Originally Posted by
Αριαδνη
Ευχαριστω για ολες τις απαντησεις, ο καθενας με τον τροπο του δινει και την δικη του ερμηνεια! Σε ολους βρισκω δοσεις αληθειας και οφειλω να πω οτι ναι ψαχνω για λυσεις σε σημειο να παραμελω τον εαυτο μου. Ο φοβος μου εγκειται στο γεγονος οτι εχουμε ιστορικο διπολικης διαταραχης, η θεια μου νοσει και η μητερα ειχε παλια καταθλιψη αλλα εκανε θεραπεια. Βλεπω την θεια μου που εχει κυριολεκτικα καταστρεψει τη ζωη της και τα παιδια της (δεν ειναι ενα δικο μου αυθαιρετο συμπερασμα αυτο, το ζω καθημερινα γιατι μενουν στον κατω οροφο και βλεπω πολυ ασχημες καταστασεις συνεχεια) και το μονο που ηθελα και θελω να κανω ειναι να υποστηριξω την αδερφη μου ωστε να μην κοιταξει μια μερα τη ζωη της και μετανιωσει.. Πολλες φορες ευχηθηκα να ειχα ενα μαγικο ραβδι για να την κανω να ''ξυπνησει'' αλλα αυτο δεν υπαρχει και ουτε θα υπαρξει. Επισης οι εντονες ανησυχεις μου υπαρχουν γιατι εχω σπουδασει ψυχολογια και διακρινω στην καθημερινη συμπεριφορα της αδερφης μου μανιακα επεισοδια. Αλλα επειδη δεν ειμαι αντικειμενικη λογω της αδερφικης σχεσης δεν εχω πει τιποτα σε κανεναν και φυσικα δεν μπορω να μπω στο ρολο του ειδικου. Αν ενας ειδικος μου ελεγε οτι Αριαδνη η αδερφη σου δεν εχει κατι ψυχιατρικο, αλλα ειναι ετσι η προσωπικοτητα της και σας παιζει ολους, πραγματικα δεν θα ασχολιομουν ξανα. Ισως τα βλεπω λαθος τα πραγματα, δε ξερω. Αν πιστευει καποιος οτι κανω λαθος ειμαι προθυμη να τον ακουσω γιατι πολλες φορες μπερδευομαστε τοσο που δεν βλεπουμε την ιδια την πραγματικοτητα..
Φιλικα, Αριαδνη