ρε παιδια ελα να συζητησουμε κατι ωραιο...κατι που να εχει σχεση με ψυχολογια και να μη μου θυμιζει κατι γραμματα που στελνουν στη ραδιοτηλεοραση και η θεια λολα τους απαντα.κριμα και ειναι και ωραιο forum.
Printable View
ρε παιδια ελα να συζητησουμε κατι ωραιο...κατι που να εχει σχεση με ψυχολογια και να μη μου θυμιζει κατι γραμματα που στελνουν στη ραδιοτηλεοραση και η θεια λολα τους απαντα.κριμα και ειναι και ωραιο forum.
εννοείς να φτιάξεις ''στήλη'' εσύ ή κάποιο άλλο μέλος στο οποίο κάποιος θα ρωτάει και κάποιος θα του απαντά;
δε μ ενδιαφερει ποιος θα φτιαξει τι.απλα προτασεις για συζητηση θα ηθελα
ποια θεια Λολα;;;;
αυτη απο το παλιο men24;;;;; :Ρ
ναι αυτη..μη το καταντησουμε ετσι... κριμα δεν ειναι...
τιποτα ουσιαστικο?δεκτες ιδεες...
εγω λεω να φερουμε την ιδια
την θεια Λολα :Ρ
μπορεις να ξεκινησεις ενα δημιουργικο θεμα αν θελεις που να αφορα ενα ''γκαλοπ'' το οποιο θα εχει να κανει με τα συναισθηματα των ανθρωπων..
για παραδειγμα..να γραφει καποιος τι αισθανεται περισσοτερο εντονα αλλα και τι θα ηθελε να αισθανεται..αν καθε ενας καταγραψει τι τον εμποδιζει να νιωθει ικανοποιητικα ισως να φανει βοηθητικο.λεω τωρα..
οι μεγαλυτεροι φοβοι μας ισως??????????
LIA1975 θα ήθελες να γίνεις πιο συγκεκριμένη ως προς το θέμα συζήτησης που άνοιξες?
αμε!ποιος ειναι ο μεγαλυτερος φοβος σας??????????
οκ. αλλάζω τότε τον τίτλο.
σε προλαβα νομιζω
Τι ειναι η θεια Λολα παιδια?? Μαλλον ημουν πολυ μικρη, δν την προλαβα..
Για να απαντησω κ οντοπικ, θα πω μια τετριμμενη χαζομαρα π μ ηρθε στο μυαλο κ την ποσταρω ανεπεξεργαστη : Ο μεγαλυτερος φοβος μου ειναι ο ιδιος μ ο εαυτος". Θα επανελθω με κατι πιο προσγειωμενο! See ya!
το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση
εμενα ο μεγαλυτερος φοβος μου ειναι ο μαυρος σκυλος της καταθλιψης παντως.δεν εχω νιωσει ποτε πιο εφιαλτικα.τουνελ κανονικο κ ενιωθα ποτε εμπαινα και ποτε εβγαινα απ αυτο...
Ο φοβος του να μην ξερεις πως θα εισαι το επομενο πρωι..
Ο φοβος να νιωθεις οτι θελεις να πεθανεις αλλα θελεις κ να ζησεις....
Αυτα τα αναμεικτα συναισθηματα... δημιουργουν ενα θριλερακι στην ψυχη.. ωρες ωρες..
ο μεγαλυτερος φοβος μου ειναι να μην παθει ποτε τιποτα το παιδακι μου,χιλλια χρονια να εχει,εγω ας παω να γ....ω
μεγαλύτερος φόβος μου..... η μοναξιάς της ψυχής..
Ολοι μεσα στην αισιοδοξια ειμαστε βλεπω... γαμησε τα...
ουουου τρελό κέφι....χαχαχα
Live For Nothing.. or Die For Something.. Ετσι.. να γουσταρουμε...
http://www.youtube.com/watch?v=n2Uh_8oK4A8
αθάνατος γιαννάκης ράμπος..
http://www.youtube.com/watch?v=btPJPFnesV4
Aπο το Ροκυ ετσι να γουσταρουμε ρε!!!!
Οχι οκ δεν θα το καψουμε!!
Φοβαμαι την υπερενταση κ την αυπνια!! Παω για υπνο! Τα λεμε καποια αλλη φορα! Bye σε ολους! See ya!!!!
