Originally Posted by
Petitefille
Σας ευχαριστώ όλους για την υποστήριξη σας. Όμως η κατάσταση χειροτερεύει. Δεν αντέχω άλλο να ζω κατ'αυτόν τον τρόπο. Έχω εξαντληθεί από τον αγώνα και τις προσπάθειες που καταβάλλω αυτά τα χρόνια επί καθημερινής βάσεως. Τίποτα δεν έχει νόημα για εμένα πια. Εαν δεν ήμουν χριστιανή,αναμφίβολα θα είχα αφαιρέσει τη ζωή μου. Φοβάμαι όμως. Όχι τον πόνο,αλλά τις συνέπειες αυτής μου της πράξης. Η ζωή είναι δώρο Θεού,ευλογία. Αν δεν ήμουν θρησκευόμενη και δεν είχα ενδοιασμούς,σίγουρα θα είχα οδηγηθεί σ'αυτό το σημείο. Σκέφτομαι την αυτοκτονία εδώ και δύο μήνες επί καθημερινής βάσεως. Φοβάμαι. Πολύ. Οι γονείς μου δεν έχουν αντιληφθεί τη σοβαρότητα της καταστάσεως. Δε θέλω να τους ανησυχήσω. Πέρυσι ταράχτηκαν πολύ από την απόπειρα μου. Κατανάλωσα μεγάλη ποσότητα χαπιών,όμως τους ειδοποίησα εγκαίρως. Δείλιασα. Όπως πάντοτε. Οι γιατροί ανέφεραν στους γονείς μου πως εαν είχαμε αργήσει ένα μισάωρο,θα είχα χάσει τη ζωή μου. Ήμουν τρομοκρατημένη. Βγήκα δυνατή από αυτή την υπόθεση. Όμως οι σκέψεις συνεχίστηκαν. Από ένα βίτσιο πήρα πάλι χάπια. Οδηγηθήκαμε και πάλι στο νοσοκομείο. Αυτήν τη φορά δεν ήταν σοβαρή η κατάσταση. Οι γονείς μου άρχισαν να κουράζονται από αυτή την κατάσταση. Πέρασε και αυτή η δυσκολία. Το καλοκαίρι περνούσε. Η ζωή μου ήταν παροδικά πανέμορφη. Ξαφνικά ξεκίνησα να αποκτώ και πάλι αυτοκτονικές σκέψεις. Προ δύο μηνών. Θέλω να λυτρωθώ από αυτό το βάσανο μου. Δεν αντέχω άλλο πόνο. Δε μου αρέσει να με λυπούνται. Είμαι πολύ περήφανη. Πρώτη φορά εξωτερικεύω τα συναισθήματα μου. Δεν έχω συζητήσει για αυτά ούτε με την ψυχίατρο-ψυχολόγο,ούτε με τους γονείς μου. Ντρέπομαι απίστευτα.