το ξυλο. Απλα πηγαινε με τα νερα τους κτλ κτλ. Καλη τυχη.
ε ας τον έσπρωχνες κ εσύ αλλά που να ξέρεις ότι έχει φίλους που δέρνουν φαντάζομαι τι κάνεις με τα ζωάκια η τα λυπάσαι ?
κατι αλλο;;
έχεις αδερφό η αδερφή να τους πιάσουν να τους μιλήσουν?προτιμότερο εαν έχεις αδερφή θα πιάσει καλύτερα.
εχω αδερφη αλλα δε λεει ειναι 2 χρονια μεγαλυτερη ειναι 18 αυτη αλλα δε λεει θα με περασουν για μαλακα....και θα με κοροιδευουνε μετα...
μην μασας απο απειλες νικ!παιδια ειστε μωρε...!αντε να σε φοβισουν!
ε τοτε εχεις ελπιδα να μην σε δειρουνε κ αυτοι πολυ....αν υπαρχει ισοτητα μεταξυ δαρμενων :cool:
δεν το σκέφτηκα ,τότε καλή τύχη εδω είμαστε να μας πεις νέα ,αύριο είπες τις τρως ?
αυριο θα δουμε τι θα γινει....
παρε και κανενα τσιροτο μαζι σου ε??σε πειραζω!!!;)
σας παρακαλω σκεφτειτε κατι καλοοο
Σκασε μυτη μπαταρισμενος..με το ματι βαμμενο μαυρο και κουτσαινοντας....κανεις δεν θα μπει στην διαδικασια να σε πειραξει σε τετοιο χαλι....
δώστους από ένα 50ευρω αν είναι να τις φας μη το σκέφτεσαι αυτό πιάνει πάντα.
άρα βρήκαμε τη σίγουρη λύση χαχαχαχαχαχα ναι ναι πολλά είναι με τόσα να τους προστάξεις να τον δείρουν ,αντε βρε από πανω είσαι τι αλλο θέλεις η λύση βρέθηκε
Να προετοιμάσεις τον εαυτό σου λες και έχουν συμβει ότι, και ξύλο να πέσει εγώ θα γράψω. Επειδη πας για εξετασεις και θες να αποφυγεις τον καυγα για να σαι ηρεμος στην εξεταση πέξε τους το αμέσως αν σηκώνει η κατασταση συγκαταβατικός, συμφιλιωτικός ίσως αυτο πιασει. Για να ξυλοφορτωσεις το φιλο τους και να σου στειελει δυο παει να πει πως εισαι δυνατος, τα βγαζεις περα και το αγχος σου ειναι να σου επηρεάσει αυτο τις εξετασεις. Κι αφου σημερα ειναι η μερα του γραπτου... ελπίζω να διαβασες καλά και όχι να ήσουν σκυφτος πάνω από τα βιβλία με τη σκέψη αυτή. παίζει και το ενδεχόμενο να μην πατησουν γιατι πολλές φορες μια απειλη βασανίζει τη σκεψη μας με καταστροφικότητες, στο τελος δε γινεται τιποτα και απλά μας μένει η ψυχικη πίεση, το άγχος και ο χρονος που χασαμε σκεπτόμενοι.
Είχες δίκιο που τον έσπρωξες τον βλάκα, γιατί σε προκαλούσε. Τι σημαίνει κάνε πιο πέρα και κάνε πιο πέρα,ο σουγκλάκος ήτανε? Πάρε έναν φίλο σου και συ μαζί και πλακωθείτε ωραία ωραία και κοίτα να θυμώσεις που ο ηλίθιος κοιτάει να βάλει μπράβους να καθαρίσουνε για δαύτονε. Ο τσάμπα μαγκίτης! Όχι, δεν είμαι υπέρ των ήρεμων συμφιλιωτικών πράξεων όταν έχεις να κάνεις με κωθώνια! Και αν φοβάσαι πέστο στους γονείς σου. Αν δε θες να γίνεις μπλε μαρέν για να μην το πεις στους γονείς σου και ντραπείς. Εγώ θα προτιμούσα τη ντροπή από το μπλε μαρέν, δε μου πάει κιόλας ρε γμτ...
παιδια καθομαι στο ιδιο νετ σημερα....ερχεται εκει ενας συμμαθητης μου λιγο τουμπανο με αυτον που εδειρα παρεα..μου λεει τι εγινε χθες του λεω αυτα κ αυτα και του λεω οτι το εκανα επιτηδες επειδη ηθελε πολυ ξυλο....μου πεταει το καπελο κατω....σηκωνεται ενας φιλος γεροδεμενος και τουμπανο που ειχαμε συνενοηθει...βουταει αυτον τον φιλο που μου πεταξε το καπελο τον πεταει κατω και αρχιζει τα μπουκετα....πιανω εγω αυτον που εδειρα χθες τον κολλαω στον τοιχο...και του λεω:ειπα πως θα φερω και εγω παρεα....μην τα βαζεις με αυτους που δεν σε παιρνει....τελικα του παταω μια σφαλιαρα γερη και πεφτει παλι κατω....μετα ηρθαν μας χωρισαν και μας πεταξαν εξω απο το νετ....ευχαριστηθηκα παντωσ τα μπουκετα του φιλου μου..χαχαααχαα
το τούμπανο καθάρισε δηλαδή,άντε γλύτωσες το m.up γλύτωσες τα ευρούλια γλύτωσες το ξύλο ,είναι η μέρα σου.
χαχα μην νομιζεις κερναω καφε το τουμπανο...νταξει φθηνα θα μου βγει....αλλα πραγματικα ευχαριστηθηκα τις σφαλιαρες μου...^^
μη σου γίνει συνήθεια όμως,πάει τελείωσε ε?ιζι απο δω πέρα
εννοείται....