οπως εχω αναφαρει και παρακατω χωρισαμε..εκεινος δουλευει ολη μερα..εγω τον πιεζα γιατι μου ελειπε..πιεστηκε ζοριστηκε δεν αντεχε αλλο..βρεθηκαμε τα συζητησαμε τα βαλαμε κατω..και ειδαμε οτι οντως δεν γινεται να μαστε μαζι..εκεινος δεν θα εχει χρονο..εγω θα παραπονιεμαι και θα νιωθω ασχημα..και θα πιεζεται κλπ και μονο τσακωμους θα εχουμε παλι..παρ ολα αυτα με θελει τον θελω αγαπιομαστε και δεν μπορουμε να βγαλουμε ο ενας τον αλλον απτη ζωη του..ειπαμε να τ αφησουμε να κυλησουν ολα χαλαρα..χωρις την ταμπελα σχεση..χωρις πρεπει..να μιλαμε οταν πραγματικα το θελουμε..να βλεπομαστε οποτε ειναι αυτο εφικτο..να μην πιεζουμε καμια κατασταση..φυσικα διευκρινισαμε πως δεν ειναι κατι σαν ''ελευθερη σχεση'' οπου ο καθενας κανει ο,τι θελει με αλλον-αλλη..απλα ειναι μια χαλαρη σχεση μεταξυ μας για να ηρεμησουμε και οι 2...πιστευετε θα μπορουσε να φερει καποιο αποτελεσμα? η απτη στιγμη που η σχεση χαλασε δεν γυριζει πισω? τον ειχα πιεσει πολυ,του κανα σκηνες και εχει φρικαρει με ολα αυτα..θελω να τον αφησω να ηρεμησει και απλα να περναμε ομορφα..απλα δεν ξερω που θα μας οδηγησει αυτο..ειμαι πολυ μπερδεμενη..το σιγουρο ειναι πως δεν θελουμε να χασουμε ο ενας τον αλλον..θελω γνωμες η καποια παρομοια εμπειρια..