Originally Posted by
29121989
Συγνωμμη ρε παιδια νομιζω πως η σθζητηση εχει ξεφυγει λιγο, πραγματικα δεν ειθελα να φερω διχονιες και συγνωμη γιαυτο! Απλα εμενα μου ετυχε κατι πολυ σοββαρο που μου αλαξε την ζωη και πολυ απλα θα ειθελα να το συζητησω με καποιον γνωστη περι θεματος και να μου πει και δικες του εμπηριες για να καταλαβω τι ειναι ακριβως αυτο γιατι πραγματικα δεν ξερω. Λοιπον θα σας πω την ιστορια μου μπας και με καταλαβατε λιγο. Ειμαι φοιτητης και εχω ενα χρονο μπροστα μ ακομα και χρωσταω πολλα μαθηματα που μου φενονται βουνο, και επισεισ δεν εχω φιλους και πριν ενα 10 μηνο περιπου με επιασε κατι δεν κσερς πςσ να το περιγραπσω ακριβωσ θα το πω ομως σαν ''τρομος'' το οτι ειμαι τρελος, σχιζοφρενεις και γενικοτερα οτι εχω καποιο προβλημα με την ψυχικη μου υγειακαι δυστιχως αρχισα να διαβασω στο ιντερνετ περι αυτου του θεματος και πηρε τεραστιες διαστασεις λοιπον μια φορα πο ειμοθνα ανχομενος πολυ και τα σκφτομουνα ολα αυτα με καλσανε καπιοι γνωστη γα να πιουμε ενα τσιγαρο, λοιπον εκινει την μερα με επιασε κατι πολυ περιργο του οτι ολοι με συζητανε και με κοροιδευουνε μπροστα στα ματια μ χωρισ καποιεσ αποδικσεις απλα μου καρφοθηκε σαν ιδεα ισωσ να φταιει και του οτι σκεφτομουνα οτι δεν με θελουν για παρεα! Και απο τοτε αυτο που κανω σθνεχεια ειναι να σκεφτομαι οτι δεν πρεπει να κανω λαθος σε αυτα που λεω γτ θα με παρεξηγησουν και γενικοτερα να ειμαι απολυτα σωστος, και οταν ειμαι με καποια παιδια εξω συνεχεια προσπαθω να φερω στην μνημη μου λεπτομεριες αν εχω κανει κατι λαθος και πως μπορει να τουσ φανικε.
Και κατι αλλο που με πιανει σχετικα με τοις αρωστιες ειναι το εξεις οι οταν μου ερχεται αυτο το ανχος οτι μπορει να εχω ψυχωση η κατι αλλο ανχονομαι υπερωολικα για να μην πω θολωνο και μπενω στο ιντερνετ και βλεπω οτι αυτο μπορει να ειναι απο το ανχος και χαλαρωνω για λιγο, αλλα μετα απο λιγο με ξαναποιανει παλι αυτο! δεν μπορω να σας το περιγραψω πληρως αυτο που νιωθω και τις σκεψεις μ παντως αν θελεται να ρωτησεται κατι θα χαρω να απαντησω! σας ευχαρηστω για τον χρονο σας!