Μονος μια ζωη καταδικασμενος... :(
Καλημέρα σας
Είμαι 23 ετών και υποφερω μιας και δεν εχω σχεση και νιωθω μονος. Και κυριως αυτο που με βαραινει ειναι οτι δεν ειχα ποτε μου σχεση, δεν εχω ανταλλαξει ουτε φιλι στο στομα με γυναικα! Ναι, μπορει να σας φαινεται παραξενο αλλα δυστυχως δεν εχω ζησει τιποτα απο αυτο που εχετε ζησει ολοι εδω μεσα φανταζομαι.
Μεχρι τα 18 ημουν πολυ ντροπαλος. Απο τοτε εγινα σιγα σιγα πιο κοινωνικος και οχι δεν ντρεπομαι, αλλα δεν εχω το θεο μου ωρες ωρες. Τετοια φαση. Φυσικα δεν φλερταρω προστυχα (οχι οτι "μασαω" απλά δεν ειναι του στυλ μου), αλλά θελω να πω πως συχνα δεν κολλαω στο να πλησιασω ακομα και μια πανεμορφη κοπελα και ας ξερω οτι δεν εχω ελπιδες... Γιατι πολυ απλα για μενα δεν παιζει ρολο τοσο η εξωτερικη εμφανιση αλλα ο χαρακτηρας και παροτι δεν εχω μεγαλη αυτοεκτιμηση ως προς την εμφανιση μου και νιωθω συχνα ασχημος, ωστοσο ως προς τον χαρακτηρα μου νιωθω πολυ χαρουμενος για αυτο που ειμαι.
Το προβλημα με μενα ειναι οτι ερωτευομαι ευκολα. Και παντα απογοητευομαι. Αλλα και γενικα δεν μπορω να βρω κοπελα. Δεν μπορω να πω οτι εχω κανει και τρομερες προσπαθειες (πχ να ψαχνω με τις ωρες σε facebook κλπ) ή οτι την πεφτω συχνα... Δεν ξερω εχω ξενερωσει απο τη ζωη μου. Καθε φορα που γνωριζω μια κοπελα και ολα πανε καλα και πιστευω πως κατι θα γινει, οχι απλα δεν γινεται κατι, αλλα εξαφανιζεται και απο τη ζωη μου, δε θελει να με ξερει, χωρις να καταλαβω τον λογο. Θελω να πω πως οσες ερωτευτηκα σχεδον ολες μου κρατησαν και μουτρα απο πανω, λες και εκανα καποιο εγκλημα. ΟΧΙ δεν τις προσεγγισα τοσο φιλικα οσο νομιζετε. Μπορω να πω πως επιτηδες με τεσταραν να δουν μεχρι που θα φτασω, γιατι τις αρεζαν τα κοπλιμεντα μου και ο τροπος προσεγγισης (με ζηλευουν και πολλοι φιλοι μου) και μετα εκαναν στροφη 180 μοιρων. Γιατι;;;
ΟΛΑ τα εχω και το ξερω και το λενε ολοι. Μονο εμφανιση μαλλον δεν εχω γι αυτο και τρωω την μια πιτα μετα την αλλη... Ειμαι ψηλος με ωραιο σωμα αλλα στο προσωπο δεν μου αρεσω τοσο. Και μαλλον δεν αρεσω καθολου στις περισσοτερες. Αν δεν ισχυει αυτο, τοτε ειναι η μοιρα μου να μην μπορω να βρω μια κοπελα. Και η πλακα ειναι οτι ακομα και πολυ μετριες και κατω του μετριου (συμφωνα με φιλους μου) κοπελες με εχουν ριξει ακυρο. Καλα τι σκ... τοσο ασχημος ειμαι;;; Μονο φιλες μπορω να κανω (αν δεν τις προσεγγισω ερωτικα δηλαδη) και μαλιστα πολυ ευκολα με αποδεχονται. Εχω ζησει πολλα στη ζωη μου και ειμαι πολυ ωριμος σε ολα και με βλεπουν παντα σαν μεγαλυτερο γι αυτο και με αποδεχονται. Επισης εχω πολυ χιουμορ που αρεσει σε ολες σχεδον οσες γνωριζω.
Τελος παντων. Λιγο πολυ ξερω τι θα μου απαντησετε, ομως εγω ξερω που ειναι το προβλημα: δεν αρεσω, απλα τα πραγματα... Ακομα και μια πολυ μετρια ομως θα μου ριξει ακυρο ξερετε γιατι; Γιατι πολυ απλα υπαρχουν αντρες πολυ ομορφοι που μονο για το κρεβατι ακομα και με μια που δεν τους αρεσει ιδιαιτερα θα της την πεσουν πουλωντας ερωτες μεχρι να την ριξουν. Οποτε λογικο ειναι να μην θελουν εμενα. Και μετα πληγωνονται απο τον καθενα και λενε οτι ολοι οι αντρες ειμαστε ιδιοι... Τελος παντων...
Συγνωμη αν σας κουρασα. Εκτιμω καθε απαντηση σας...