απλως έχω ανάγκη να το φωνάξω: Θέλω να με φλερτάρουν!!! θέλω να φλερτάρωωωω, θελω να νιώσω ανατριχίλες πάλι..δεν θέλω να μεγαλώνω ζηλεύω τα νιάταααααααα...μάλλον χρειάζομαι εναν άνθρωπο να με ανεβάσει επιγόντως..εναν εραστή ίσως?
Printable View
απλως έχω ανάγκη να το φωνάξω: Θέλω να με φλερτάρουν!!! θέλω να φλερτάρωωωω, θελω να νιώσω ανατριχίλες πάλι..δεν θέλω να μεγαλώνω ζηλεύω τα νιάταααααααα...μάλλον χρειάζομαι εναν άνθρωπο να με ανεβάσει επιγόντως..εναν εραστή ίσως?
Πόσο χρονών είσαι? έπαθες μια κρίση ηλικίας ή μου φαίνεται?
Τι σε εμποδίζει να κάνεις αυτά που γράφεις?
ειμαι σιγουρη οτι εχς παθει κριση ηλικιας ειμαι 39 ..αυτο που με εμποδιζει ειναι ο γαμος μου...,οι τυψεις και το βασικοτερο κανενας μα κανενας δεν με φλερταρει (!!!!) ο περισοτερος κοσμος γνωριζει οτι ειμαι παντρεμενη.. κ γω δεν δινω δικαιοματα αλλα το χω τοοοοσο πολυ αναγκη!!! ΒΑΡΕΘΗΚΑ
ΒΑΡΕΘΗΚΑ! ε ναι λοιπον ρε παιδια ο ανθρωπος δεν ειναι μονογαμικο ον....
εεεε...δεν γινεται και τον σκυλο ολοκληρο και την πιτα χορτατη.....:)
παντως το φλερτ δεν ειναι κακο....ξεκινα εσυ να φλερταρεις και μετα ολα τα αλλα ερχονται ντομινο......
δεν μπορς αυτο ειναι το προβλημα,οτι κινουμαι σε γνωστους κυκλους γενικοτερα ,που θα φλερταρω? κ αυτοι που μου αρεσουν εχουν πάντα καποια σχεση με εμας κ τους 2. Σεβομαι τον αντρα μου δεν θελω να δωσω δικαιωμα σε κανεναν να πει για εκεινον οτι ειναι μαλ@κ@ς αλλα κ απ την αλλη ΠΝΙΓΟΜΑΙ, βαρεθηκα ,ανια,ρουτηνα,χλιαρα πραγματα... ναι τα θελω ολα κ την πιτα και τον σκυλο χορτατο:rolleyes: θελω να ξερω οτι το χω ακομα, οτι ειμαι ερωτευσημη γυναικα ,εχω αναγκη να με ποθουν κ οχι μονο ρουτιναααααα
πόσα χρόνια είσαι παντρεμένη?παιδιά υπάρχουν?
ειμαι καμια 10-11 κ εχω 2 παιδια μικρα..αυτα ομως δεν εχουν σχεση με το θεμα, τα παιδια μου τα εκανα συνηδιτα απολυτα κ για να σας προλαβω την εζησα την ζωη μου πριν παντρευτω..απο τοτε που πατησα τα 35 με εχει πιασει τρελα.μαλλον κρηση ηλικιας ειναι
Το μονο ευκολο ειναι να κουνησεις την ουρα σου...τιποτα αλλο....αρκει να το θες....
προσεχε ομως τι ευχεσε.....
γιατι δεν κουνας την ουρα σου στον συζηγο? να σε ερωτευτει απο την αρχη....φαντασια θελει και διαθεση.....
έχει δίκιο ο nflu...κάνε μια προσπάθεια με τον άντρα σου...αλλάξτε την καθημερινότητά σας...κάντε εκπλήξεις ο ένας στον άλλον...μην αφήνετε τη σχέση σας να τη φάει η ρουτίνα...
