Γεια σας! Είμαι νέο μέλος στο φόρουμ και θα ήθελα να σας πω και εγώ το \"στόρυ\" μου...
Εδώ και κάμποσους μήνες πάσχω προφανώς από κάποιο είδος κατάθλιψης...το οποίο έχει να κάνει βασικά με την πλήρη απογοήτευση που νιώθω από τους γύρω μου...την σχεδόν πλήρη αδιαφορία για την ύπαρξή μου να το πω αλλιώς...
Το μεγαλύτερο χτύπημα από όλα ήταν η απώλεια(ως τα τώρα) της από το σχολείο κολλητής μου φίλης....έφταιγα, αλλά όχι και τόσο όσο ισχυρίζεται...ο τρόπος που με αντιμετωπίζει είναι πολύ σκληρός...Όσο για τους υπόλοιπους...νιώθω ότι κανείς δεν με θυμάται εκτός αν τον θυμηθώ εγώ...και πάλι δηλ...
Μία άλλη καλή μου φίλη(κάτι για το οποίο έχω αρχίσει και αναρωτιέμαι) με την οποία αλληλοκαταλαβαινόμαστε για τα πάντα, δουλεύει ναι μεν πολύ και έχει ως εκ τούτου ελάχιστο χρόνο....της έχω πει σχεδόν 3 φορές τον τελευταίο μήνα να βγούμε και όλο δεν μπορεί...έχω να την δω σχεδόν 2 μήνες...
Όλο αυτόν τον καιρό προσπαθώ να βγω μαζί της, γιατί θέλω να δω έναν δικό μου άνθρωπο να πω 5 κουβέντες...και ούτε αυτή δεν με θυμάται...Όσο για τους άλλους έεε ενταξει...μια από τα ίδια...
Η μόνη μου παρηγοριά είναι ο φίλος μου, τον οποίο υπεραγαπώ, αλλά δεν μπορώ να του εκφράσω το πόσο μονη νιώθω από πλευράς φιλίας με το ίδιο φύλο(γιατί ντρέπομαι και νιώθω ότι θα με λυπάται)...προσπαθώ να απαρνηθώ την έννοια της φιλίας μου μέσα μου σαν άμυνα...ασχέτως αν μέχρι πρότινος μου φαινόταν περίεργο να ακουω από άτομο να λέει ότι δεν πιστεύει στην φιλία....νιώθω ότι όλοι σχεδόν έχουν κάτι να κάνουν...έχουν παρέες κλπ...και εγώ χάνω τα καλύτερά μού χρόνια...
Με έχει πάρει πολύ από κάτω αυτή η κατάσταση...στον δικό μου ισχυρίζομαι ότι δεν θέλω να βγω...και καλά γιατί βαριέμαι...κοντεύω να σκάσω ψυχολογικά με αυτή την κατάσταση!Η σεξουαλική μου διάθεση έχει κάνει κατακόρυφη βουτιά στο κενό και η διάθεσή μου επίσης...πρόσφατα, κατάφερα να ξαναξεκινήσω γυμναστήριο...μήπως και νιώσω καλύτερα....αλλά η ευεξία που νιώθω κρατάει μόνο όσο κρατάει το γυμναστήριο.....όταν πάρω άλλη μία \"απόρριψη\" από κάποιον που δεν μπορεί να βγει μαζί μου, γιατί έχει κάτι άλλο να κάνει...αυτομάτως κλαίω ασταμάτητα κοκ.....