αποτομη πτωση απο το ροζ συννεφακι....και επιπτωσεις
γεια σας...
δεν ξερω τι με οδηγισε να γραψω εδω...μαλλον αυτο το χάος που εχω στο μυαλο μου....
ειμαι 21 χρονων.. φοιτητρια...που στο 1ο ετος εζησα κατι πολυ τρελο και δυνατο... ημουν τοσο ερωτευμενη...μαλλον..τοσο ενθουσιασμενη...πετουσα πολυ ψηλα...αυτη την στιγμη κανω ενα φλασμπακ και βλεπω τον ευατο μου εκεινη την περιοδο...πως ηταν..πως χαμογελουσε...πως ενιωθε...μου λειπει ολο αυτο...δεν ξερω αν μου λειπει το ατομο που χαρη σε αυτον τα ζουσα ολα αυτα...η αν μου λειπει..αυτο που ημουν εγω οταν ημουν μαζι του.... τελος παντων...ο καιρος εχει περασει(περιπου 2 χρονια)....χωρισαμε...εγω εφυγα απο εκεινη την πολη...και συνεχισα ξανα απο την αρχη τις σπουδες μου μακρυα απο εκει....τον πρωτο καιρο ηταν ολα τοσο δυσκολα...προσπαθουσα να μην σκεφτομαι..προσπαθουσα να πατισω δυνατα και να σηκωθω μετα την πτωση...περασαν μηνες...περασε χρονος...κανενας αλλος δεν μπορουσε να με γεμησει...για καποιο λογο..εντελως αθελα μου...επεφταν ολοι σε συγκριση με τον τρελο ερωτα...με εκεινα τα τρελα συναισθηματα...και κανεις δεν ηταν ικανος να τα φτασει... ειχα τις περιπετειες μου....αλλα καμια δεν ηταν τοσο εντονη ωστε να με κρατησει...παντα εγω ημουν αυτη που εφευγα...και ο καιρος περνουσε...και φτασαμε σχεδον στα 2 χρονια ελευθεριας και μοναξιας,μαζι με τον φοβο της δεσμευσης.... και ξαφνικα μετα απο ολα αυτα...που προσπαθω να τα κανω οσο περισσοτερο πιο συνοπτικα μπορω...ηρθε ενα ατομο...απο εκει που δεν το περιμενα...επιασα τον εαυτο μου να τον κοιταει...βρεθηκαμε...η κουβεντα κυλισε κανονικα...συνεχισαμε με μια βολτουλα..και ξαφνικα με φιλησε...και αρχισε να μιλαει για ερωτες...σχεσεις κτλ κτλ...δεν λεω...ενιωθα ομορφα..και γλυκα...οση ωρα ημασταν μαζι...οταν ομως χωριστηκαμε...δεν ενιωθα τιποτα απολυτως..καθολου ενθουσιασμενη..καθολου χαζοερωτευμενη..ανιαρα συναισθηματα...χωρις καμια ουσια...δεν ξερω τι να κανω...ειναι λες και προσπαθω να πω στον εαυτο μου "περιμενε...μην την κοπανισεις...το ατομο φαινεται να αξιζει...δωσε μια ευκαιρια...ισως να ενθουσιαστεις με τον καιρο...".....και ερχεται τωρα στο μυαλο μου η μερα εκεινη πριν απο 2 χρονια....που με το πρωτο φιλι του αλλου...ειχα φυγει!!! ειχα πεταξει...δεν με ενδιεφερε τιποτα αλλο!! παρα μονο εκεινος!!! απο το πρωτο λεπτο απο το πρωτο δευτερολεπτο...ηταν σαν να ζουσα σε παραμυθι...αυτο "το στομαχι εχει δεθει κομπος","δεν νιωθω τα γονατα μου" δεν ξαναεμφανιστηκαν απο τοτε!!! αυτο πιστευω πως ειναι ερωτας!!!! και τωρα τι κανω???τον βαζω και αυτον με την υπολοιπη μαζα των αγοριων που περασαν η το παω δοκιμαστικα??? να φυγω?...περιμενοντας να ερθει κατι να με "γεμιζει"???περιμενοντας να ξαναγινει αυτο το ΚΛΙΚ???