που δεν εχω οσα χρηματα χρειαζομαι για να αγοραζω αυτα που θελω :(
Printable View
που δεν εχω οσα χρηματα χρειαζομαι για να αγοραζω αυτα που θελω :(
οταν δεν μπορω να βρω το δίκιο μου.
Είμαι ερωτευμένη... Αλλά αυτός μάλλον όχι... :-(
Δε μπορώ... έχω κολλήσει άσχημα... :-/
H κοροιδια και το να μην με στηριζουν οι δικοι μου ανθρωποι..Με το οικονομικο πλεον δεν ασχολουμαι σεβομενη την αρτηριακη μου πιεση.
Η μοναξιά, το ότι είμαι διαφορετική από τους άλλους και το ότι δεν μπορώ να νιώσω εύκολα χαρά...
Μόνο οι σκέψεις μου με ρίχνουν ψυχολογικά, όταν τους το επιτρέπω εγώ φυσικά...
Αναρωτιέμαι αν αξίζει τελικά να πέφτουμε ψυχολογικά για οτιδήποτε.. ξέρω ότι υπάρχουν αρκετοί λόγοι σήμερα για να νιώσεις χάλια,
αλλά μπα.. προσπαθώ πάντα να ξεχνάω ό,τι έστω και για λίγο θ' αφήσω να με προβληματίσει ή θα ψάξω λύση αν μπορεί να γίνει κάτι..
διαφορετικά έχω μάθει ν' ασχολούμαι μόνο μ' ό,τι αξίζει τον κόπο ν' ασχοληθείς..
Η αναβλητικοτητα μου με ριχνει πολλες φορες. Λεω θα κανω εκεινο και το αλλο και το παραλλο ... και τελικα κανω μια γιγαντιαια τρυπα στο νερο. Θα σοβαρευτω λεω ....στο μελλον , το μελλον γινεται παρον και εγω ειμαι στα ιδια. Τα οικονομικα παλι με ριχνουν , η μοναξια και οταν χανονται ατομα απο την ζωη μου.
οταν με πιανει κομπος και δεν μπορω να μιλησω ......οτι δεν μπορω να δεχτω τον χαρακτηρα μου
Η αδικία και η βλακεία των άλλων.... :@
Υ.γ Βλακεία= κομπλεξ, κουτοπονηριά, δηθενιά, "εξυπνάδα", ψευτοσοφια και όσα έχουν να κάνουν με την ψευτιά και τα ψεύτικα πράγματα, κακομοιριά, υποκρισία, μαγκιά, επίδειξη των ανικανοτήτων ;P κλπ κλπ κλπ
Εμένα το θέμα μου είναι αν υπάρχει και τίποτα μου να με ανεβάζει..Γιατί σχεδόν τα πάντα με ρίχνουν..
Με καλύψατε πλήρως!
Δυστυχώς είμαστε επιρρεπείς στα αρνητικά και παραγνωρίζουμε τα θετικά. Ίσως αυτός είναι ο λόγος που κάνουμε πράγματα κατώτερα των δυνατοτήτων μας.
με ριχνει το οτι θα ηθελα να αγορασω μια ψηφιακη μηχανη και καινουργια αθλητικα παπουτσια προκειμενου να τονωθει το ηθικο μου και επειδη τα χρειαζομαι και δεν εχω την οικονομικη δυνοτοτητα να τα αγορασω. :(
όλα αυτά που μου συμβαίνουν το τελευταίο 4μηνο !!!!
επισης με ριχνει ψυχολογικα το οτι παρολο που ειμαι υπερβαρη, δεν εχω το σθενος να ραψω το στομα μου.
σημερα ηπια 6 κοκα-κολα ζερο, εφαγα 2 mars και πριν απο λιγο παραγγειλα απο τα γκουντις 2 τσισμπεργκερ (τι να σου κανει το ενα) και μια μεριδα πατατες.
α!και αυτη τη στιγμη που σας γραφω τσακιζω ηλιοσπορους.
ποσο με εκνευριζει ν ακουω γυναικεσ να λενε σμρα εφαγα το ενα το αλλο....!!!!φατε ρε γμτ...!!ζηστε τη ζωη σασ με πραγματα που σασ κανουν χαρουμενεσ.....ποιοσ ο λογοσ να ασχολειστε με το τι θα πει καθε μαλακασ..?ζηστε οπωσ γουσταρετε εσεισσ...................................... ..........οχι οπωσ θα καθορισει η αχρηστη η τηλεοραση και οι αποτυχημενεσ μοντελεσ..που δεν εχουν ζωη για να δειχνουν τα ποδια τσ στν τιβι..............!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
(εγω ειμαι αρκετα αδυνατοσ να ξερετε....και σασ το πεισημαινω για να μν πειτε οτι ειμαι κανασ παχυσ και τα λεω για να δικαιολογουμαι..)
