Να χωρίσω ή να μείνω μαζί του?
Γεια σας..
Είμαι με το φίλο μου δύο χρόνια μαζί και πριν λίγο καιρό (το καλοκαίρι) αποφασίσαμε να συζήσουμε.Αυτός στο μεταξύ άρχισε να κάνει και βαρύγδουπες δηλώσεις του τύπου να λογοδοθούμε κτλ...εγώ θετική αφού νιώθω ερωτευμένη.Ωστόσο μέχρι τώρα ούτε έχουμε μείνει μαζί ούτε έχουμε λογοδοθεί..που και που πετάει ατάκες του τύπου το κανονίζω κτλ αλλά ούτε μένει σπίτι μου πιο συχνά απ'οτι πριν και για μετακόμιση ούτε λόγος. Εν τω μεταξύ τον έχω πιάσει να μου λέει ανακρίβειες του τύπου "Θα έρθω μετά τη δουλειά σπίτι" εξαφανίζεται κάνα 4ωρο και όταν τον παίρνω μου λέει έπρεπε να κάνω και αυτή τη δουλίτσα (αυτό έγινε μια φορά), του τύπου "πάω εκεί" και να μαθαίνω πως πήγε και κάπου αλλού πριν αλλά στον κόσμο του..το κιν.του στο σπίτι μου κάποιες φορές το αφήνει εκεί που έχει σήμα και κάποιες το παρατάει χύμα ή το αφήνει στο μπουφάν του (που δεν έχει σήμα).Πρόσφατα τον είδα να παίρνει το κιν. όταν έκατσα δίπλα του από το τραπεζάκι του σαλονιού, να το βάζει στην τσέπη και μετά να το πετάει στον καναπέ δίπλα του...πράγματα που ίσως ακούγονται λεπτομέρειες αλλά τα βρίσκω πολύ παράξενα.Παρ'ολ'αυτά είναι θερμός και δεν έχει αλλάξει ιδιαίτερα συμπεριφορά πέρα από μια περίοδο που βρισκόμασταν και δν είχε κ πολύ όρεξη να κάνει ότιδηποτε μάλλον γιατί δούλευε αρκετά..Κάτι τέτοια σκηνικά με έχουν κάνει πολύ καχύποπτη και δν μπορώ να ηρεμήσω..περιμένω γνώμες!