Εγω θελω να κοψω το zyprexa γιατι εχω παχυνει 25 κιλα και τρωω συνεχεια.Κατα τα αλλα δεν θα με πειραζε να το παιρνω και μια ζωη.Εσεις?
Printable View
Εγω θελω να κοψω το zyprexa γιατι εχω παχυνει 25 κιλα και τρωω συνεχεια.Κατα τα αλλα δεν θα με πειραζε να το παιρνω και μια ζωη.Εσεις?
Άσε που κάνω διάδρομο 1 ώρα κάθε μέρα επί 4 μήνες...
Αποτέλεσμα:Tζίφος..μη σου πώ ότι πήρα και 600gr...
Θέλει γυμναστικη σε συνδυασμο με διαιτα και συνεχή προσπαθεια. Προφανως το φαρμακο αυτο μπλοκαρει τον μεταβολισμο, ίσως κανει κατακρατιση υγρων και παχαινεις. Το έχτε συζητησει με το γιατρο αυτό το θέμα;
Ladose: μειωμένη σεξουαλική διάθεση. Το εχω σιχαθεί το κωλοχάπι, θέλω να το σταματήσω αλλά ξέρω ότι δεν πρέπει. Πφφφ....
Αυτό που είπες κάνει παρακράτηση υγρών.. Όσο για το γιατρό που λές εμένα συνεχίζει και λέει τα δικά του "όχι δεν είναι μεγάλη ποσότητα που παίρνεις, μπορείς να κάνεις πράματα,να βρείς κοπέλα να δουλέψεις κ.τ.λ.
Άλλα λόγια να αγαπιόμαστε δηλαδή..
Εμένα μου έρχεται να του πώ:"Πάρε για λίγο το risperdal και προσπάθησε να κάνεις το γιατρό!"
να κοψω τα φαρμακα?? χα καλο ανεκδοτο και αυτο, προσωπικα εχω σταματησει απο καιρο να το σκεφτομαι αυτο..πληρωσα το τιμημα να δοκιμασω να τα κοψω 2 φορες με βαριες συνεπειες, οποτε ασε να λειπει, μπορει να παιχαινουν μπορει να χουνε παρενεργειες σωρο αλλα με κρατανε στα ισα μου κ αυτο αρκει, δεν πιστευω οτι θα τα κοψω ποτε κ εχω συμβιβαστει με την ιδεα να τα παιρνω για μια ζωη..αλλωστε μετα απο 10 χρονια που τα παιρνω ειναι λιγο αργα να σκεφτομαι να τα κοψω κ δεν ειναι μονο αυτο οσο κ φρεσκος να σαι στην ψυχωση παντα παιρνεις μεγαλο ρισκο για υποτροπη σταματωντας τα φαρμακα, δεν θελω ουτε να το σκεφτομαι να γινω εστω κ για μια ωρα οπως ειμαι σε περιοδο κρισης της ψυχωσης..να λειπει
nai οσοι λενε να τα κοψουμε προφανως δεν την εχουνε πατησει ακομη απλα
θελω να κοψω το ντεπακιν γιατι με παχαινει και για να το αντισταθμιζω αναγκαζομαι να στερουμαι!
θελω να κοψω το ρισπερνταλ για να μου φυγει αυτη η αποβλακωση που με κανει να νιωθω και να θελω να κοιμαμαι ολη τη μερα!
[QUOTE=εσωτερική_σήψη;388470]θελω να κοψω το ντεπακιν γιατι με παχαινει και για να το αντισταθμιζω αναγκαζομαι να στερουμαι!
θελω να κοψω το ρισπερνταλ για να μου φυγει αυτη η αποβλακωση που με κανει να νιωθω και να θελω να κοιμαμαι ολη τη μερα![/QUO
ποσο καιρο παιρνεις το ντεπακιν κ ποσα μγ?τα κιλα τα πηρες απο την αρχη, μολις πηρες το ντεπακιν?εγω παιρνω 2 μηνες τωρα 500μγ chrono depakene 1 την ημερα.κανεις εξετασεις βαλπροικου νατριου?αν ειμαστε στα φυσιλογικα ορια ,νομιζω οτι δεν εχει παρενεργειες, δεν ειμαι ομως σιγουρη.
γεια σου κατερινακι!πως εισαι;
παιρνω το ντεπακιν απο το μαιο 1500μγ δηλ 3 των 500 την ημερα!ναι στην αρχη τα πηρα τα κιλα!εκανα εξετασεις για τα επιπεδα του βαλπροικου στο αιμα και ηταν μεσα στα ορια αλλα τωρα πρεπει να ξανακανω!
αναγκαστικα προσεχω τι τρωω γιατι εβαλα 3 κιλα μεσα σε ενα μηνα!
εσυ εβαλες καθολου κιλα;
εβαλα κ εγω κιλα, αλλα ο ψυχοτετοιος λεει οτι δεν πειραζει κ ενα δυο κιλα παραπανω, δεν φτανει που εχουμε τον καημο μας εχουμε κ τους γιατρους να κρινουν ποσα κιλα ειναι καλα για μας, εμεις δηλ που παιρνουμε αγωγη δεν μπορουμε ναμαστε αδυνατες?
