Δυσκολεια στους φιλους και μοναξια??
Γεια σας !! Ειμαι πρωτοετης φοιτητης στην Αθηνα και εχω ξεκινησει μαθηματα μια βδομαδα τωρα!! Μεσα στν αιθουσα υποφερω...δε μιλαω με κανεναν!! γνωρισα παιδια αλλα φαινεται οτι δε ταιριαζουμε... αυτοι εχουν μονη εννοια πως θα γνωρισουνε κοπελες απ τη σχολη και τιποτα αλλο... ειμαι απο επαρχια και επελλεξα την αθηνα θελωντας και να ξεφυγω λιγο, να γνωρισω κοσμο κτλπ... αλλα τωρα λεω χιλιες φορες να ημουνα σπιτι μου... βλεπω τους υπολοιπους που κανουν παρεες , βγαινουν μαζι , περνανε καλα... για εμενα αυτα φενονται τοσο μακρινα... καθε μερα γνωριζω ατομα με τα οποια ομως ειτε δεν εχω κατι να συζητησω και δε ταιριαζουμε καθολου σε τιποτα ειτε ειναι τελειως στο κοσμο τους και τους νιαζουν μονο οι "γκομενες" !! Πειτε μου και σεις ρε παιδια οταν πρωτοπηγατε σε καποια σχολη κανατε καιρο να προσαρμοστειτε σε καποια παρεα?? να βγειτε μαζι?? γιατι δυσκολευομαι τοσο?? οκ δε μιλαω πολυ αλλα μου χουν μιλησει αρκετοι και τελικα δε κανουμε παρεα μετα... απλα νιωθω τοσο χαλια που καθημερινα κλεινομαι στο σπιτι και διαφοροι γνωστοι μου που εχουν περασει εδω βγαινουν συνεχεια με παιδια απ τη σχολη τους και αναρωτιεμαι εγω τι κανω λαθος... μερικοι ξερω οτι θα πουν οτι ισως το ψαχνω πολυ διεξοδικα... αλλα δε νομιζω οτι ειναι ετσι... γιατι οταν γνωρισεις καποιον καταλαβαινεις αν ειναι καλος για φιλος ή οχι... γνωρισα και παιδια που δε βγαζουν κουβεντα οση ωρα και να κατσεις μαζι τους και τελικα βαριεσαι και παιδια που με εκαναν να μιλησω μαζι τους ,να λεω καμια βλακεια κτλπ αλλα ποτε δε θα εκανα παρεα μαζι τους γιατι δε φενονται ατομα εμπιστοσυνης και οσο να ναι πρεπει να ειμαστε προσεκτικοι οταν κανουμε νεες παρεες... πανω σε αυτα θα ηθελα τη γνωμη σας γιατι σκεφτομαι οκ μονο μια βδομαδα εχει περασει και με το καιρο σιγουρα θα κανω φιλιες... αλλα βλεπω γυρω μου οτι παρεεσ εχουν δημιουργηθει ηδη!! αν περασει μηνας και ειμαι ακομα ετσι??