τιποτα σημαντικο ζω μοναχα εν λευκω...........
ειναι το μονο κομαμτι που με εκφραζει και με περιγραφει ακριβως...δεν αντεχω αλλο ρε γαμωτο νιω8ω οτι ο χρονος περνα και εγω ειμαι ενας απλος 8εατης του....εχω κανει προσπα8ειες να αλλαξω αλλα και παλι να επιστρεφω στα ιδια...κουραστηκα ρε γαμωτο...κ αυτο ειναι το χειροτερο απ ολα...ειναι σαν να βλεπεις ενα φως απο μακρια,να προσπα8εις να το πλησιασεις και εκει που παει να σε φωτισει που νιω8εις οτι καταφερες να παρεισ λιγο απο τη λαμψη του,ξαφνικα σβηνει...και το σκοταδι τοτε φανταζει πιο επιβλητικο..8α το ξαναψαξεις μονο που αυτην την φορα μοιαζει πιο αχνο,πλεον το ξερεις ειναι υπουλο,8α σε προδωσει αν το πλησιασεις,και παρολο που το ξερεις 8α το κανεις 8α λαμψει για λιγο παλι για να σου δειξει πως ειναι να βλεπεις,απλα για να δεις ποσο ελκυστικο ειναι..κ μετα παλι 8α χα8ει,8α μεινεις παλι σκοταδι αυτο που τα δεχεται ολα απο σενα,δεν ειναι απαιτητικο,ειναι εκει παντοτε,ξερει οτι 8α επιστρεψεις και περιμενει υπομονετικα...αλλα ειναι βαρετο δεν 8α σ αρεσει,δεν 8α μπορεσεις να συμφιλιω8εις μαζι του.το φως ειναι σαγηνευτικο 8α σε παρεσυρει με τις δυναμεις του,ακομα κ αν σου φαιρεται τοσο σκληρα,ακομα κ αν πλεον ειναι τοσο αχνο που μονο εσυ μπορεις να το δεις...8α ελπιζεις πως καποια μερα 8α το κανεις δικο σου κ αν ακομη το μονο που εχει μεινει ειναι μια μικρη σπι8α,τοσο αμυδρη,τοσο απομακρη....αυτη 8α αναζητεις εστω και ματαια.......:(:(:(