Με λιγη δοση τρολλ, κ πολυ μοναξια, γτ πανω κατω στα ιδια επιπεδα ειμαι.
Printable View
Με λιγη δοση τρολλ, κ πολυ μοναξια, γτ πανω κατω στα ιδια επιπεδα ειμαι.
heyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy....somebody stole my topic....ahahahhahahahahaha :D
καλωσηρθες στον κοσμο των singles
Να εχει λιγο ενδιαφερον να ακουσουμε αποψεις απο ΚΕΝΟ, sheldon axl κλπ ρε παιδι μου.
Μα ειμαστε τοσοι πολλοι ανθρωποι single ...
single ladies, single sirs, να διοργανωσουμε κι εναν φιλανθρωπικο χορο να κανουμε κι ενα καλο βρε αδερφε :Ρ
εγω θα το παρουσιαζω !!!!!!!!
εμενα παλι μπορειτε να με ψηφισετε prom queen??? :Ρ
καλα τωρα εριξες τρελη ιδεα............Multi-dating. 15 euro bought you seven mini-dates, each eight minutes long which is as long as blind dates should be....!
ευτιχως π υπαρχει κ το google trans, δν ειναι τοσο καλα τα αγγλικα μου.
τρελη επιχειρηση θα κανω......ακου με......!!!
χαχαχαχαχα !!! μουλτι ντεητινγκ; εγω δεχομαι! ραβω φορεμα! αλλα κατεβασε ρε συ την τιμη λιγο.. σε κριση ειμαστε..!
και δε διοργανωνουμε κανα παρτυ με ουζα καλυτερα ? απ'το να πληκτρολογουμε και να φιλοσοφουμε πιο διασκεδαστικο θα ειναι. :p
Axl σ'αγαπωωωωωωωωωωωωω.....παντ ρεψου μεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε εεεεεεεεεεεεεεεεε.......
Allu.....συνεταιροι θα γινουμε!!!
ΚΕΝΟ.....παρτυ με ουζα ακουω!!!!
συμφωνω! αν και το τσιπουρο το πινω καλυτερα αλλα δε θα τα χαλασουμε εκει κενο :) και μαλιστα λεω να βρεθουμε σε κανα νησακι, βεβαια με τα 0,48 του λογαριασμου μου ειναι θεμα πως θα παμε. :(
χαου, το εκανα το τοπικ για να κλεψω λιγο απο το φως της δημοσιοτητας που προβαλει πανω σου!!!
4 αγορακια 4 κοριτσακια μεχρι στιγμης, μια χαρα ζευγαρια γινονται. με τις ηλικιες μονο δε ξερω τι παιζει, α και τις περιοχες που οι περισσοτερες ειναι Σαλονικα. αλλα για χαρη του ουζου θα μηδενισουμε την αποσταση, θα γινουμε ΕΝΑ κυριολεκτικα. :p
παιδια ψηθειτε για χαρη μου, αν δε γινω prom queen θα γινω ouzo-ντιρλα queen, δε με νοιαζει το χω απωθημενο!!!
τοτε....μια λυση υπαρχει.....η μεση......που εχουν και απιστευτα ουζα εκει.....
εγω ειμαι ξενερωτος, δεν πινω
εεεετσι.....Τυρναβο....χαχαχα� �αχα.....στη γιορτη του φαλλου....χαχαχαχαχαχαχα
που ειναι ο Τυρναβος ρε παιδια; ειμαι κ αγεωγραφητη...νομιζα θα λεγες κανα μπιτ παζαρ κι ετσι :Ρ
και τα παιδια απο Αθηνα θα πεταξουν?? δε γινεται.......Axl......ανδρα της ζωης μου....μη στεναχωριεσαι.......ουτε εγω κανει με τα φαρμακα...αλλα για μια νυχτα θα λοξοδρομησουμε!!!
και επισης προτιμω το τσιπουρο απο το ουζο
Εγω δν ειμαι καν απο Αθηνα...αλλα κατι γινετε :p
αν ειναι Λαρισα με βολευει!! κι επισης συμφωνω με αχλ για τσιπουρακι..