Γειά σας θα ήθελα κι εγώ να σας πω κάτι δικό μου που ακόμα με πειράζει, όταν ήμουν 5 χρόνων κι έκανα παρέα με μια κοπέλα 1 χρόνο μικρότερη κι ο αδερφός της ήταν 9 χρόνων πήγαμε με την αδερφή μου εκεί για να παίξουμε κι ο αδερφός της ήθελε να παίξουμε τη μαμά τον πατέρα και τα παιδιά εκείνος είχε βάλει τσόντα στην τηλεόραση λογικα από dvd η βιντεοκασέτα που είχαν οι γονείς τους, πράγματα φυσικά που δεν τα καταλάβαινα τότε ούτε γι'αστείο μου προκαλούν αηδία και μόνο που τα γράφω δεν ήξερα καν τι είναι το φιλί κι εκείνος άρχισε να με φιλάει και μπήκε μέσα μου δεν ήταν κάποιος μεγάλος στο σπίτι σε κανέναν δεν είπα πότε τίποτα το κράταγα σαν ενοχή χωρίς να καταλαβαίνω. Όταν πέρασαν κάποια χρόνια και κατάλαβα ένιωσα πολύ άσχημα δεν ξέρω γιατί έπρεπε να το κάνει αυτό δεν ήξερα καν τι έκανε όταν ξαναπήγαινα ενώ δεν ήθελα βασικα με πίεζε η μάνα μου γιατί ήθελε να εχω μια φιλη μου είχε ζητήσει να βγάλω τα ρούχα μου και δεν το έκανα και έφυγα. Πολλές φορές ακόμα και τώρα στη ζωή μου για πολλά πράγματα θέλω να αντιδράσω έστω να μιλήσω αλλά φοβάμαι. Τώρα δεν κάνουμε πια παρέα με την κοπέλα γιατί απομακρύνθηκα. Έχουν καλή οικογενειακή δουλειά αυτός παντρεύτηκε και η γυναίκα του απέβαλε δύο φορές τώρα έχει ένα αγοράκι περίπου 1 χρόνων.