Χρειαζομαι Βοηθεια λιγο!!!Σας παρακαλω!!
Ρε παιδια αυνανιζομαι καθε μερα,και οταν το κανεις αυτο βαριεσαι και ψαχνεις περιεργα πραγματα...Μολις αυνανιστηκα με σκυλια και εχω αυνανιστει και με τρανσεξουαλ!!!Αλλα φοβαμαι οτι θα το κανω στην πραγματικοτητα σκεφτομουν να παω με τρανσεξουαλ αλλα μετα ελεγα με τιποτα!Τι ειναι σωστο ρε παιδια?εχω μπερδευτει πια διαβαζω για σεξουαλικες φαντασειωσεις κτλ ειναι και αυτα τα βιντεο που αυνανιστηκα σεξουαλικες φαντασειωσεις?Πως μπορω να καταλαβω ποιες ειναι σωστες και αυτες που θελω να πραγματοποιησω στην πραγματικοτητα πχ δημοσιο σεξ που μου αρεσει πραγματικα?Ρε παιδια φοβαμαι οτι θα παω με τρανσεξουαλ και μετα θα νιωθω ασχημα η νομιζω οτι θα θελω να βλεπω την κοπελα μου(οταν βρω)να κανει σεξ με σκυλο!
Η αληθεια ειναι οτι νιωθω χαλια παω και βλεπω τετοια βιντεο!Και κατι αλλο οταν ερχεται η ωρα της κορυφωσης παντα αλλαζει το μυαλο μου και δεν μου αρεσει αυτο που βλεπω και η σκεφτομαι κατι αλλο η τιποτα! Οποιος σπουδαζει ψυχολογια η οποιος εχει καποια γνωση επι του θεματος ας βοηθησει σας παρακαλω δεν αντεχω αλλο νιωθω χαλια και μπερδεμενος.