Προβληματα με τις δουλειες.
Αντιμετωπίζω προβλήματα με όλες τις δουλειες δεν είμαι ικανό άτομο. Εδώ και 2 βδομάδες βρήκα μια δουλεια σαν νοσηλεύτρια και προέκυψαν πάλι προβλήματα... Γενικώς από την εμπειρία μου γιατί δουλεψα και αλλού δεν τα πάω καλά σε αυτόν τον τομέα...δεν με κρατάνε στις δουλειες δεν ξέρω γιατί σε μια δουλεια που φίλες μου στην κυριολεξία πετάνε και τα κάνουνε όλα εύκολα εμένα μου φαίνονται βουνό και δεν μπορώ να τα καταφέρω....Μήπως υστερώ σε σχέση με τους άλλους μήπως είμαι χαζή άχρηστη και ανίκανη;;;; τι μου συμβαίνει;;;;
Πρόβλημα με την δουλεια μου.
Φοβάμαι πολύ για την δουλεια μου . Άκουστε τι έγινε ως τώρα με έκαναν 3 αναφορές :
1)κάπνιζα στο διάλλειμα στην πύλη και δεν επιτρέπεται και με είδε η διευθύνουσα.
2) τάιζα μια ξαπλωμενη και δεν πρέπει τους ασθενείς τους ταΐζουμε πάντα καθιστους και έβλεπα τον η/υ ενός ασθενούς
3) είπα σε έναν ασθενή να μπω λιγάκι στο φβ
τις 2 τελευταίες αναφορές τις "έφαγα" εξαιτίας ενός ατόμου ενός καρφιού, το οποίο με έχει πάρει τον αέρα και με καρφώνει συνέχεια από ότι φαίνεται.
Είναι πολύ αυστηρά στην κλινική μας. Πιστεύετε θα με διώξουνε; Και τι να κάνω με αυτό το καρφί; Θα συνεχήσει τα ίδια είμαι σίγουρη.
Απολύθηκα από την δουλεια.
τελικά με διώξανε από την δουλεια δεν μπορώ να τα καταφέρω πουθενά
μια συμφοιτήτριά μου είχε πάει σε αυτήν την ιδια δουλεια και την κρατήσανε 2 χρόνια
και επειδή δεν την πληρώνανε παραιτήθηκε
ενώ εγώ δεν καταφερα να με κρατήσουνε ούτε ένα μήνα
είμαι άχρηστη και ανικάνη είμαι χαζή και δεν θέλω πια να ζω
το πήρα πολύ βαρια
σε καμμία δουλεια δεν μπορώ να στεριώσω
θέλω να αυτοκτονήσω
τι θα κάνω εγώ στην ζωή μου
πουθενά δεν τα καταφέρνω με τις δουλειές