Χαίρετε όλοι,
Πρώτη φορά γράφω εδώ, θεωρώ το site πολύ χρήσιμο. Ελπίζω πως θα μπορέσετε να μου δώσετε μερικές συμβουλές γιατί πραγματικά δεν ξέρω τι να κάνω.
Γνώρισα πρόσφατα (προ δυο μηνών) μια κοπέλλα (27 ετών). Υπήρξε εξ αρχής πολύ καλή επικοινωνία και -περιττώ να πω, αφού σας γράφω για αυτήν- με ενδιαφέρει πραγματικά. Μου έδωσε πρόθυμα το τηλέφωνό της και πίστεψα ότι τα πράγματα θα έβαιναν φυσιολογικά.
Οποία πλάνη. Όσες φορές της ζήτησα να βγούμε ή αρνείται ή συμφωνεί αρχικά και μετά το ακυρώνει, καμμιά φορά δεν κάνει ούτε αυτό. Μιλάμε όμως συχνά στο τηλέφωνο.
Θα μου πείτε γιατί σας ζαλίζω. Διότι η κοπέλλα αυτή είναι παντελώς μόνη στον κόσμο (χωρίς οικογένεια, πρόσφατα έχασε τον πατέρα της), έχει νιώσει απίστευτη δυστυχία και κατά τη γνώμη μου χρειάζεται όση βοήθεια μπορώ να της προσφέρω, αλλά με έχει αποκλείσει παντελώς. Έχει μεγάλες διακυμάνσεις στη συμπεριφορά της, πότε μου δίνει ελπίδες και πότε με προσβάλλει.
Δεν την κατηγορώ. Πιστεύω ότι φέρεται έτσι γιατί φοβάται να εμπιστευτεί οποιονδήποτε, κλείνεται στον εαυτό της για να μην πληγωθεί. Οι φίλοι μού λένε να μην ασχολούμαι μαζί της, αλλά αυτό είναι αδύνατον τώρα πια. Ανησυχώ πραγματικά για αυτήν. Την αγαπώ, θέλω να την βοηθήσω αλλά δεν ξέρω πώς.
Σας παρακαλώ, αν μπορείτε δώστε μια εξήγηση για την συμπεριφορά της, κυρίως όμως χρειάζομαι συμβουλές.
Ευχαριστώ