εγω προσφερομαι
ειμαι απολυτως σιγουρη οτι και οι 2 που μου απαντατε δεν ειστε παντρεμενοι ή είστε πολυ μικροι σε ηλικία.. Με τον άντρα μου οταν γνωριστίκαμε πλησιάζαμε ο ένας τον άλλον και καιγόμασταν...είμασταν πολυ ερωτευμένοι με πολυ μα πάρα πολυ καλη χημεία..ειμαστε σύντροφοι,γονείς,πορευόμασ τε μαζι στη ζωή και το σεχ εχει μπολικη φαντασία..μεχρι εδω καλά. Ομως.. οτι μα οτι και να κάνεις οσο μα όσο και να αγαπας τον ανθρωπο σου , μετα απο αρκετά χρόνια πορίας μαζι στη ζωή με πάνω κ κάτω κάπου σηνυθήζεις τον άλλον γίνεται ενα κομματι τις καθημερινότητας κτλ κτλ είναι κάπως δεδομένος. αυτό ειναι κάτι που το καταλαβαίνεις μόνο οταν το ζεις μετα απο χρόνια δεσμού. ¨Ενα καινούργιο κορμί,φιλί κ οτι συνεπάγεται με αυτό ειναι στη παρούσα φάση πολυ συναρπαστικό χωρίς όμως να θέσ να διαλύσεις το σπίτι σου γιατι αυτο που έχεις ειναι μοναδικο κ δεν θές να το χαλασεις , αλλα δεν παύει να ειναι μια ΡΟΥΤΙΝΑ ,βαδιζοντας προς τα 40 κατι παθαινεις.....
χαχα ενταξι θωμά αρκει το 98 στο νικ σου να μην είναι η ημερομηνία γέννησής σου...!:p
γλυκια μου....εγω...ειμαι 41...γυναικα και εχω σχεση αποκλειστικη χωρις απιστιες...εδω και 11 χρονια παμε στα δωδεκα....
ολα αυτα που λες τα καταλαβαινω πολυ καλα....
παρολαυτα....οσο και να θες να φλερταρεις και να αρεσεις και να εισαι διαθεσιμος...και να ζησεις παλι συναρπαστικα....δεν γινεται...οταν αγαπας τον αλλον και δεν θες να τον πληγωσεις και να κανεις κατι πισω απο την πλατη του....
οποτε η ανανεωση γινεται μεσα στην σχεση.....
δεν σε κρινω ομως κι ουτε σου λεω τι θα κανεις...σε καταλαβαινω.....η ζωη ειναι μια φορα....και κατα την γνωμη μου ζησε την οπως το λεει η ψυχη σου....:)
παιδια εχεις?
οχι κι ουτε θελω...ουτε ηθελα ποτε...:)
ειμουνα σιγουση. ..ειναι πολυ διαφορετικα τα πραγματα μεσα σε μια σχεση οταν εχει παιδια κ ειναι μωρα κ δεν εχεις κ που να τα αφησεις πιστεψε με.. απο οικονομικης αποψης,απο ανανεωση, απο διακοπες, απο εξοδους απο πολλα κ διαφορα..χωρις αυτο φυσικα να σημενει οτι εχω μετανιωσει για την επιλογη μου αυτη ουτε στιγμη ομως υπαρχουν στιγμες που εχω αναγκη βρε παιδι μου μονο για μενα κ μετα τη ζωη μου οκ δεν θελω να την αλαξω θελω ενα ουπς ..
ισως επιδι ημουν ακριβως το αντιθετο με αυτο που νιωθω τωρα γιαυτο να μου βγαινει ετσι, δηλ, πιστη, δεν φλερταρα δεν εχω απατησει ποτε κανεναν απο τους συντροφους μου κ γενικοτερα αρκετα συγκρατημενη κ ηθικη, ειναι κ το υφος μου τετειο αλλα εχω ξεσαλωσει ξαφνικα νιωθω παραξενα,λιγο τρελη, πωπωπω κριση ηλικιας ειναι σιγουρα...!
...ειναι γιατι ακομη εισαι ομορφη....και ξερεις πως ακομα το χεις....να γινεις ποθητη και να ζησεις τον ερωτα οπως τον εζησες και παλια.....
