απορω με μερικους ανθρωπους
ειχα μια σχεση με εναν ανθρωπο ο θεος να τον κανει νομιζα πως ηταν διαφορετικος για πρωτη φορα ενω πιστευα πως οι περισσοτεροι ειναι βλακες μου λεγανε να μην δεθω ωραια κρατησα τον εαυτο μου τους 3 πρωτους μηνες μετα αφεθηκα ενιωσα τοσο χαρουμενη περνουσαμε μαζι παρα πολλες ωρες σχεδον καθε μερα μαζι τον ειχα ερωτευθει παρα πολυ τελικα ειχαμε μια ατυχια εμεινα εγκυος με το που το μαθαμε δεν σηκωνε τηλεφωνα δεν μπορειτε να φανταστειτε ποσο ασχημα ενιωσα εκεινη την φαση τελικα την ημερα που εκανα διακοπη κυησης εκεινος ηταν εκει μετα απο 3 μερες ομως με χωρισε με ενα μηνυμα λεγοντας μου πως δεν μπορουμε να ημαστε μαζι γτ ηταν πλεον με την πρωην του εγω πειτε που πως θα μπορουσα να νιωσω ???σαν σκουπιδι κ λιγα λεω ενιωσα σαν αντικειμενο που δεν εχει αισθηματα που μπορουν να του κανουν το οτιδηποτε χωρις αυτο να αντιδρασει ...μετα απο αυτο ξανα συναντιθηκαμε και μου ελεγε πως ηθελε να ξανα ειμαστε μαζι ομως εγω πλεον πραγματικα ενιωθα ενα κενο λες και εχω μουδιασει συναισθηματικα με πονεσε τοσο πολυ που πραγματικα δεν μπορουσα αλλο ...τωρα ειναι ακομα με την πρωην του που ηταν μαζι 5 χρονια απορω ποσες φορες την εχει κερατωσει ποσες φορες την εχει πληγωσει γιατι ειναι ενας περιεργος χαρακτηρας καποτε μου ειχε πει πως και η πρωην του ειχε κανει εκτρωση και τον ειχα ρωτησει καλα και πως μπορεσες να την αφησεις ???τωρα δεν απορω εδω αφησε εμενα μετα απο 3 μερες ...γιατι μερικοι ανθρωποι δεν καταλαβαινουν πως αυτο που εχουν δεν ειναι αγαπη αλλα αρρωστια ....εγω δεν μπορεσα να γυρισω πισω σε εναν ανθρωπο που μου εκανε τοσο μεγαλο κακο και μην μου πειτε πως ενας τετοιος ανθρωπος στην αλλη κοπελα θα ειναι ενταξει αυτο δεν ισχυει ...θα σας πω την αληθεια εγω εχω χασει πλεον τον εαυτο μου με ολο αυτο δυστυχως κατηγορω τον εαυτο μου που τα επαθα αυτα με εχει καταρακωσει με εχει βυθησει αρκετα εχω εδω και ενα μηνα περιπου που εχω κλειστει στο σπιτι μου δεν απανταω σε κινητα ...πλεον θελω να μεινω μονη μου δεν θελω να βλεπω ανθρωπο ουτε και να μιλησω τους γονεις μου τους εχω τρελανει....θελω απλα να παω καπου και να μαι μονη μου χωρις κανεναν ετσι ουτε θα κανω κακο σε κανεναν ουτε και κανενας θα με πληγωσει ....αληθεια πως τετοιοι ανθρωποι συνεχιζουν την ζωη τους χωρις να εχουν τυψεις?και πως ενας ανθρωπος φτανει σε αυτο το σημειο να κανει τοσο κακο ....την τελευταια φορα που συναντιθηκαμε μου ελεγε πως εμεις οι 2 δεν μπορουμε να μην ειμαστε μαζι και κιολας με ρωταγε γιατι να μην ειμαστε μαζι... μα με ρωταει αφου με παρατησε μετα απο αυτο ...σοβαρα σας μιλαω μου γ...σε την ψυχολογια τουλαχιστον δεν γυρισα πισω ....αλλα πλεον δεν αντεχω ουτε τον εαυτο μου ....ειμαι κοπελα απλα ειχα κανει γρηγορη εγγραφη και εγραψα αγνωστος