Εχει προβλημα η με δουλευει???
Καλησπερα σε ολους! Εδω και μερικους μηνες γνωρισα σε φιλικο μαγαζι ενα παιδι... Βραδυ, και ελαφρως φτιαγμενη απο ποτα... τελοσπαντων, μεσα στα πρωτα λεπτα γνωριμιας ηρθαμε πολυ κοντα και ξεκινησε μια περιεργη επαφη... Στην αρχη βγαιναμε και κοιμομασταν μαζι, ειχα αρχισει να παρατηρω ομως καποια περιεργα πραγματα...πχ. αρχισε να μου λεει οτι δε μπορει να κανει σχεση, οτι εχει να κανει εδω και 8 χρονια, μετα με περιεργο υφος "εγω δεν κανει να ερωτευτω", μετα μου αφηνε υπονοιες οτι ανηκει σε καποια αντιεξουσιαστικη οργανωση, μια φορα εκει που πιναμε ποτο αρχισε να μου λεει οτι δε πρεπει να φοραω ψηλα τακουνια μαζι του γιατι μπορει να χρειαστει να τρεξω...στην αρχη ελεγα πινει και λεει χαζομαρες, μια μερα εκει που πιναμε καφε, μεσημερι, μου ειπε εγω δεν ειμαι σαν ολους, ειμαι ημιθεος... δεν εδινα σημασια, ειπα απλα ειναι ιδιομορφος... ενα βραδυ γυρνουσαμε απο εξοδο και ξαφνικα σταματησε σε ενα στενο, και ενω εγω περιμενα, γυρισε κρατωντας ενα τουβλο κ μια πετρα... τον ρωτησα τι ειναι αυτα? Μου απαντησε ξερεις να οδηγεις μηχανακι? Ηξερε πως οχι! Σηκωθηκα, πηγα σπιτι και τον πηρα τηλ και μου ειπε δεν ερχομαι, γιατι εισαι φασιστρια, εισαι κι εσυ με αυτους και θελεις να με παγιδευσεις, αλλα εγω θα σας κοψω σε ολουσ τα λαρυγγια! Φυσικα τρομαξα πολυ! Την αλλη μερα πηγα σε ειδικο! Μου ειπε οτι σιγουρα εχει προβλημα και να απομακρυνθω... Αυτος μου ζητησε βεβαια συγγνωμη την αλλη μερα, εγω του ειπα οτι χρειαζεται βοηθεια αλλα δεν το δεχτηκε... 2-3 μερες μετα με επαιρνε τηλεφωνο αργα το βραδυ, ηρθε κατω απο το σπιτι μου και μου ζητησε να του ανοιξω...φοβηθηκα, μου ελεγε οτι εχει ανεβει στο μπαλκονι και εχει αιματα στα χερια... φωναξα ενα φιλο μου να τον διωξει, με βιαιο τροπο αλλα απλα τον τρομαξε... Το θεμα ειναι πως μετα μετανιωσα, αρχισε να μου λειπει, σκεφτηκα οτι απλα ειχε πιει κ ημουν υπερβολικη! Αρχισαμε να ξαναβλεπομαστε! Αλλα πλεον ηταν ακομα πιο περιεργος! Με εβλεπε μονο πολυ αργα, σηκωνοταν και εφευγε μολις καναμε κατι, αρχισε να μου λεει οτι εχει απομυθοποιησει τις γυναικες και τις θεωρει κατωτερα οντα και αλλα τρελα, με εβλεπε και δε μου μιλουσε, μετα με εβλεπε και μου ελεγε οτι ειμαι η μονη γυναικα που θελει να κανει παιδια, μετα οτι ειναι με αλλη και να μη του στελνω μηνυματα... γενικα μια συμπεριφορα οτι να ναι! Σαν να θελει να με πληγωνει...Μου εχει μεινει μια τεραστια αποροια απο ολα αυτα και δε μπορω να ηρεμησω! Εχει προβλημα η απλα ειναι κακος ανθρωπος???