αλλα φοβασε πως ο χρονος εχει αρχισει και μετρα αντιστροφα....κι αν δεν το ζησεις τωρα....μετα τελος......ναι ...ειναι κριση ηλικιας.....εμενα μου βγηκε...οταν αρχισα να θυμαμαι ξανα τον πρωτο μου ερωτα....και να νιωθω μια απολυτη δυστυχια...λες και ηταν χτες....μην ανησυχεις περναει γρηγορα.....
βεβαια....στο ξαναπα...η ζωη ειναι μια φορα...αν νομιζεις οτι το χεις αναγκη κανε αυτο που γουσταρεις.....πιο πολυ στο τελος μετανιωνουμε οχι γιαυτα που καναμε....αλλα για αυτα που φοβηθηκαμε να κανουμε......:)
[QUOTE=nflu;369909]..[B][U].ειναι γιατι ακομη εισαι ομορφη....και ξερεις πως ακομα το χεις....να γινεις ποθητη και να ζησεις τον ερωτα οπως τον εζησες και παλια.....
αλλα φοβασε πως ο χρονος εχει αρχισει και μετρα αντιστροφα....κι αν δεν το ζησεις τωρα....μετα τελος......
ετσι ακριβως νιωθω!!
Αχ βρε κορίτσια... Ποσο πολυ σας νιωθω... Και ειμαι 27... Παντρεμενη με παιδι... Μπηκα στο σαιτ μετα από πολυ καιρο να πω κι εγω τον πόνο μου...αλλα με καλυψε η octoberthird... Νιωθω ακριβως το ιδιο ,μονο που η δικη μου σχεση δεν εχει σεξ... 1 φορα το 2μηνο και αν... Πνιγομαι.. Αγαπω τον αντρα μου και μ αγαπαει κι αυτος.. Αλλα... Πόσο θα θελα εναν ερωτα να με συνεπάρει... Ποσο πολυ σας νιώθω...
ωπα,κουτσομπολιτσα..(τι γλυκο ονομα ! :) ) Εγω δεν θελω να ερωτευτω και να με ερωτευτει κανενας ξανα μανα.....
χεχε...για να πω την αληθεια ετσι και χωριζα ποτε....θα θελα τοσο πολυ να μεινω μονη μου να ηρεμησει το κεφαλι μου....να ξαναγυρισω στην πολυποθητη μοναξια μου...που κανεις δεν περιμενε τιποτα απο μενα....που δεν νομιζω να ξαναπλησιαζα αρσενικο τα επομενα 100 χρονια!!!!! μεταξυ σοβαρου και αστειου....μια δοση απομονωσης ενας φυση μοναχικος ανθρωπος....την εχει απολυτη αναγκη..... :)
τωρα επειδη το θεμα ειναι αλλο.....θελω να πω...οτι στην θεωρια μεν μπορει να ακουγεται γοητευτικο αλλα στην πραξη...για μενα δεν γινεται να ερωτευτεις...και να παραμεινεις σε μια σχεση..εστω κι αν υπαρχει αγαπη ...αυτα συγκρουονται θελωντας και μη.....θα ελεγα εφοσον η σχεση ειναι ζωντανη...να γινει προσπαθεια να επανελθουν οι μνημες του αρχικου παθους...αυτα δεν χανονται ποτε...ειναι παντα εκει...αρκει να τα αναζητησουμε παλι...:)
εγω παντως μετανιωσα που παντρευτικα ,θα προτημουσα να ειχα κανει τα παιδια μονη μου..
να συνεχισω να αντιλαμβανομαι τα πραγματα οπως αισθανομαι εγω και οχι να προσπαθω μονιμως να βρω την απαντηση καπου αναμεσα σε 2 γουστα, σε 2 γνωμες.., να ξυπναω το πρωι και η μερα μου να ειναι καλη η κακη αναλογως την δικη μου ορεξη και οχι του αλλου, να ζω χωρις συμβιβασμους και να μεγαλωνω τα παιδια μου συμφωνα με τισ δικεσ μου αρχες και να μην χανομαι στο χασμα γυναικα-αντρα κτλ κτλ.., να παρω τα παιδια μου και να παω ταξιδι οποτε γουσταρω χωρις να με πριζει καποιος οτι τα χειροτερα ερχονται ,να κανονιζω μονη μου τα οικονομικα μου και οχι μας...κτλ κτλ κτλ
γιατι παντρευτηκες?
