Βοήθεια! Help!
Printable View
Βοήθεια! Help!
Είπα να δώσω λίγη πνοή εδώ αλλά έχει παγώσει το υπο-φόρουμ αυτό. Λοιπόν βασικά όλους μας κατασκοπεύει η κυβέρνηση. Μέσω του κινητού μας. Ο μοναδικός τρόπος για να μην γίνεται αυτό είναι να σβήνετε το κινητό σας υπολογιστή σας τις ώρες ξεκούρασης.
απνοια εδωσες,οχι πνοη!!!
Για εκείνους δεν είμαστε παρά φωτεινές κουκίδες σε ένα μαύρο χάρτη. Αριθμοί παραγωγής. Μέσο για τον σκοπό της φήμης μέσω της δημοκρατίας και όλα τα επαγγελματικά κόλπα του συστήματος της φήμης. Και mnimonio είσαι πολύ αγενής.
Δεν το λέει αλλά για να αποφεύγονται οι παρεξηγήσεις πρέπει να είμαστε τουλάχιστον καλοπροαίρετοι. Ξέρεις ένας ξένος είπε κάτι πολύ σοφό μια φορά. Ακόμα και σε έναν αγώνα μεταξύ μιας μύγας και μιας αγελάδας το αποτέλεσμα είναι αμφίβολο. Έτσι λοιπόν, όποιος και να ναι ο mnimonio με τα 170 μηνύματα για μένα είναι ένας άνθρωπος που δεν γνωρίζω και ωφείλει να μου μιλάει με ευγένια, όπως θα μου μιλούσε και από κοντά δηλαδή.
sball με τα 16 μηνυματα λιγα με το μνημονιο γιατι θα σας φερω και αλλα μετρα!!!γκε γκε?? :rolleyes:
Και άλλωστε αν δεν είναι καλό ένα αστείο δεν είναι αστείο :p
Βασικά το θέμα το εμπνεύστηκα αφότου διάβασα μια πολύ ενδιαφέρον συνέντευξη κάποιου Τάσου. Ο φίλος του τον ρώτησε:
-Καλά ρε Τάσο γιατί δεν έχεις κινητό, φοβάσαι μήπως σε κατασκοπεύσει η CIA; Μόνο εσύ δεν έχεις κινητό.
Χε
η mnimonio δεν εχει σχεση.
οντοπικ:
http://www.youtube.com/watch?v=NIWC5LnewDo
Κάποιος θα χάκαρε για να το βλέπουμε αυτό; λολ
Οι νέγροι νομίζω είναι μεγάλη συμμορία στην Αμερική...
Τις προάλλες πάντως μου έτυχε κάτι περίεργο με ένα μέλος από το φορουμ του οποίου νικ δεν είχα ξαναδεί :| μπαίνω σε σκέψεις πολλές φορές πόσο κοινό είναι να νιώθουμε οι περισσότεροι κοινοί χρήστες ασφάλεια στο ίντερνετ. Και τι δεν έχει γίνει.. Από οργανωμένες κλεψιές μέσω social networks έως τον τύπο που καθάρισε εν ψυχρώ κάποιον επειδή έκανε like στο facebook στην κοπέλα του.
εγω την CIA...την εχω γραμμενη.......αυτο που με απασχολει...ειναι που χρονια τωρα με κατασκοπευει ο εαυτος μου και δεν μαφηνει σε ησυχια....πως να του πω ξεκουβαλα επιτελους.......
παραθετω και σχετικο ασμα.....
http://www.youtube.com/watch?v=cTBfelDR7-k
Ε να τα βρεις με τον εαυτό σου! Λοιπόν παρέα υπάρχει περίπτωση οι φωνές που ακούν οι "σχιζοφρενείς" να είναι φυσικό φαινόμενο; Κάτι σαν κάλεσμα της φύσης (η και σε πιό scary εκδοχή;) :|
Το σιγουρο ειναι πως μονο ενα μερος των δυνατοτητων του εγκεφαλου μας.... λειτουργει..συνειδητα τουλαχιστον....ποιος ξερει μπορει σε καποιους ανθρωπους να προσπαθει να ερθει σε επαφη και το υπολοιπο κομματι.... ή μερος αυτου....κι αυτο να προκαλει συγχιση...... οι φωνες μπορει να ειναι εγκλωβισμενες εσωτερικες οντοτητες που παλευουν να ακουστουν και να κοινωνικοποιηθουν.......
το οτι ενας μερος του ανθρωπινου μυαλου χρησιμοποιειτε ειναι μυθος.
ρε
εχετε δοκιμασει να ακολουθησετε αυτη τη φωνη;
εμενα μια φορα φετος το χειμωνα τον καιρο που το μυαλο μου εκανε διαφορους συσχετισμους και που οπως μου λενε ειχα παραλογες ιδεες,ηταν αναμμενο απο μονο του για μερες ενα φωτακι απ'το aircondition του δωματιου μου ενω το ειχα κλειστο(το air codition)
Στην αρχη νομιζαμε οτι ειναι το φωτακι απ'το φιλτρο.Ετσι βγαλαμε το φιλτρο,το καθαρισαμε,το ξαναβαλαμε μεσα αλλα το φωτακι εξακολουθουσε να ειναι αναμμενο.Ετσι μια μερα κατι διαβαζα στο ιντερνετ για το πώς λειτουργουν τα κινιτα και πώς παιρνουνε το σημα και σκεφτηκα να κλεισω το κινιτο μου γιατι πιστευα πως εχει καποια σχεση με το aircodition και τοτε..μολις εκλεισα το κινιτο εσβησε και το φωτακι απ'το aircodition!
(δεν ξερω αν συγκινιθηκατε με αυτο.)
δεν καταλαβα κοπελια να σου πω την αληθεια. απο συγκινηση αλλο τιποτα. αχρηστα αισθηματα που πρεπει να εξαφανιστουν.