Παιρνω σολιαν 400μγ κ η προλακτινη ειναι αρκετα ανεβασμενη.
Εχει δοκιμασει κανεις να μειωσει τα επιπεδα προλακτινης που εχει μετα απο χρηση αντιψυχωτικων με συμπληρωματα διατροφης οπως ρ5ρ κ vitex η οτιδηποτε αλλο ενναλακτικο?
Printable View
Παιρνω σολιαν 400μγ κ η προλακτινη ειναι αρκετα ανεβασμενη.
Εχει δοκιμασει κανεις να μειωσει τα επιπεδα προλακτινης που εχει μετα απο χρηση αντιψυχωτικων με συμπληρωματα διατροφης οπως ρ5ρ κ vitex η οτιδηποτε αλλο ενναλακτικο?
PLP plays a role in the conversion of levodopa into dopamine,
αυξανει ντοπαμινη αυτο??
μπορεις να μου εξηγησεις γιατι δεν καταλαβα , τι ειναι levodopa κ αν αυξανει τη ντοπαμινη ,δηλ, κανει το αντιθετο απο τα αντιψυχωτικα.
Και αυτα που λεω το vitex k to p5p ξερεις αν εχουν l-dopa η αν αυξανουν τη ντοπαμινη?
Τα vitex δν ειναι εκεινα τα πανακια για την κουζινα που καθαριζεις τον παγκο? Βγαινει κ σε χαπι? Ασχετο :p
Εξετασεις αιματος θα κανεις για να δεις τα επιπεδα προλακτινης απο κει κ περα αν χρειαστει θα σου χορηγησει ο γιατρος καποιο σκευασμα για να αντισταθμισει!
wetex εινια αυτο για την κουζινα.
Κατερινα συζητησε το με τον γιατρο σου.
Ενας γνωστος ειχε το ιδιο προβλημα , νομιζω οτι zyprexa επαιρνε και αλλαξε την αγωγη.
Α ναιιιι σωστα τα wetex (οχι οτι εχω χρησιμοποιησει απλα ακουστα τα εχω!! :p)
Εγω με την προλακτινη δν ειχα ποτε θεμα, βεβαια παιρνω πολυ πιο ελαφρια φαρμακα κ ειναι κ θεμα οργανισμου.. Καθε ποτε κανεις αιματολογικες εξετασεις??
εχω το ιδιο προβλημα με τν προλακτινη και επαιρνα ντοστινεξ για να εχω περιοδο!
τωρα το εχω σταματησει αλλα παλι ειναι αρκετα υψηλη!
και ξες οτι η προλακτινη προκαλει σεξουαλικη δυσλειτουργια ετσι;
λεβοντοπα ειναι φαρμακο για το παρκινσον κ ειναι ντοπαμινη για να λεει παιζει ρολο αυτο εκει κποια ουσια του λεβοντοπα προδρομη τησ ντοπαμινησ γινεται ντοπαμινη αν θεωρησουμε την ουσια φυσικη η οποια βρισκεται στον οργανισμο μηπωσ αυξανει τελικα την ντοπαμινη???το πηγα λιγο μακρια ε;;;
απο οτι λεει το wiki l-dopa εχει το λεβοντοπα ειναι προδρομη ουσια των κατεχολαμινων δλδ ντοπ,νοραδρεναλ,αδρεναλ δηλαδη ολα αυτα που ανεβαζουν τον εγκεφαλο
L-DOPA (L-3,4-dihydroxyphenylalanine) is a chemical that is made and used as part of the normal biology of some animals and plants. Some animals including humans make it via biosynthesis from the amino acid L-tyrosine. L-DOPA is the precursor to the neurotransmitters dopamine, norepinephrine (noradrenaline), and epinephrine (adrenaline) collectively known as catecholamines. L-DOPA can be manufactured and in its pure form is sold as a psychoactive drug with the INN levodopa; trade names include Sinemet, Parcopa, Atamet, Stalevo, Madopar, Prolopa, etc.). As a drug it is used in the clinical treatment of Parkinson's disease and dopamine-responsive dystonia.