Θα διαλύσεις το σπίτι σου επειδή σου ήρθε δίψα για περιπέτειες? δυστυχισμενη με τον αντρα σου και τα παιδια σου δεν εισαι για να τους παρατήσεις. Πάρε εσύ την πρωτοβουλία και δωσε χρωμα στη σχεση με τον αντρα σου, ξαναζήσε μαζι του τον παλιο σας έρωτα και μην ψάχνεσαι αλλού γιατι θα σπασεις τα μούτρα σου. Σίγουρα θα βρεις άντρες που θα ενδιαφερθούν και θα σε φλερταρουν, για γυναικες όμως της ηλικιας σου ο σκοπος τους είναι σχέση της μιας νύχτας ή μια να τους ικανοποιει σεξουαλικά να περνανε τον καιρο τους, επειδή τις θεωρούν πεπειραμένες στο σεξ και ειδικα από νεαρότερους σου οι οποίοι επιζητανε μεγαλύτερες για να τους κανουν καλό κρεββάτι. Τους ερωτες θα σου τους πετανε για να σε καταφερουν. Θυσιαζεις αυτα που εφτιαξες τοσα χρονια για κατι τετοιο? θα ναι δρομος χωρις επιστροφή, θα τρεχεις να μαζεψεις σπασμενα. άσε τους ενθουσιασμούς και σταματα να καθοδηγεισαι από επιπόλαιες φαντασιώσεις. κανε πρωτα την προσπαθεια στο σπίτι και στον αντρα σου και τα ξαναλέμε.
Πόσο δεδομένος δλδ?
Αν τύχει και περνά μία φάση σαν τη δική σου θα χυμίξει σε ό,τι του γυαλίσει. Και τότε τίποτε δεν θα είναι "δεδομένο" στην σχέση σας.
Καταλαβαίνω την αντράλα που σε διαπερνά, αν όμως μπείς στο τρυπάκι να ξεσκάσεις γιά λίγο σε ξένο κρεβάτι πολύ γρήγορα θα ξεχάσεις από πού ξεκίνησες.
Αν αντέχεις, δώσε άλλη μιά ευκαιρία στον σύντροφό σου και δές τον σάν γκόμενο. Μήν έχεις ταμπού και μήν σε απασχολήσει ούτε λεπτό το αν θα σε κακοχαρακτηρίσει εκ πρώτης, ...όρμα.
(Ένα Σ/Κ κάπου μόνοι σας μπορεί να παίξει?)
Μήπως τα στενά περιθώρια που σε πνίγουν είναι αποτέλεσμα δικών σου συνεχών υπαναχωρήσεων? Τί σε φοβίζει να διεκδικήσεις μερίδιο στη διαχείρηση των κοινών σας? Μπορεί αυτό να σου φαίνεται βουνό τώρα, αλλά προκειμένου να σωθεί ο γάμος είναι πολύ πιθανό ο σύζηγος να αποδειχθεί ιδιαίτερα διαλλακτικός.
Μία σημαντική ερώτηση: Έχεις δικά σου εισοδήματα?, εργάζεσαι?
ενταξει εσυ..ολα οσα θες ειναι ανθρωπινα και κατανοητα..ολοι θελουμε να μας θελουν!
Αυτος...?ξερεις τι γινεται με τον συντροφο σου?του εχεις πει οτι κουδουνια βαρανε ,οτι κατι εμφανιστηκε στη διαδρομη σας προς τον παραδεισο???
θα σε επηρεαζε καποια αλλαγη δικη του?η μπα...
