Quote:
Originally posted by interappted
Εχω αλλαξει 3-4 ψυχιατρους..Στις πρωτες επισκεψεις ενθουσιαζομαι..κρεμομαι απο τα λογια τους κ καθε φορα λεωΑυτος ο ανθρωπος θα με βοηθησει να θελησω να βοηθησω εμενα και συνεπαγεται για το γιο μου γιατι για εμενα προσωπικα...Μεσα σε λιγο καιρο αρχιζει η αμφισβητιση οι λογοι ειναι αλλαγες στη θεραπεια(νιωθω πειραματοζωο), πολλα Ηipnosedon (Θεε μου(?) θα νε κανει junky...,)δε με καταλαβαινει δεν νοιαζεται τα 50 τον νοιαζουν....κ ξαφνικα εκει που ειχα απο τον εκαστοτε γιατρο μου πληρη εξαρτηση....με κυριευει αμφισβητηση κ την κοπαναω να παω να βρω αλλον να μου κανει πιο μονιμο κλικ.Ο καινουργιος μου ψυχιατρος λεω τωρα οτι ειναι καλος,με νιωθει με βοηθαει αλλα καταρχην φοβαμαι μηπως στραβωσω κ παλι μαζι του,κ ειμαι πληρως εξαρτημενη απο αυτον(παλι)Μιλαω με το μυαλο μου συνεχεια μαζι του (γιατρε help, γιατρε τι να κανω για να μου περασει...γιατρε μην αποφασισεις να μου κοψεις τα χαπια γιατι θα φουνταρω....ΓΙΑΤΡΕ-ΓΙΑΤΡΕ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΣΤΑΜΑΤΑ ΤΟ ΚΟΛΗΜΕΝΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ..νιωθω οτι ειναι συνεχεια μαζι μου οπως ηδη ειπα του μιλαω σε λιγο θα προσευχομαι και σε αυτον!Καθε φορα που η συνεδρεια φτανει στο τελος θελω να τον βρισω που με παραταει να τα βγαλω περα μονη μου,κακιωνω με τους επομενους που θα δει..σκεφτομαι οτι δεν τον νοιαζει κανεις πχ το ΣΚ κανει απλα τη δουλεια του ενω εγω τον χρειαζομαι..θα θελα να ηταν καθε στιγμη στο μυαλο μου να παρακολουθει την καθε μου σκεψη και να με βοηθαει.Αυτος δε μου λεει οτι η περιπτωση μου τον δυσκολευει..Ισως υποσυνειδητα γραφω ολα αυτα τα post σα να επικοινωνω μαζι του αν και ξερω οτι διαφωνει καθετα με αυτο που κανω η μηπως θα επρεπε να μην ειχα υπογραψει για να βγω εγω και η φιλη μου οταν με βαλαν στην ψυχιατρικη στο Παπαγεωργιου για να χω μονιμα ενα γιατρο στα ποδια μου??Κατα ποσο ειναι επομενο να αποκτας πληρη εξαρτηση απο το γιατρο σου?
Φίλη μου τόσο ειλικρινής και με τόσο όμοια περιστατικά με εμένα όπως το ότι φέρνω στο μυαλό την εικόνα του ψυχιάτρου και είναι σαν να επικοινωνώ.Υπογραμμίζω το σαν....Επειδή διάβασα ότι έχεις μεταιχμιακή καλό θα ήταν να διαβάσεις τον ορισμό της για να βγάλεις και μια άκρη γιατί προσκολλάσαι και αποκολλάσαι τόσο έντονα.Γιατί θυμώνεις που βλέπει κι άλλους ενώ τον θες αποκλειστικότητα,γιατί τον βρίζεις την ώρα που φεύγεις και σε εγκαταλείπει...Νομίζω πως λίγο θα σε βοηθήσει και θα σε κάνει να μην αλλάζεις τόσο συχνά ψυχιάτρους γιατί ξέρω κι απ\'τον εαυτό μου ότι δεν κάνω κάτι σταθερό γιατί πιστεύω ότι στο επόμενο στενό θα βρω κάτι καλύτερο...Θέλει λίγη επιμονή και προσπάθεια κι από εμένα κι εσένα....Όταν ήμουν με άντρα ψυχίατρο αισθανόμουν πολύ πιο έντονο το αίσθημα της εγκατάλειψης παρά τώρα που είμαι με γυναίκα.Δεν ξέρω αν φταίει η διαφορά φύλου ή η διαφορετική τους προσέγγιση αλλά προς έκπληξή μου δεν έχω αισθανθεί ότι με εγκαταλείπει ή με παραμελλεί κι ας φεύγω....Μόνο μία φορά ήθελα να φέρω το τασάκι στο κεφάλι, όχι της ίδιας αλλά ενός ζευγαριού που ήθελε την ίδια ώρα με την δική μου να δει την ίδια ψυχίατρο...Ζήλεψα φρικτά για λίγο και δεν το περίμενα.Λοιπόν στην μεταιχμιακή οι αλλαγές διάθεσης είναι ποικίλες και οι απογοητεύσεις πολλές.Έπειτα τα χάπια δυστυχώς,τουλάχιστον από προσωπική πείρα δεν κάνουν τα πράγματα τέλεια και έχουν πολλές παρενέργειες.Η ψυχίατρός μού λέει πως δεν παίρνω τη σωστή αντικαταθλιπτική δόση και γι\'αυτό νυστάζω και όχι γιατί το χάπι φέρνει υπνηλία.Ξέρεις αν δεν είχα τι άλλο να κάνω και όλα ήταν εξασφαλισμένα θα έλεγα εντάξει.Αλλά εδώ και τρισήμισυ χρόνια ζω μια στασιμότητα όπου κοιμάμαι, παρατάω δουλειές και δεν μπορώ να πιέσω τον εαυτό μου να διαβάσει και όταν πάει κάνει ώρες να συγκεντρωθεί.Θέλω να σου πω ότι και εγώ όπως και πολλοί ,όπως αντιλήφθηκα από το σάιτ, αισθάνονται πειραματόζωα στα χέρια των ψυχιάτρων και λίγο απέχει αυτό απ\'την πραγματικότητα καθώς όπως και οι ίδιοι παραδέχονται σε επιστημονικές δημοσιεύσεις δεν έχει βρεθεί η πλήρης ίαση για πολλές ασθένειες.Απλά φαίνεται να επιτυγχάνουν ύφεση των πιο δύσφορων συναισθημάτων.....Καλή επιτυχία όπως και να\'χει και θέλει πολλή υπομονή.Αναρωτιέμαι αν τόσα σκαμπανεβάσματα όπως τα δικά μου και το αίσθημα της στασιμότητας το ζουν κι άλλοι....