http://en.wikipedia.org/wiki/L-DOPA
εσυ τι θεσ ν κανεισ μ αυτα;
Εσυ μ στελνες πμ κ με βριζες κ τωρα με ρωτας τι φαρμακα παιρνω? Τεσπα, δν ειμαι μικροπρεπης θα σου πω, λοιπον επαιρνα 6 μγ invega κ πλεον παιρνω 3 μγ, το αμπιλιφαι σταθερα στα 15 μγ, επισης παιρνω κ ζολοφτ 50 μγ! Αυτο ειναι το ημερησιο κοκτειλ μου!! Πες κ το δικο σου !! :p
καλα ρε συ λακρυμοζα καταφερεσ να μαλωσεισ με τρεισ μετα απο τοσο καιρο που εχεισ να μπεισ αυτο θελει ταλεντο
ΤΩΡΑ ΠΑΙΡΝΩ ΑΛΟΠΕΡΙΝΤΙΝ ΕΝΕΣΙΜΟ + ΣΤΑΓΟΝΕΣ ΚΑΙ 2 ΔΕΠΑΚΙΝ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΗΜΟΥΝ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΙΟ ΕΛΑΦΡΙΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΣΤΑ ΟΠΟΙΟΑ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΩ ΟΣΟΝΟΥΠΩ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΑΚΟΜΑ ΑΛΥΤΑ.(ΜΕ ΤΗΝ ΤΩΡΙΝΗ ΜΟΥ ΑΓΩΓΗ) ΤΕΛΟΣ ΣΤΟ Π Μ ΔΕΝ ΣΕ ΕΒΡΙΖΑ ΗΜΟΥΝ ΣΕ ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΦΑΣΗ ΚΑΙ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΑ ΛΙΓΟ ΑΠΟΤΟΜΑ ΜΗΝ ΤΟ ΠΑΡΕΞΗΓΕΙΣ.
Εμ ειδες δν μπορει να το κανει αυτο οποιος κ οποιος!! Που να δεις κ στην ομαδα μου τι μπουρδελο γινετε χαχαχαχα!! Δν μαλωσα καλε με το παιδι απλα μ στειλε κατι πμ π με βριζε αλλα δν εδωσα σημασια, την επομενη στιγμη το ξεχασα! Εγω δεν μαλωνω φιλε μου, εγω διαφωνω!!! :p :p
Ρε δεν πειραζει σιγα πια δν μ βρισες κ τη μανα! Ουτε θυμαμαι τι ακριβως ελεγες νταξει περασες φαση αλλα it's over!! Οταν λες ενεσιμο αλοπεριντιν, εννοεις οτι κανεις ενεση καθε 15 μερες η παιρνεις κ απο το στομα? 2 Ντεπακιν των 500 μγ?? Η των 1000 μγ?? Πιστευω θα στα μειωσει αλλα θελει λιγο χρονο ρε συ!!
2 αμπούλες αλοπεριντιν μαζί κάθε μήνα ισοδύναμες με 20 mg περιπου ημερισίως και σταγόνες πρωί βράδυ δεν ξέρω με πόσο μγκ είναι ισοδύναμες depakine των 500 μγ πρωί βράδυ.
Το ντεπακιν ειναι οκ αλλοι περνουν πολυ περισσοτερο, τωρα για το αλοπεριντιν εχεις συζητησει με το γιατρο μηπως μπορει να γινει καποια μειωση? Εξωπυραμιδικα συμπτωματα σ φερνει??