Ο μεγαλυτερος φοβος μου ειναι ο φοβος για το αγνωστο.Δεν αντεχω στην ιδεα οποιουδηποτε ασταθμητου παραγοντα, απο τους πιο ασημαντους μεχρι τους πιο καθοριστικους.Μια ζωη αυτο με κυνηγουσε, κι ας ξερω οτι ειναι εξ ορισμου αδυνατο να ελεγχονται ολα...
απο φοβους......παρε να χεις.....αλλα πιο πολυ φοβαμαι τον εαυτο μου οταν φοβαται.......θα ηταν χρησιμη μια αυτοματη μπατσα και ενα ταρακουνημα...για να θυμαμαι οτι τιποτα δεν πρεπει να φοβασε....ολα ειναι μεσα στο ρημαδομυαλο μας.....:(
ο μεγαλύτερος φόβος μου είναι να πάθω εγώ κάτι ή τα άτομα που αγαπάω πιο πολύ. αυτό πραγματικά με τρομάζει. πριν λίγες μέρες έχασα τον λατρεμένο παππού μου και από τότε οι σκέψεις αυτές με στεναχωρούν απίστευτα. πάντα σκεφτόμουν πως θα ένιωθα αν έχανα τους γονείς μου αλλά από τότε που χάσαμε τον παππούλη μου τα σκέφτομαι σχεδόν κάθε μέρα...
Θα μπορουσα να γραψω ενα κατεβατο φοβων αλλα θα σταθω στους πιο βαρβατους μου..Φοβαμαι λοιπον την μοναξια,το σκοταδι κυριολεκτικως και μεταφορικως και την απωλεια αγαπημενων προσωπων..Και φυσικα τον θανατο :)
Τωρα που ειπατε για θανατο....οταν εχασα τον πατερα μου και μετα ακριβως σχεδον απο ενα χρονο την μανα μου...μου χε κολλησει η ιδεα οτι αυτο θα συνεχιστει....οποιος και να βγαινε εξω και αργουσε λιγο ,το μυαλο μου πηγαινε κατευθειαν εκει........ενω ηξερα καλα πως ολο αυτο δεν ειχε καμμια λογικη βαση.....
Αν σκεφτεις οτι το μεγαλυτερο ποσοστο των φοβων εχει ως κεντρικο πυρηνα τον θανατο... :)
σιγουρα....αλλα ποσο ας πουμε πιθανο θα ηταν να τριτωσει.....μαλλον απιθανο ..
ωστοσο ο φοβος υπηρχε και μαλιστα εντονος...γιαυτο ειπα πριν οτι ολα τελικα οσα εχουν να κανουν με τους φοβους ειναι μεσα στο μυαλο μας....
περιεργο πραγμα ο φοβος και εντελως αχρηστο αν το καλοσκεφτεις...οτι ειναι να γινει θα γινει..ετσι ή αλλιως....
Ολα ειναι στο μυαλο συμφωνω..
παντως με βαση τη ψυχοθεραπεια που εκανα ολοι οι φοβοι καταληγουν στον φοβο και τη μη αποδοχη του θανατου...ετσι μου ειχε πει η γιατρος μου...τι πιστευετε εσεις παιδια?εμενα εχει πεθανει ο παππους μου μονο.ειδα ολη τη διαδικασια(δεν εφυγε ξαφνικα δηλαδη).δεν ηταν τοσο τραυματικο γιατι πλεον το περιμεναμε ολοι.ειχα φτασει στο σημειο να θυμωνω γιατι δε πεθαινε.τον λατρευα αλλα ταλαιπωρηθηκε τοσο πολυ.εκλεισε ο οργανισμος του στη κυριολεξια σιγα σιγα...τα κλαμματα τα ειχα ριξει καιρο πριν πεθανει οποτε μου ηρθε φυσιολογικα.τωρα για τον ξαφνικο θανατο δε ξερω να πω..θεωρω οτι ποναει που...που ειναι και το φυσιολογικο δηλαδη...και το απαραιτητο κομματι για να το ξεπερασεις...
αλλα οπως μεγαλωνει ενα λουλουδι ετσι και καποια στιγμη μαραινεται.τωρα γιατι νομιζω εγω οτι ολες μα ολες οι φοβιες εχουν τη βαση τους εκει...δε ξερω..ετσι νιωθω ομως
Καποτε ο μεγαλυτερος μου φοβος ηταν το να εχω κατι ... Και οτιδηποτε με επιανε νομιζα πως εχει κατι πολυ ασχημο .... Τωρα πλεον το εχω ξεπερασει