Νιώθω να με κυριεύει ξανα.
Καλησπέρα,έχω ξαναδημοσιεύσει για το θέμα που με απασχολεί και δυστυχώς δεν είχα βγάλει κάποια άκρη..Για όσους δε γνωρίζουν είχα μια εμπειρία,επειδή δεν έχω ξεκαθαρίσει εάν είναι κακοποίηση ή παρενόχληση θα το πάρω στην ελαφριά του μορφή,σεξουαλικής παρενόχλησης.Έχουν περάσει σχεδόν 9 μήνες και δεν μου έχει φύγει από το μυαλό.Πέρασα μια περίοδο να παθαίνω κρίσεις πανικού όταν πήγαιναν να με αγγίζουν και ύστερα ηρέμισα.Πέρασα αρκετά σκαμπανευάσματα καθώς χαρακωνόμουν ώστε να νιώθω καλύτερα.Όσοι το κάνουν θα γνωρίζουν τι θέλω να πω με το 'καλύτερα'.Τέλος πάντων τις τελευταίες εβδομάδες άρχισε να μπαίνει ξανά στην καθημερινότητα μου η σκέψη γύρω από αυτό.Το είχα αφήσει στην άκρη αλλά τελευταία πιάνω τον εαυτό μου να το σκέφτεται έντονα και να νιώθει το αίσθημα του φόβου..Αυτές οι σκέψεις όμως ξέρω που με οδηγούν ξανά.Να πηγαίνω πάλι πίσω.Το μεγαλύτερο μου θέμα είναι πως έχω ολοκληρωτικά πείσει τον εαυτό μου πως για ότι έγινε εφταιγα εγώ.Οι ενοχές που πλήγωσα η ίδια κατα κάποιο τρόπο τον εαυτό μου με πνίγουν.Δε θέλω να το αφήσω να με κυριεύσει ξανά.Προσπαθώ να αποβάλλω τις ενοχές μου αλλά είναι τόσο δύσκολο.