ευφυεστατε ακινετον δεν παιρνεις;
δεν εχεις τρεμουλα με το αλοπεριντιν;η προβληματα μνημης;
εμενα μ αφησε μονιμες βλαβες αυτο το κωλοφαρμακο! :S
τι να πω ρε συ μακαρι να εβαλεσ μυαλο αμα εβαλεσ παντωσ μπραβο σου
γενικά θέλω να δοκιμάσω φάρμακα. ναι μου φέρνει προβλήματα μνήμης, το quicklet ένα τριάρι ή τεσάρι το βράδυ μου άρεσε καθ'ως και το zyprexa το οποίο για λόγους σακχάρου δεν μπορώ να το παίρνω γενικά το αλοπεριντίν μου φέρνει υπερκινητικότητα και προβλήματα μνήμης χωρίς ακινετον τον παίρνω
Χωρις ακινετον?? Οχι ρε συ.. Καλα ο γιατρος σου ποσο ασχετος παιζει να ναι? Γενικα οταν τον ρωτας πχ κατι η του προτεινεις κατι, ειναι συζητησιμος κ διαλλακτικος? Η δν σηκωνει κουβεντα? Το ζυπρεξα μακρια ρε συ.. Οταν λες quicklet εννοεις το risperdal ετσι??
το καλο είναι ότι όπως μου είπε θα με περάσει σε \ρισπερνταλ ενέσιμο εγώ θα προτημούσα βέβαια ρισπερνταλ quicklet όπου μπορώ να το παραλείπω καμιά φορά και μάλλον αυτό θα πάρω :D το αλοπεριντιν τωρα χωρις ακινετον δεν μου χει κάνει κανα εξωπυραμιδικο και αυτά είναι αναστρέψιμα και αν το κάνει πιστεύω ναα λέει αλήθεια ο άλλος ά έχω δοκιμάσει και solian καλό φάρμακο όπως και αμπιλιφάι.λές να του ζητήσω αμπιλιφάι? τι κακο να μην το διαλέγω μόνος μου το φάρμακο χωρίς την υπογραφή του γιατρού.
το κουικλετ συγκεκριμενα μου ειχε παει την προλακτινη στα υψη!
περιεργο μου φαινεται που δεν σου δινει ακινετον!!
εγω απο την αλοπεριντιν εποχη και μετα εχω φρικτα προβληματα μνημης!
ελπιζω να σου το αλλαξει συντομα εγω ειμαι αρκετα καλυτερα με την τωρινη μου αγωγη σε συγκριση με τοτε που επαιρνα αλοπεριντιν και ινβεγκα αλλα εχω παρενεργειες και παλι!
κριμα που δεν μου ταιριαξε το αμπιλιφαι... :(
κοιμασαι πολλες ωρες;
εξαρτάται υπνηλία πάντως δεν έχω
Πραγματικα αν με τοσο αλοπεριντιν δν εχεις εξωπυραμιδικα εισαι πολυ τυχερος!!! :)
ναι οντως εγω ειχα μαγκωματα σιελορροια ακαθισια ετρεμα και κοιμομουν 16 ωρες τη μερα!
τωρα κανω ενεσιμο ρισπερνταλ και μπορω να πω οτι με εχει βοηθησει πιο πολυ απο ολα οσα εχω παρει!
ευχομαι το ιδιο να γινει και σε σενα!
τελικα δεν παιρνετε συμπληρωματα διατροφης μαζι με αντιψυχωσικα φαρμακα.Ο γιατρος σας τι γνωμη εχει για τον συνδιασμο ?το dostinex που δινουν για μειωση της προλακτινης εχει παρενεργειες?
Εγώ δεν παρατήρησα καμία παρενέργεια...
βρε γυναικες ,τι κανετε με την προλακτινη,? καμμια δεν δοκιμασε φυτικα προιοντα που ριχνουν τα επιπεδα προλακτινης ,αλλα επισης αυξανουν κ την ντοπαμινη αν δεν κανω λαθος!Ο γιατρος μου δεν καταδεχεται να συζητησει για φυτικα κ θαθελα ανα ξερω αν εχει καποιος προσωπικη εμπειρια,απο βοτανοβιταμινοθεραπεια, η ομοιοπαθητικη?