αχ αχ κ παλι αχ... ευχαριστω ολος για τις συμβουλες σας, ο καθενας εχει την δικη το οπτικη στο θεμα ,(φισιολογικοτατο αφου δεν με γνωριζετε), το πως νιωθω ειναι τοσο πολυπλοκο που δεν μπορει να το καταλαβει κανεις εκτοσ κ αν ειναι γυναικα 40 παντρεμενη 11 χρονια με 2 μωρα χωρις βοηθεια κ με πολυ αλλα πολυ αγχος για το οικονομικο κ με 0 ελευθερο χρονο...ατη εκει εξω που ειναι ετσι ειμαι σιγουρη οτι αισθανεται ακριβως σαν κ εμενα..Εαν διαβαζα το ποστ σε αλλη χρονικη στιγμη , θα απαντουσα ακριβως οπως κ εσεις σε εμενα ...μεγαλωνοντας και αναλογως την δεδομενη στιγμη της ζωης μου εχω περασει απο διαφορα σταδια κ παντα συμβουλευα τον εαυτο μου να κανει το ''σωστο'' το ''ηθικό'' τωρα ομως στη φαση που ειμαι θελω τρελα θελω πραγματα ανεβασμενα!!!! οσο για το φιλο/λη που με ρωτησε γιατι παντρευτηκα εχω να του πω: ΕΛΑ ΝΤΕ??ΓΙΑΤΙ???:confused:
Σε καταλαβαίνω απόλυτα. Την τελευταία φορά που χώρισα, το έκανα γιατί κάποια στιγμή άρχισα να νιώθω κάπως έτσι.
Απλά, για μένα ήταν πιο εύκολο, γιατί δεν παντρεύομαι. Σ' αυτό με διευκολύνει πολύ το ότι δεν θέλω παιδιά.
Έχω όμως καταλήξει στο εξής απλό: υπάρχουν άνθρωποι που τους ταιριάζει ο γάμος και άλλους που δεν τους ταιριάζει καθόλου. Επίσης, ο έρωτας κάποια στιγμή τελειώνει (εκτός αν παραμένει ανεκπλήρωτος).
Κάποιοι συμβιβάζονται μ' αυτό γιατί δίνουν προτεραιότητα σε άλλα. Κάποιοι άλλοι όχι.
Το πρόβλημα δημιουργείται όταν αυτός που δεν του ταιριάζει ο γάμος παντρεύεται. Και όταν αυτός που του ταιριάζει δεν παντρεύεται.
Καλό είναι να καταλάβουμε έγκαιρα σε ποια κατηγορία ανήκουμε. Κι επίσης καλό είναι να ξέρουμε ότι σε όποια κατηγορία κι αν ανήκουμε, είμαστε φυσιολογικοί.
Για φαντάσου λοιπόν, να μη σου ταιριάζει ο γάμος αλλά παρόλ' αυτά να παντρευτείς και κάποια στιγμή να σου τελειώσει ο έρωτας...
Έχω όμως καταλήξει στο εξής απλό: υπάρχουν άνθρωποι που τους ταιριάζει ο γάμος και άλλους που δεν τους ταιριάζει καθόλου. Επίσης, ο έρωτας κάποια στιγμή τελειώνει (εκτός αν παραμένει ανεκπλήρωτος).
Κάποιοι συμβιβάζονται μ' αυτό γιατί δίνουν προτεραιότητα σε άλλα. Κάποιοι άλλοι όχι.
Το πρόβλημα δημιουργείται όταν αυτός που δεν του ταιριάζει ο γάμος παντρεύεται. Και όταν αυτός που του ταιριάζει δεν παντρεύεται.
Καλό είναι να καταλάβουμε έγκαιρα σε ποια κατηγορία ανήκουμε. Κι επίσης καλό είναι να ξέρουμε ότι σε όποια κατηγορία κι αν ανήκουμε, είμαστε φυσιολογικοί.
Για φαντάσου λοιπόν, να μη σου ταιριάζει ο γάμος αλλά παρόλ' αυτά να παντρευτείς και κάποια στιγμή να σου τελειώσει ο έρωτας...[/QUOTE]
συμφωνω απολυτα!
Από οτι βλέπε oktoberthird είσαι αποφασισμένη...μάλλον ο γάμος σου έχει τελειώσει....υπάρχουν 2 δρόμοι: ή δίνεις ένα σωστό τέλος ή κανεις οτι κανεις στα κρυφά και όπου σε βγάλει...