γεια σας,πριν 1μιση χρονο περιπου εβγαινα μ ενα παιδι 4-5 χρονια μεγαλυτερο μου. μετα απο κανενα μηνα ομως δεν ηθελα αλλο να βγαινουμε γιατι ετσι κ αλλιως κανεις μας δεν το ειχε παρει στα σοβαρα κ δεν ταιριαζαμε κιολας.το εκοψα αποτομα δε λεω, αλλα εκεινος δεν ελεγε να καταλαβει. τοσος καιρος εχει περασει κ ακομη μου στελνει μηνυματα και μου ζηταει να βγουμε εστω για εναν καφε.τον πηρα με το καλο και του εξηγησα οτι δεν θελω να βγαινουμε κ οταν ειδα οτι δεν καταλαβαινει αρχισα να τον αγνοω εντελως. αυτος βεβαια συνεχισε να στελνει σαν να μην συμβαινει τιποτα. μετα δοκιμασα να του μιλησω ακομα πιο ξεκαθαρα. του εχω πει απειρες φορες οτι δεν θελω να εχουμε καμια επαφη,οτι δεν εχουμε τιποτα κ οτι ουτε προκειται να εχουμε ποτε αλλα παλι ξαναστελνει. αυτος ο ανθρωπος ξερει που μενω. τωρα εχω μια σχεση στην οποια περναω πολυ ομορφα και φοβαμαι μη χαλασει. τον εχω απειλησει οτι θα παω και στην αστυνομια αλλα ποτε δεν το κανω. καθε μερα που περναει φοβαμαι μην εμφανιστει. τον θεωρω τρελο. εν τω μεταξυ καποιος μου κανει απειρες αναπαντητες με αποκρυψη μηνες τωρα.μιλαμε για πολλες πολλες αναπαντητες. καθε φορα που βλεπω τις κλησεις ταραζομαι παρα πολυ. αυτος θα ειναι σιγουρα. ειλικρινα δεν ξερω πως να το χειριστω. δεν θελω ν αλλαξω αριθμο,προτιμω να με βρισκει εκει παρα να ερθει εδω. και στην αστυνομια να παω να πω τι?δεν θελω μπλεξιματα θα ηθελα πολυ να το χειριστω μονη μου.