όταν νευριάζετε, πώς αντιδράτε?
μιλάω και για τα απλά καθημερινά πράγματα, αλλά και για πιο σοβαρά.εγώ τρελαίνομαι κυριολεκτικά π.χ. με τα άτομα στο μετρό που δεν περιμένουν να βγεις από το βαγόνι και πάνε να χωθούν μέσα λες και θα φύγει ο συρμός στο δευτερόλεπτο.εκεί μπορώ με άνεση να βρίσω κιόλας.ή τρελαίνομαι με τους αγενείς μέσα στα καταστήματα τύπου ζάρα, που νομίζουν πως είναι για πάρτη τους το μαγαζί και πέφτουν πάνω σου, σπρώχνουν, σε χτυπάνε με κάτι φονικές τσάντες και βέβαια δε γνωρίζουν τη λέξη συγνώμη!απορώ με το ανθώπινο είδος, λέμε!εγώ πάντως δεν έχω την υπομονή να μιλήσω στον άλλο όμορφα όταν λειτουργεί έτσι.μου έρχεται να βρίσω ή να του πετάξω τίποτα στο κεφάλι!σε περιπτώσεις πιο σοβαρές όπως παράδειγμα: διένεξη στο γραφείο, εκεί γίνομαι κουρέλι.δεν απαντάω ή φεύγω για να μην απαντήσω γιατί ξέρω πως αν το κάνω, θα εξελιχθεί άσχημα.εκεί με τρελαίνει πάλι η αγένεια και το γεγονός πως πολλοί κοιτάνε την πάρτη τους μόνο, αλλά σε υπερβολικό βαθμό.να πω κι εδώ παράδειγμα δηλαδή για να με νιώσετε.έχει παρκάρει ένα αυτοκίνητο έξω από την υπηρεσία και όταν πάω να κλείσω τα πατζούρια, το ένα δε κλείνει ( πέφτει πάνω στη πόρτα του αυτοκινήτου ), ψάχνω μήπως είναι κανενός γνωστού, τίποτα.το λέω στη προισταμένη, δε δίνει καμιά λύση.αναρωτιόμαστε με τα άλλα παιδιά τι να κάνουμε.πετάγεται ένα ζωντόβολο και λέει να πάρουμε τη δημοτική αστυνομία.της λέω αυτό δεν είναι λύση, γιατί η κλήση που θα κόψουν, δε μας κλείνει και το πατζούρι.αυτή να επιμένει πως είναι η μοναδική λύση.την αγνοώ και επιμένει.ε, της λέω τελικά, πάρε την αστυνομία.και η απάντηση της? δεν είστε ικανοί για τίποτα!δεν την ολοκλήρωσε τη φράση της μπροστά μου, αλλά αφού βγήκα από το γραφείο.πείτε μου τώρα, σε αυτή την ηλίθια τι να πει κανείς?αν της μίλαγα εκείνη την ώρα, θα πηγαίνανε εμάς στο τμήμα!θα την έβριζα άσχημα, γιατί να κάνεις λογική συζήτηση δεν υπάρχει περίπτωση, όπως θα συμπεράνατε.