εσυ εσωτερικη δεν παραπονιεσαι τελευταια για τις φωνες, μη μου πεις οτι το ντεπακιν ενδυναμωσε το αντιψυχωτικο κ εισαι καλυτερα?παλια το επαιρνες μαζι με το αλοπεριντιν?
θελω να τα κοψω γιατι μου ανεβασαν χοληστερινη και γιατι δεν εχω οργασμο...και γιατι θελω να αποδειξω οτι μπορω και μονη μου!!
το ντεπακιν το αρχισα το μαιο με τη νοσηλεια μου!τοτε μου εβγαλαν το αλοπεριντιν και μου εβαλαν ρισπερνταλ!
παλια επαιρνα λαμικταλ ως σταθεροποιητη του συναισθηματος!
δεν ακουω πια φωνες εδω και 2 μηνες ειμαι πολυ καλυτερα!και με το ρισπερνταλ μου εφυγαν και τα οπτικα!
και εγω τα ιδια! οργασμος μηδεν εδω και 5 χρονια! Στεναχωριεμαι πολυ με αυτο το θεμα, 8α θελα οσο τιποτα αλλο να κοψω τα φαρμακα αλλα δεν γινεται. Οπως εγραψα και καπου αλλου, βγαινει γυναικειο viagra το 2015, αυτο ισως μας βοηθησει. Παντως θα σου ελεγα μην κοψεις τα φαρμακα.
TA farmaka PAIDIA δεν κοβονται κ αν κοπουν θα γινει αργα η γρηγορα κατι πολυ η λιγο κακο.μην εχουμε αυταπατες.whateva συνδιασμος biagra και φαρμακων ψυχοτροπων μπορει να χτυπαει στην καρδια.δεν στο συνιστω δλδ.αντιθετως η δοση συντηρησης,ψυχωσικο 2ης γενιας,η αποχη απο τον αυνανισμο συστηματικα,η καλη διατροφη,περιορισμος του τσιγαρου,ισως μερικα σεξουαλικα βοηθηματα ειναι πιστευω η καλυτερη οδος προς στην σεξουαλικη...'ωριμοτητα'.
Τσεκαρε και αυτο...
Λενε οτι χορηγουνε παραλληλα και abilify με το αλλο σου αντιψυχωτικο για να ερθει η σεξουαλικοτητα.
τουλαχιστον στους ανδρες..
http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC3869609/
σε ευχαριστω.
Εγώ η μόνη παρενέργεια που έχω αυτή τη στιγμή είναι στη λίμπιντο...από κιλά δεν έχω βάλει πολλά..είμαι λίγο πάνω απο τα κανονικά.!!Ελπίζω στο μέλλον αν μου μειωθεί κ άλλο να φτιάξουν τα πράγματα!!Πάντως δεν τρέφω αυταπάτες ότι θα κόψω τα φάρμακα.Και να μου το έλεγαν θα συνέχιζα να έπαιρνα μια μικρή δόση.
Τα εχω κόψει πλέον γιατί είμαι καλύτερα όμως ο λόγος που δεν τα άντεχα ήταν ότι ήμουν σαν υπνοτισμενη. Πολλές φορές ήθελα να είμαι για να κοιμάμαι συνέχεια. Αυτό σταμάτησε να μου αρέσει και σκεφτόμουν ότι είμαι καλά και χωρίς να κοιμάμαι. Όσον αφορά για τα κιλά που είχα βάλει τα είχα ανάγκη γιατί ήμουν ανορεκτική και πολύ αδύνατη. Επίσης δεν άντεχα την συχνοουρία που μου προκαλούσαν
κακιστα εκανες που τα κοψες των κακιστων.δεν εχει σημασια που εισαι καλα τωρα δεν θα κρατησει για παντα δυστυχως
κ φυσικα η εκρηξη θα εμπεριεχει μεσα της 1000 φορες την ιδια την ψυχωση,εκει πανω δεν ξερεις τι κακο μπορει να γινει.εκ πειρας αυτον τον εκρηκτικο υποτροπιασμο τον συνοδευουν δεσιματα,εισαγγελικες,ψυχι ατρεια,φωνες,συμπεριφορες απεναντι μας σαν να ειμαστε ζωα κ αυτο αν ειμαστε 'τυχεροι' διοτι υπαρχει κ η περιπτωση να γινει μεγαλο κακο.τουλαχιστον για λογους ασφαλειας κουβαλα μαζι σου στην τσεπη σου κανα χαπακι... ΥΓ μπορουσες αντι να τα κοψεις να παρεις πολυ λιγο ή καλυτερης ποιοτητας φαρμακο.
ΜΕ ΔΙΑΘΕΣΗ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΩ ΚΑΛΟ,ΔΗΜΗΤΡΗΣ