Δεν μπορω να παρω ανασα...
Δεν αντεχω πια....Η δουλεια με εχει εξαντλησει...Εδω και 3 εβδομαδες που εχω ξεκινησει δουλεια δεν εχω αντοχες για τιποτα!!!! Το μαγαζι ητανε καινουριο και αντι να πληρωσουν συνεργειο καθαρισμου τα εκανα ολα εγω και το παιδι που δουλευουμε μαζι..επι 1 εβδομαδα ολοκληρη καθαριζαμε ενα τεραστιο μαγαζι και ενα τεραστιο υπογειο...Στηναμε βιτρινες, και τακτοποιουσαμε στα ραφια τα εμπορευματα, κουβαλουσαμε πολυ βαρυα πραγματα και ολα αυτα χωρις κανενα ελεος απο τους προισταμενους!!!! 22 χρονων κοπελα ειμαι ρε γαμωτο και δουλευω καθε μερα χωρις ρεπο, σπαστο ωραριο 11ωρο τρεις φορες την εβδομαδα συν οτι κοβω τα αντικατθλιπτικα (με προσοχη φυσικα) αλλα δεν μπορω ρε παιδια..δεν εχω δυναμεις , νιωθω πως θα καταρευσω..απο 43 κιλα που ειχα φτασει ξανα επεσα στα 40 ...Επειδη σημερα εφτασα στο αμην πηρα τηλεφωνο το πρωι που ξυπνησα το αφεντικο μου να του πω πως δεν εχω κουραγιο να παω στην δουλεια γιατι αυτες τις εβδομαδες κουραστικα παρα πολυ και νιωθω πολυ εξαντλημενη και μονο που δεν με εβρισε..!!!! Η μητερα μου δεν μου μιλαει απο το πρωι , σαν να εκανα καποιο εγκλημα...οι δικοι μου Πιστευουν πως θα ξεπερασω τα ψυχολογικα μου προβληματα με την σκληρη δουλεια ...πως θα ξεχαστω...αλλα παιδια δεν ξεχνιεμαι...καθε πρωι σηκωνομαι και σερνομαι να παω στην δουλεια μου..γυρναω το μεσημερι τρωω γρηγορα ξεκουραζομαι για 30 λεπτα και σερνομαι παλι μεσα στον ηλιο και στην ζεστη να ξανα παω...Ενα ρεπο ζηταω ...!!!!!!!!!! μια μερα την εβδομαδα να ξεκουραστω...Ειμαι υπερβολικη ρε παιδια??? αυτη η κουραση ειναι ψυχολογικη η σωματικη? δεν μπορω να καταλαβω τι συμβαινει...ειμαι ρακος!!!!! :( Μια συμβουλη σας παρακαλω του τι να κανω...