Έλα εντάξει καλά! Μόλις απέδειξες οτί είσαι βόδι.. :P :D
Εντάξει να τρώμε εννοείται γιατί το φαγητό είναι απόλαυση και για μένα είναι μμμμμμμ όλο εκεί έχω το νου μου βασικά. Αλλά έχω τα κόλπα μου και διατηρούμε :)
Το ωραίο σώμα για μένα δεν είναι το κόκκαλο αλλά το σώμα με καμπύλες :) http://2.bp.blogspot.com/_3wuBHP2aMj...y1_494x320.jpg
Λοιπόν πάω να γυμναστώ και επανέρχομαι καταιδρωμένη :D
http://mchassets.marieclaire.gr/9508...cnVlJmF0PTQ%3D
Ολοι κανουμε διατροφικες αηδιες..Και εμενα ενα διαστημα τα γκουντις επρεπε να μου κανουν αγαλμα!!Αλλα ειπαμε ε??Βρε μην πινετε κοκα κολα!!6 κοκα κολες!!πφφφφφφφφφ!
θα προσπαθησω να αυτοκυριαρχηθω απο δω και μπρος γιατι τωρα νιωθω τρομερες ενοχες...
χαχαχαχα...εξυπακουεται οτι οκ να φροντιζεισ να εισαι υγιησ....δλδ νταξει 6 κολεσ ειναι καπωσ αλλα ρε γμτ...γτ να δισταζετε να φατε μια σοκολατα....η κατιλυπαρο ασ πουμε....δλδ οχι συνεχεια φαστ φουντ κλπ....αλλα νταξει κατι τετοιεσ αποψεισ τσ κρινω απαραδεκτεσ....!!!
Παν μέτρον άριστον! Μπορείς να φας ότι θέλεις αρκεί να ξέρεις τον τρόπο... Εμείς οι γυναίκες που λες κονφιούζ δεν έχουμε τον ίδιο μεταβολισμό με εσάς. Οπότε μια σοκολάτα επιβαρύνει το σώμα μας και το δέρμα μας πολύ πιο εύκολα απότι εσάς.. :D Υποθέτω οτι έχει να κάνει με τους αποθηκευτικούς χώρους λίπους που έχουμε και που εσείς δεν έχετε...
οχι οχι fragile την coco cola εξω απο το παραθυρο τώρα!!ξέρω άτομα που δεν πίνουν νερό και μπορούν να πιουν περίσσότερο απο 2 λιτρα την ημέρα!!απορώ πως δεν έχουν πάθει τίποτα !!βέβαια μερικοί απο αυτούς έχουν γίνει οι καλύτεροι πελάτες του οδοντίατρου!!και γω κάνω κάποιες φορές γουρουνιές αλλά συνήθως συγκρατούμε είναι δύσκολο στην αρχή αλλά όταν το συνηθίσεις θα δεις και διαφορά στην ψυχολογία σου !!παίζει και η διατροφή μεγάλο ρόλο !!πιστέψε με!!
Σε μια περιοδο της ζωης μου, το εκανα τρεις φορες τη βδομαδα, με εξαιρεση την κοκα-κολα.. Μεχρι 2 αντεχα-λολ...Συμβουλες σωστές εδωσαν τα αλλα μελη, εγω θα σου πω μονο οτι αν κοψεις τις σοκολατες, τα αναψυκτικα και το σαβουροφαγητό, θα αγορασεις οχι μονο παπουτσια, αλλα μη σου πω και υποβρυχια φωτογραφικη μηχανη...
παιδια μην με βρισετε (αν και ειμαι για βρισιμο :P) αλλα πριν λιγο καιρο επινα 10 μπουκαλακια κοκα-κολα την ημερα.
το περιοριζω σταδιακα.
δεν μπορω να το κοψω μαχαιρι γιατι ειναι εξαρτησιογονος ουσια.
καταχρησεις στο τζανγκ φουντ ευτυχως δεν κανω συχνα.
αλλα κοκα-κολες σε καθημερινη βαση.
Εμένα παιδιά δεν μου αρέσει η κόκα κόλα και αν θα πιω θα είναι μισό ποτηράκι μετά το φαγητό το καλοκαίρι.. Οπότε δεν μπορώ να καταλάβω τον εθισμό!
Προτιμώ τα φαστ φουντ ;P Πλάκα κάνω! Fragile προσπάθησε να την ελαττώσεις.. σιγά σιγά... :D Βάζε μικρούς στόχους όπως και η διατροφή και θα δεις διαφορά στην διάθεσή σου :)
εμενα το μονο που με ριχνει ψυχολογικα τον τελευταιο χρονο ειναι τα ψυχολογικα πονοι-ταχυκαρδιε-εκτακτεσ ακομη......μετα αν αρχιουν τα προβλημα σιγουρα θα με ριχνουν περισσοτερο!!
Που οτι θέλω-προγραμματίζω δεν μου βγαίνει :-(
τα ασιδερωτα,οι κουτσομποληδες και η περιοδο,σορυ κι ολας