FUCK BUDDIES H ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ? ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ?
Γεια σας παιδια!
Θελω να ρωτησω τη γνωμη σας για ενα θεμα π πρωτη φορα μ συμβαινει κ μ τυχαινει, κ θα ηθελα να μ πειτε αντικειμενικα την αποψη σας για το τι πρεπει να κανω κ τι ειδους "πραγμα" (σχεση?) ειναι αυτο π συμβαινει αναμεσα σε μενα κ σε ενα αλλο ατομο. θα εξηγησω τι εννοω.
Εχω σταθερη σχεση (κανονικη δλδ) κοντευω ενα μηνα. Με το παιδι αυτο ειμαστε παρα πολυ καλα, κ παρ ολο το σεξουαλικο θεματακι π εχω μ εχει στηριξει. το θεμα ομως δν ειναι αυτος. Εδω κ μια βδομαδα περιπου συμβαινει κ κατι αλλο. Μιλαω μεσω msn με ενα παιδι απο δω ο οποιος τυχαια με ανταρε κ οταν τον ρωτησα ποιος ειναι κ π με ξερει μ λεει "δν παιζει να μ ξερεις η να σε ξερω". τεσπα αρχικα μιλουσαμε περι ανεμων κ υδατων κ μετα το γυρισαμε στην πουτσοσυζητηση. την επομενη φορα π μπηκα κ μιλησαμε παλι την ιδια κουβεντα πιασαμε κ μαλιστα μ ειπε οτι μετα απ τις συνομιλιες μας παει στην κοπελα τ κ κανουν το καλυτερο σεξ κ του εχει ανεβασει αυτο τη σεξουαλικη ζωη σε αλλο level. (Ειναι κ αυτος σε σταθερη σχεση). αυτο συμβαινει εδω κ μια βδομαδα κ με εβαλε κ εμενα στην περιεργεια κ οντως μετα απο καθε συζητηση μας πηγαινα στον δικο μ κ τα δινα ολα. μ βαλε την ιδεα δλδ αλλα οντως αυτο ισχυει. κ ειλικρινα ποτε δν το περιμενα οτι μια τετοιου ειδους "επαφη" μπορει να τονωσει τη σεξουαλικη ζωη 2 ατομων. ως εδω καλα. το θεμα ποιο ειναι ομως τωρα..
μου προτεινε να βρεθουμε απο κοντα κ στην ουσια να "βγουμε για σεξ". μαλιστα μ λεει η στο αμαξι τ η σε ενα ξενοδοχειο. ειναι ξεκαθαρος στο τι θελει. ειμαστε κ οι 2 δεσμευμενοι. αυτο π "συμβαινει" πως λεγεται? πραγματικα παιδια δν μπορω να συγκεντρωθω σε τπτ. ειναι σωστο αυτο π συμβαινει? τι ειδους "σχεση" ειναι αυτη?
επισης η αποψη σας ποια ειναι? να συναντηθω μαζι τ η οχι? κ τι μελλον μπορει να εχει κατι τετοιο? οκ πες οτι βγαινουμε μια φορα γινεται το τσιριμπιμ τσιριμπομ κ μετα τι? αυτο ηταν τελειωσε? η μηπως θα ηταν καλυτερα να μην συναντηθουμε απο κοντα κ να παραμεινουμε στο διαδικτυακο, διοτι υπαρχει κινδυνος να "απομυθοποιησω" ολο αυτο π συμβαινει κ να ξενερωσω?
help me οποιος ξερει κατι να μ πει θα ειμαι ευγνωμων τι σκατα ειναι αυτο π συμβαινει κ εγω πρεπει να βγω μαζι του?
....................... :(