Originally Posted by
melissa
Το ότι σου είπε να πάει να ψοφήσει ο τάδε πρώην δε λέει κάτι. Δεν ξέρεις πως μπορεί να της είχε φερθεί. Το να απαιτείς να μην πάει με άλλον την ημέρα που εσύ δεν ήσουν καλά πάλι το βρίσκω παράλογο. Προφανώς, εκείνη για να σου πει να χωρίσετε της είχε ήδη τελειώσει το μεταξύ σας. Από τη στιγμή που σου είχε πει να χωρίσετε δεν νομίζω ότι μπορείς να απαιτείς οτιδήποτε από εκείνη. Εκεί που τη βρίσκω φάουλ είναι όχι στο ότι πήγε με άλλον, γιατί είχε κάθε δικαίωμα, αλλά ότι στο ανακοίνωσε. Δεν είχε κανένα λόγο να το κάνει. Εκεί πιστεύω ότι δεν σεβάστηκε ούτε την σχέση που είχατε, ούτε τον εαυτό της. Αφού χωρίσατε δεν έχει κανένα λόγο να σου ανακοινώνει τι κάνει στην προσωπική της ζωή, τη στιγμή που εσύ θρηνείς για τη σχέση σας. Μήπως όμως μας κρύβεις κάποια περιστατικά από το όλο σκηνικό; Τι θέλω να πω: μήπως αυτή σου ανακοίνωσε επίτηδες ότι πήγε με άλλον γιατί πχ εσύ επέμενες πολύ να είστε μαζί κι αυτή ήθελε να σε κάνει να το βγάλεις από το μυαλό σου; Πολύ ηλίθιο να το κάνει αυτό, αλλά ξερω γω ρε παιδί μου, προσπαθώ να καταλάβω γιατί στο είπε.
Πρέπει να σταματήσεις να την παίρνεις τηλέφωνο, από τη στιγμή που δεν θέλει να είστε μαζί. Αυτά τα να δείξει μεταμέλεια άστα καλύτερα, δεν πρόκειται να συμβεί αυτό ποτέ. Στην τελική στο μυαλό της έχει ότι πήγε με άλλον αφού χωρίσατε (και μεταξύ μας δεν έχει και άδικο κατ' εμέ) επομένως δεν πρόκειται ποτέ να αισθανθεί άσχημα. Jimmy έχω βρεθεί στη θέση σου και έχω βρεθεί και από την άλλη πλευρά. Για μένα το πιο τίμιο που μπορείς να κάνεις σε τέτοια σκηνικά όταν είσαι είτε στη μία είτε στην άλλη πλευρά είναι να κόβεις την επικοινωνία μαχαίρι ώστε να μην πληγώνεται περισσότερο αυτός που πονάει, στην προκειμένη περίπτωση εσύ. Γι'αυτό κόψε τις πολλές επαφές για το καλό σου.