Χαιρετίζω τα μέλη του γκρουπ!!
Όπως λέει και ο τίτλος είμαι 22 χρονών και μόνη! Και δεν σας κρύβω ότι με προβληματίζει αρκετά..
Το έχω συζητήσει και με φίλες μου αλλά τη γνωστή ατάκα «όλα θα έρθουν στην ώρα τους» είναι καλό να την ακούς στα 15.. στα 22 απλά προβληματίζεσαι και σκέφτεσαι τι φταίει, τι κάνεις λάθος, τι ζητάς και μήπως είναι και υπερβολικά αυτά που ψάχνεις.
Αν με θυμηθώ σας μαθήτρια όντως δεν ήταν κάτι που με απασχολούσε κοίταζα τα μαθήματα και τους στόχους μου και έλεγα ότι μέχρι τις σπουδές υπάρχει χρόνος. Μα τελειώνω φέτος και νιώθω ότι μου λείπουν πράγματα, πώς δε ζω, πώς χάνω πολύτιμες στιγμές τις νεανικής μου ζωής. Δεν είναι ότι δεν βγαίνω με τις παρέες μου.. βγαίνω και περνάω πολύ καλά μαζί τους αλλά δεν είναι το ίδιο.. Και πλέον όταν είσαι 22 και περισσότεροι έχουν τη σχέση τους αισθάνεσαι λίγο περίεργα.. Από την άλλη δεν θέλω μια σχέση απλώς για να έχω! Πρέπει να μου κάνει αυτό το "κλιΚ" και ο άλλος..
Είχα στο παρελθόν κάτι σαν σχέση, μάλλον περισσότερο σαν φλέρτ θα το έλεγα.. που εγώ την πίστευα πολύ αλλά διαψεύστηκα και πληγώθηκα πολύ. Από τότε με προσέγγισαν 2-3 παιδία αλλά τίποτα σοβαρό.
Πρόσφατα έμαθα ότι σε άτομα που δεν με γνωρίζουν προσωπικά, φαντάζω απόμακρη, απρόσιτη, σοβαρή, κοπέλα όχι για πολλά πολλά, που ίσως σκέφτεται πιο ώριμα απ’ όσο αρμόζει στην ηλικία μου.
Ελπίζω να μην σας κούρασα!